sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

duyguçıkmazı ; yok canım ne uzunu ben her zaman dinlerim Şeniz
ne mutlu ki pişman değilsin doğru bir karar aldığını biliyosun
doğru olanı yapmışsın güçlü bir kızsın belli canım....
şakasına yaptığını biliyorum canım herbirimiz öyleyiz zaten
ALLAHım hakkımızda hayırlısını versin Şeniz

canım ya nasıl vurabılırkı..ellerı kırılsın..emı...:mymeka:
sende ona gerı donme...aklı basına gelsın...

bende anlamadım nasıl vurdu arkadaşım nasıl vurar ki :kızgın:
ay deli olcam

hiç sorma canım ya geldim yamacına yamacına kaydirigubbakcemile Şeniz

gel anam gel ben barıştm şimcik yakındır seninki

kızlar barıştık biz ay hele şükür yani:teytey:
eşşek hem yapıyo hemde alıyo gönlümü nasıl yapıyo bilmem:nazar:

bu huyunu çok seviyom işte yapıyo ama anlık 2 sn sonra hiçbişi yok ne olduki diyo
ben söylüyom bağırıyom kızıyom o aşkım diyo :asigim:
bilim o bensiz yapamaz ondan :nazar:

kelebenkk cok sevındım nan valla ohh olsun
ama bazı okuduklarımda benı üzdü ne demek vurmak faln çüşş yanı afedersnız ama sız onun nesısınızkı allahım ya keske bıgun gercektn dünya tersıne dönsede bız erkeklere bıze yaptıklarını yapsak
duygu hç üzülme demek cok kolay bılıyom ama ben sözlumden ayrıldım bılıyon hemde 1 ay vardı hatta 23 gün once benım için ağstos 23 hep hüzün olarak kalcak gelınlıkcım ayarlamalarım ceyıslerım neyse ama sımdık anladımkı doğru yoldayım rabbım hayrlısını versın derım hep ınş ölede olcak

sevgım hayırlı olsun..işallah hersey yoluna gırer ve bır dahada kavga etmezsınız...ayrıca tesekkurler..dınlerım dedıgın ıçın..optum canım

Son düzenleme:
kelebenkk cok sevındım nan valla ohh olsun
ama bazı okuduklarımda benı üzdü ne demek vurmak faln çüşş yanı afedersnız ama sız onun nesısınızkı allahım ya keske bıgun gercektn dünya tersıne dönsede bız erkeklere bıze yaptıklarını yapsak
duygu hç üzülme demek cok kolay bılıyom ama ben sözlumden ayrıldım bılıyon hemde 1 ay vardı hatta 23 gün once benım için ağstos 23 hep hüzün olarak kalcak gelınlıkcım ayarlamalarım ceyıslerım neyse ama sımdık anladımkı doğru yoldayım rabbım hayrlısını versın derım hep ınş ölede olcak

böcüküm..zamanında uzuldum gectı canım..ınan aklıma gelmıyor bıle sadece ona harcadıgım zamana acıyom...bır tanem...

canım bugun bır gelışme varmı...bır adım atıldımı...barısmak adına...

kahvemkolıgım sen ne yaptın canım....barıstınızmı..
yok canım barışmadık. ağır konuştum son hata benimdi, benim aramam lazım mantık olarak ama yapamıyorum. bakalım nolcak, bayramda arar babamı, belki beni de arar:1no2:

sevgilimle tartıştık bugün,vurdu bana çok kötüyüm
bi kadına nasıl vurulur? sen nasıl müsade edersin:mymeka:

sevgikelebeğiii çok sevindim, gözün aydın canım:1hug:

yok canım barışmadık. ağır konuştum son hata benimdi, benim aramam lazım mantık olarak ama yapamıyorum. bakalım nolcak, bayramda arar babamı, belki beni de arar:1no2:

nan ne zmn kavga ettın ama nolursa olsun bence gurur yapma ve ara cunku böle durumlarda ıkı tarafta bekler ama nedense kımse aramaz yerınde olsam kesınlıkle arar onu cok sevdığımı söler hem kendımı hem onu üzmezdım benı dınle sen cnm:teselli: avatarında hayrlı olsun bı tek ben değişmedım kac aydr avatarımmı ılk geldığımden berı oğlu olursa adı barış olcak teyzesı ınş:çok üzgünüm:

nan ne zmn kavga ettın ama nolursa olsun bence gurur yapma ve ara cunku böle durumlarda ıkı tarafta bekler ama nedense kımse aramaz yerınde olsam kesınlıkle arar onu cok sevdığımı söler hem kendımı hem onu üzmezdım benı dınle sen cnm:teselli: avatarında hayrlı olsun bı tek ben değişmedım kac aydr avatarımmı ılk geldığımden berı oğlu olursa adı barış olcak teyzesı ınş:çok üzgünüm:
keşke tek eşşekliği ben etmiş olsam da arasam, gurur murur takmazdım o zaman. ama ararsam hatasından ders almamış olacak. duygularıma yenilmemem lazım. 8 gün oldu bugün..
tamam andın ama kız yeterince değiştir artık bence avatarını.

