- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
kız benim çeyiz diye bi çöpüm yoksenağlama o yüzden sefkilimin zengün olmasını beklioskaydirigubbakcemile3
yoksa derhal eflences..
ben rahatmışım peehh 4 senedir aynı herifle eflenemedim sen maşallah sıraya dizmişin seç beğen al ayol
ama yarışma düzenle vallahi tüm türkiye görsün çiroz bacaklı paçozla evlenmek isteyen denişik türk gençlerini....:roflol:
sen ne düşünüyon zenginmiş annesi senede 2 ay gelse nolur istersen gül gibi geçinip gidersiniz annesidir bak sende anne olcan yarın bigün..bu durumda kayseriye ne dersin onla ilgili ne düşünüon?
çarşıyıda alma karşına kızz:dance:
çalışıp alıyom kızm sende çalış zengın olmayı beklrsen çok beklen be ben senden guzelım dıomda ınanmıyon mıllet sırada işlerımde açık:jeyyar:
yarısma yapcem bakalım kımkazanırsa tabı onlar bunu bılmıycekhihoyyyt ha sımdık bıde ben gayserılıyı cok sevyom amme anasına cok duskun orası benı cok düşünduruyo sonra gorucu olanda fena deıl anasının gelmesı sorun deıl kısmet bakalım sonra dığerı aslında o benım ıcın kesın bıtmıştı ama teyzesı aradı konustuk kafam ıyıcene karıstı ayol ne mok yıycem bensenağlama