- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
sen nerden bilion kız alıyom almıom:1closedeyes:
sen o hediyelere bi bak önce kaydirigubbakcemile3
ben saa alırım kız hedaye kıskanma yollarım sana kargo aha bizim evin karşıda feririrm yollarım sana hem aramıs neki şurda 40 dk gel bi ara yafriim saray usülü yemekler yapiim sana :içelim:
allam ya hala saray dıyı
nan madem saraydasın kutup ayusu ne gzer be bence sen soğuk ve ıssız bı yerdesın
beynın doncek dıkat et kendıne
bana hedıye almadn once sor ne lazım dıe bı pc olsa super olar hihoyyyt
gızz 2010 da felan görüşsek olmamı :))))))))))
ayy ayy amnda aman benim için gelmemişmiş:dilcikar:
bende bu başağrısıyla sabah sabah böcüğün canı sıkılır geyik çevirmek ister diyerekten geldimdi
madem öyle ben gidiyim zati 1 senedir senle içim dışım böcük oldu ayol:dilcikar:
gel nan buraya zaten kımse yk derdım var topıcne gıdıyom evlılıkten soğyom buraya gelıyom kafamı dağıtmaya kımse yok
bu arada benmde kafam cok karışıkkafamçokkarıştı
akşam aılemın benım ıcın cok uygun gorduğu kişi aradı sen bılmezsınde burdakı kzlar bılıyo benı gormeye gelmıstı ıstemeden önce tanısma olmustu aılesı suan koyde yanı aynı köyluyuk zaten onlar gelınce ısteme olcktı cocuk cok zengın sorun o deılde anlamadım kafamkarısık benı aramazken bırdenn msjlar attı sonra aradı acamam dedım acmadım
benım herıfe msj attım cvp alamadım
sonra 2yıllık bı ılıskım varıd sozlumden once o msjlar attı aradı ayy kafam karıstı anasını sat..m ha
delikafaduldenabbaww kız telli babaya adadığın adaklar sonuç verdide çiros bacaklı halinle bir iki kısmet bulabildin dimekki :teytey::dance:
kız benimde kafam karıştı 7 kocalı hürmüs gibisin ayol kim kimdir hangisi nedir anlat kız bakem hadi hakkında hayırlısı olsun inşallh çeyislerin elinde patlamasın:mymeka:
hımmm CADIARZU
sen ne hissediyosun cicim kalbin ne diyo? evlendiğinde mutlu ve rahat olacağına inanıyomusun
hakkında hayırlısı neyse o olsun sürekli böyle dua et bacım olayların gelişiminden anlarsın zaten bişeyler seni yönlendirir.kısmetin neyse o olur elbet ama hayıslısı diye bende dua ediim sana yoksa burda başıma felan kalırsın çeyislerinin de modası geçer yazık olar.sonra müzede sergilemek zorunda kalırsın tarihi çeyisler diye:1closedeyes:
acep dıyom bı yarışma mı duzenlesem bırıncı benle evlense:roflol:
ceyıslerımın modası gecmez nan daha baslayalı bı yıl olıy du bı
hem daha alcam cok sey varsne gıbı rahat deılım ben