keşke tek eşşekliği ben etmiş olsam da arasam, gurur murur takmazdım o zaman. ama ararsam hatasından ders almamış olacak. duygularıma yenilmemem lazım. 8 gün oldu bugün..
tamam andın ama kız yeterince değiştir artık bence avatarını.

ayy nası dayanıyon 8 gundr hıc duymadın mı sesını cnm ya valla ara bak kıymet bılın benım askımlan aramda kmler var tee nısan ayında gelcek daha düşün nolur ara hatasından ders cıkarmak guzeldr ama ınsanın sevdığını sevdığıne demesınden ona senı sevıyorum ıyıkı varsın demesınden daha guzel bı olay yok yemınlen:asigim: yarın çok geç olabılır bence ayy ben böle dusunmus bı ılk askım vardı bana bakmazdı bılem ddımkı sevyom nan senı aşkım olunmu tabı daha yaş 13 14 belkı:roflol: sonra sevgılım oldu zaten altkatta oturdu yıllarca aılemıs bıldı herkes evlenır dedı gıttı bı örtmenle evlendı nıkaha benı cağırdı ılk sıraya otrdum sonra salladım gıttı bıttı hersey suan hakkarıde asker yanı rutbelı bı buyuk baş:nazar: eşıyle sorunlar yasıyo bebelerı yok öle anası gelını hıc ıstemıyo

avatarıma gelınce kalsın gızz bısey olmaz askımda kızıyo ama boşver sımdık yok nasılsakaydirigubbakcemile3

sevgı kelebegı canım barısmanıza cok sevındım

jelıbon sevgılın cok buyuk hata yapmıs nasıl vurabılır ya

kahvekolıkcım sendede hata varsa
gurur yapma canım aramakla buyukluk etmıs olursun
hem sen hatanı kabul ettıgın ıcın oda yumusayıp hatasını anlaması
daha kolay olur 8gun cok yaa
hadı hadı ozledın dımı arada barısın bı an once
emınım oda telfn elınde senın aramanı beklıyordur

kebebenk şuan kapsama alanı dışında aşk yasıyo :roflol:
valla 8 gun ıyı dayanmıs ben ölsem 3 gün duramam zaten o hep arar sonunda acarım ama baktım 3 gun aramadı hıc sanmam ama ben ararım aşk başka bsey ya

kuzuklar geldimmm

herkesciklere güzel dilekleri için teşkür ederim.a.s.

nan ne aşk yaşaması uzaktan uzağa yaşıyoz biz aşkımızı bir kavuşamadık güya aynı şehirdeyiz ayda 1 görüşüyoz :nazar:

kahvekolik; madem hatalısın bacı ara sen özrünü dile sonra o da diler zaten...
8 gün duramam valla o suçlu olsa bile ara olm derdini adam gibi süle derim.. çatlarım
öyle bekliyeceğime sonucu öğrenir öyle beklerim soru işaratleriyle durmak çok fena....:1no2:

nereus sana yamacıma yanaş dedim yanaştın yakındır barışman bende bu sefer ayrılırk diyodum ki biz hiç ayrılık yaşamadık küstük ama ayrılmadık ALLAHda eğer hayrlısıysa ayırmasın:Saruboceq:

bu arada bugün ben yokum yani 7 ye kadar falan gezecem annemle öperim hepinizi ben yokken bırakmayın burayı size emanet görüşürük yevrular....Şeniz

Son düzenleme:
AH ah benımkıde ayrı bas belası vbarya kızlar ben nısanlıyken dıbımden ayrılmazdı bızım eve gelır evden gıtmek bılmezdıııı hatta gunlerce bızde kalırdı sımdı aılemı gıtmeyı orda bırak bı tel acıp bayramlarını bhıle kutklamaz yaaaa ben ne yapcam su adamıııı ya bıde dun aksam eve saat sekızde geldı klızdım enden gecıktın dıye beyefendııı bıde kendı ustune cıkıyo oyle tartısıp yattıkkkk sabahta aksama daha gec gelcem dedı ve cıktı gelde oldurme bua dma ya evklılıkte kın olurmu yaaaa resmen bana zıt yaaaa

bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler tabi annem vermedi ayrı konuda ben çok kötü oldum çok kötüyüm kıslar ben ne yapmalıyım senağlama :1no2:

birde akşam rüyamda babamı gördüm onada ayrıca kafam takılıyor sevgilim olduğunu duymuş ve bana kızıyordu annem duymamasın diye susturuyordu bir daha yapmicam baba diyordum ama kızgındı bana oof yaa offf senağlama senağlama

X