- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ben coktan arap oldumda sonradan dedım anlat anlattı galıba bı tanıdıkları varmış ıstemeye gelmısler falan fıstık bunlar ayrılmıslar bıde kesın:çok üzgünüm:
kahvem gel bı öpemŞeniz helal enısteye
cnm arkdş sevgilisinden ayrılmış ayrıldıgı günde sanırım baskası istemeye gelmişa.s
oda ailesinin tanıdıgı biriymiş ben öyle anladım :1closedeyes:
anladıysam arap olayım:bbo:
senin bi sevgilin var, baban rüyana giriyor ve uyarıyor seni.
ama başka biri seni istemeye geliyor, annen vermiyor.
''bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler'' işaret olan ne kimle ayrıldınızkafamçokkarıştı
ben mi salaklaştım ya:bbo:
sevgi kelebeğii ben oklavayı kaptığım gibi gittim ve dövdüm canım yola geldi namıssız
darısı senin başınaagamyoncuiremsu
ya ben heralde moral bozukluğuyla iyi anlatamıyorum kızlar ama kesin bitti bizimki ilkkez onu bukadar rahat gördüm içinde bitmişim ayrılmayı ben istedim oda dünden hazırmış hoşçakal derken bile çok iyiydi allah sizi sevdiklerinizden ayrımasın :Saruboceq: senağlama QUOTE]
canım bak yine diyorum biliyorum çok zor ama ALLAHım hakkımızda hayırlısını nasip etsin dimi
bende diyorum ayrılırsam naparım sevemem gibi geliyo başkasını ama hayırlısı değilsede ayrılalım sonradan üzülmek daha kötüya hep böyle dua ediyorum arkadaşım..
sende dua et RABBİNE sığın eminim çokçabuk atlatıcaksın Şeniz
nasılsınız kızlar nevar ne yok haber varmı medyacıya:)
bababbaba bende bize uğruya sandıydım meğersem kendi topiğine haber çıkarmak için geliyomuş
üçkağıtçı seni :ecrin_bebek:
Bu hayırlı ve mübarek günde ALLAHım tüm dileklerimizi dualarımızı hayırlısıysa kabul etsin AMİNNNNN:Saruboceq:
Hayırlı cumalar arkıdişler
eferim akıllanmıştır inş bir daha küsmezsiniz kaydirigubbakcemile5
canım bizde hallettik ama konuşarak bakalım kaç gün sürcek
Bu hayırlı ve mübarek günde ALLAHım tüm dileklerimizi dualarımızı hayırlısıysa kabul etsin AMİNNNNN:Saruboceq:
Hayırlı cumalar arkıdişler
inşallah uzun sürer canım bu topiğe girenler inşallah bi daha girdiklerinde SORUN YOK vs gibi şeyler yazarlar:Saruboceq:
sizi seviyorum güzellera.s.
offf cok kötü olmuş ya cok gecmıs olsun nekadrlık evlısınız ve bebeğınız var mı :uhm: sorularıma cvp vermeyebılırsın tabıkıŞeniz
ya ben heralde moral bozukluğuyla iyi anlatamıyorum kızlar ama kesin bitti bizimki ilkkez onu bukadar rahat gördüm içinde bitmişim ayrılmayı ben istedim oda dünden hazırmış hoşçakal derken bile çok iyiydi allah sizi sevdiklerinizden ayrımasın :Saruboceq: senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sevgi kelebeği sağol canım ya buurum kolay atlatılabilinirmi keşke ilacı olsa
sanırım ask hayatında sorunlar var gıne...
ne deyım allah sorunlarınızı cozsun..ebruyla banada hayırlısını versın..
15 aylık evliydim canım
Allaha şükür bebek yok
merhaba kızlar ne güzel topiğimizdeki küsler yavaş yavaş barıştı....
darısı diğer arkadişlerin başına Şeniz
bu arada bu gün son günüm haftaya cumaya kadar giremem daha özlicem nan burayı
merhaba kızlar ne güzel topiğimizdeki küsler yavaş yavaş barıştı....
darısı diğer arkadişlerin başına Şeniz
bu arada bu gün son günüm haftaya cumaya kadar giremem daha özlicem nan burayı