sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

Sevgi Kelebexgxi

.......
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
3.960
3
efendim şimdi tutarmı tutmazmı bilmem daha önce varmıydı onuda bilmem ama yoktu sanırım....
şimcik sevgilisiyle yada eşiyle tartışanlar sinirlenenler küsenler kızanlar vs.vs....
gelsinler anlatsınlar oturak dertleşek hain planlar yapakÇok üzgünüm çoook teselli verek falan filan

buranın şayet tutarsa ne sık müşterisi ben olcam kesinn

ben tuttum valla bu topiği ohhh ne güzel anlatarak atarız derdimizi artık kulakları mı çınlar bi tarafları mı kaşınır bilemem beylerin..ohh olsun.. ama benimde sinirim yeni geçtiydi yawww tartışma bitmişti neyse yenisi yakındır ama:)))))

Tam 5 gundur kusus dun en son ayagımı bıle öpsen barışmam dedım hatta bugun ıçın uçak bıletı ayırtmıştım ızmıre gıdıcektım nedense beyfendı 5 gundur evde ve 7 gun daha ızın almış gıdecegımı bılıyo .çunkı

ayağını bile öpse he ay ALLAH iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
naptı gülüm kocacın bu kadar kızdırdı seni CADIARZU

sanırım buranın sıkı müdavimi olcam bende en ufak bişiye tartısıyoz ama tatlı atısmalar yaw
büyük bişi yokk zaten hemende tatlıya baglanıyo
1 gün sürmez yanii ertesi güne kalmazz o gün barısırızzz
oyyyyyyy aşkım herseyim benim cok seviyorum onu yaa ben

ayyy benm sinirim hemen gitmez onu dövesim gelir
şu an olduğu gibi

ay napsam ben bunu bilmemki e be adam ne girmezsin gündüzün msn e neymiş fırsat bulamıyomuş akşam 8 e kadar yarım saat ayıramıyomu bana :çok üzgünüm: evdesin işte
ay napsam bilmiyorumki bunuÇok üzgünüm çoook

nan sen bunamı kızıyon :mymeka:
bende dedim bu kıss niye sinirli bu kadarrrr:dilcikar:
ben napayım peki sabah gördüm tek konustum az hepsii bu:çok üzgünüm:
daha aramadııı ama arar sanırım:roflol:

iyi aksamlar bende bagirdim cagirdim cekti gitti ise hicbirseyi umursamiyo cok canimi sikiyo
onu ac birakacaktim bugün icin onu cezalandiracaktim ama kizim var o olmasa ona yemek yapmayacatim hak ediyo

:roflol: :roflol: :roflol:
anlasildi sende benim gibi cok inatsin bende küsersem özür dileyene kadar barismam

anaaaaaaalaelaelaelaelae bende şu kulüpte benimde evimde hissedeceğim bi topik var mı diyodumkaydirigubbakcemile3

ahanda mekanı buldum çörekleniom derhal. açılın kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ben gelmış bulunmaktayım :1closedeyes: aman yaramı bıde sen mmı descen gızz 2,5 ay oldu ama ben her zmn 3,5 atıyom nan ıkı gundr kavgalıyık küsük sımdık bana sureklı msj atıyo son msjıda ben köpek gıbım sevdım sen beledıye gıbı zehırledın:çok üzgünüm: nan bu arada benım bura takıldığımı bılıyo :roflol: gızlıden okursa o zmn yedık naneyıı
sımdık sondan girdım konuya kavga sebebımız msn yuzndn ben pzar gunu maca gıttım bu resımlerı ıstedı tmm yollayım dedım anam dah msn acıllır acılmaz aynı velved gıbım basladı haıd hadı yolla demeye sınır oldumm nan dedım ınsan bı askım nasılsın der ozledım der yalanda olsa demı yok hala hadı dıo bende ıkı laf soktum oda resımlrı almaktan vazgectı bende msn kapattım ıkı gundru küsük sımdık sen bana cvp ver bakem:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…