- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler tabi annem vermedi ayrı konuda ben çok kötü oldum çok kötüyüm kıslar ben ne yapmalıyım senağlama :1no2:
birde akşam rüyamda babamı gördüm onada ayrıca kafam takılıyor sevgilim olduğunu duymuş ve bana kızıyordu annem duymamasın diye susturuyordu bir daha yapmicam baba diyordum ama kızgındı bana oof yaa offf senağlama senağlama
nasıl istediler anlamadm kim istedi
hem öyle eve pat diye istemeye geliniyomiki şaşırdım valla:1shok:yksa yalnışmı anladım
konuştunuzmu yani son konuşmanızda ayrılalım bitti mi dediniz
nasıl istediler anlamadm kim istedi
hem öyle eve pat diye istemeye geliniyomiki şaşırdım valla:1shok:yksa yalnışmı anladım
konuştunuzmu yani son konuşmanızda ayrılalım bitti mi dediniz
nan dur nefes allllll :mymeka:
kısss allah emiiii ne cok sordun öyleeee:roflol:
tanıdıkmış o yüzden öyle pat diye geldiler söyelmiler işte bende anlamadım :uhm: konuştuk dün ayrıldık dedik ayrıldık 1 gün oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nasıl gıdıyo kızlar durumlar
naparsınız ben geldım
allaha cok şükür aşkımla kavga etmedık bı kaç gundr
nereus bıseycık anlamadım nan konundan benım aılemde bana bırısını yollamıstı ama aılem yolladı düşün evde kaldığımı düşüduler herhal tabııkı hayır dedım:1closedeyes: hayrlısı ne ıse gelsın o olsun dedım sımdık beklıyokk
kelebenk sen napan kuzumŞeniz
selam kıslarrrr naparsınız ben geldim
sükür aşkımla aram cok iyi kavgada etmedim küsde degilim
kelebegim yaa sizin durum nolcak öylee paylasamadınız ne nan
nereus hakkında hayırlsıı olsun cnm
böcügüm senle benden iyisi yok beee gel öpücem Şeniz
velved evt cnm RABBIM büyüktr hayrlısı olsun:Saruboceq:
kelebenk senı cok iyi anlıyorum cnm bende sözluyken ev eşyası almaya gıdrdık hep tmm beğendın alalım derdı nan kıl desene şu güzel yok burası güzel deıl yokk benı sinir ederdı aman ıyıkı onla deılım haa kaydirigubbakcemile3
sanada sabır dılıyorum 2yıllık ilişki hemencık bıtmez cnm ınş sen merak etme onu bıraz anlamaya çalış maalesef erkekler cocuktan bı cocuklar:ecrin_bebek:
ayy bu yazıyı 3,kez yazıyorum bı yollayamadım kıl yığenı burdada
sizinki eşyaymış yine bizimki hayatımızı devam ettirebilmemiz ve yuvamızı kurmamız için gerekli olan şey yani iş bu mevzu olunca deli olmamak elde değil senağlama
daha ne kadar anlayış bekliyorki ne kadar daha
he belki bunlar bak kötü günümde yanımda olmuyo dicek
yanında olurum ama elinden geleni yapıyorsa ben görmüyorm bişi
o ne kadar elinden geleni yaptığını söylesede:çok üzgünüm:
ooffff bilmim yaaa
Rabbim yardımcın olsun cnm yaa zor durum:1no2:sizinki eşyaymış yine bizimki hayatımızı devam ettirebilmemiz ve yuvamızı kurmamız için gerekli olan şey yani iş bu mevzu olunca deli olmamak elde değil senağlama
daha ne kadar anlayış bekliyorki ne kadar daha
he belki bunlar bak kötü günümde yanımda olmuyo dicek
yanında olurum ama elinden geleni yapıyorsa ben görmüyorm bişi
o ne kadar elinden geleni yaptığını söylesede:çok üzgünüm:
ooffff bilmim yaaa
amin cnm inşvelved evt cnm RABBIM büyüktr hayrlısı olsun:Saruboceq:
kelebenk senı cok iyi anlıyorum cnm bende sözluyken ev eşyası almaya gıdrdık hep tmm beğendın alalım derdı nan kıl desene şu güzel yok burası güzel deıl yokk benı sinir ederdı aman ıyıkı onla deılım haa
sanada sabır dılıyorum 2yıllık ilişki hemencık bıtmez cnm ınş sen merak etme onu bıraz anlamaya çalış maalesef erkekler cocuktan bı cocuklar:ecrin_bebek:
ayy bu yazıyı 3,kez yazıyorum bı yollayamadım kıl yığenı burdada
bende bilmiyom velvedim ya benim paylaşamadığım onun çok rahat olması
sanki hiçbişey umrunda değilmiş gibi yada bana öyle geliyo buda beni çıldırtıyo
istim ki mücadele etsin savaşsın çırpınsın ama onu onda göremiyorum
bu seferde hırçınlaşıyorum anadın:çok üzgünüm:
evet sonunda bende uğradım bu topicke .
selam kızlar nasıl durumlar kocalarlar sevgililerle? bende kavgalıyım valla , hemde bu rekor 4. günümüz. normalde ben ertesi gün dayanamaz hemen yılışmaya başlardım(ben haklı olsam dahi)
ama bu sefer benımde inadım tuttu ve hala surat asıyorum, arkamı donup uyuyorum. geliba bu sefer oda korktu benım bu kadar uzatmamdan ama hala özür dilemiyor inatçı keçi. napıyım kızlar yaaa, sorunumuz okadar buyuk değil ama her kavgada benım arayı ısıtmamdan, ilk adımı benım atmamdan sıkıldım artık. birz belkide özen gösterilsin istiyorum. inada devam edeyimmi özür dileyene kadar, ne yapayım?