- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
sevgilimle tartıştık bugün,vurdu bana çok kötüyüm
ay anam bu ne hız bu aralar kara bulutlar üstümüzde galiba herkes küsük ama barışan yok
canım sanada geçmiş olsun gel yamacıma doğru sende bendensinkaydirigubbakcemile
yanaklarım yani kim konuşuyo acep beni
bunu nasıl başardınız, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz sayın bakanım, belki bigün lazım olur:jeyyar:
canım ya nasıl vurabılırkı..ellerı kırılsın..emı...:mymeka:
sende ona gerı donme...aklı basına gelsın...
hiç sorma canım ya geldim yamacına yamacına kaydirigubbakcemile Şeniz
kelebenkk cok sevındım nan valla ohh olsun
ama bazı okuduklarımda benı üzdü ne demek vurmak faln çüşş yanı afedersnız ama sız onun nesısınızkı allahım ya keske bıgun gercektn dünya tersıne dönsede bız erkeklere bıze yaptıklarını yapsak
duygu hç üzülme demek cok kolay bılıyom ama ben sözlumden ayrıldım bılıyon hemde 1 ay vardı hatta 23 gün once benım için ağstos 23 hep hüzün olarak kalcak gelınlıkcım ayarlamalarım ceyıslerım neyse ama sımdık anladımkı doğru yoldayım rabbım hayrlısını versın derım hep ınş ölede olcak
yok canım barışmadık. ağır konuştum son hata benimdi, benim aramam lazım mantık olarak ama yapamıyorum. bakalım nolcak, bayramda arar babamı, belki beni de arar:1no2:canım bugun bır gelışme varmı...bır adım atıldımı...barısmak adına...
kahvemkolıgım sen ne yaptın canım....barıstınızmı..
bi kadına nasıl vurulur? sen nasıl müsade edersin:mymeka:sevgilimle tartıştık bugün,vurdu bana çok kötüyüm
yok canım barışmadık. ağır konuştum son hata benimdi, benim aramam lazım mantık olarak ama yapamıyorum. bakalım nolcak, bayramda arar babamı, belki beni de arar:1no2:
keşke tek eşşekliği ben etmiş olsam da arasam, gurur murur takmazdım o zaman. ama ararsam hatasından ders almamış olacak. duygularıma yenilmemem lazım. 8 gün oldu bugün..nan ne zmn kavga ettın ama nolursa olsun bence gurur yapma ve ara cunku böle durumlarda ıkı tarafta bekler ama nedense kımse aramaz yerınde olsam kesınlıkle arar onu cok sevdığımı söler hem kendımı hem onu üzmezdım benı dınle sen cnm:teselli: avatarında hayrlı olsun bı tek ben değişmedım kac aydr avatarımmı ılk geldığımden berı oğlu olursa adı barış olcak teyzesı ınş:çok üzgünüm:
keşke tek eşşekliği ben etmiş olsam da arasam, gurur murur takmazdım o zaman. ama ararsam hatasından ders almamış olacak. duygularıma yenilmemem lazım. 8 gün oldu bugün..
tamam andın ama kız yeterince değiştir artık bence avatarını.