sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

canım eğer ki eşin bunu kullanmıyosa sorun yok...
nasıl olsa affeder diye her lafı diyip yada istediğini yapıp,senin düşüncelerine saygı duymuyorsa o zaman evet yalnış derim...bana göre tabi...

kavga konularında nişanlımda aynı benim gibi 2 gün küs kalamaz hatta benim kadar bile direnemez bunu koz olarak hiç kullanmadık birbirimize ama bende istiyorum madem haklıyım aklı başına gelsin biraz, yok.. eminiz galiba duygularımızdan ya da çok iyi mi tanıyoruz ki birbirimizi zuzu dese bitiyorum ya :))))

benımde sagım solum hec bellı etmıyo yavfss bı bakıyon kusuom 5-6 gun konusmuyom gelıyo basıyo bı akıyon ben gıdıp laf atıyommm kızıyomkı konusalım dıyee bendemı bır garıplık var bende kendımden bıseycık analamdım??????

ne güzel o zaman canım ALLAHım bozmasın hiçŞeniz

bizde küsüs anam anlatayımda rahatlayayım
kızlar bu adam beni hafta sonları aramıyor sabahlara kadar ders çalışıyormuş sonrada saat 5de uyanıyor ee napıyorsun diyor bende sinirlendim bu hafta sonu açmadım telefonunu çok pis kavga ettik şimdik küsüs elime düşse boğarım onu kötükedihüso

yaa daha önce kavga etmiştik beni aramadığı için ben birtek kendimi düşünüyormuşum o ders çalışıyormuş kavga ettik kavgada benim telefonlarına cevap vermememle başladı bugünde yani az önce aradı arama beni dedim geçen kavga ederkende bitti demiştik konuşurken arıldık biz niye arıyon dedim sonrasıda malumm işte ayrıldık

ay anam bu ne hız bu aralar kara bulutlar üstümüzde galiba herkes küsük ama barışan yok

canım sanada geçmiş olsun gel yamacıma doğru sende bendensinkaydirigubbakcemile

yanaklarım yani kim konuşuyo acep beni

canım bugun bır gelışme varmı...bır adım atıldımı...barısmak adına...

kahvemkolıgım sen ne yaptın canım....barıstınızmı..

canım bugun bır gelışme varmı...bır adım atıldımı...barısmak adına...

kahvemkolıgım sen ne yaptın canım....barıstınızmı..

yok bebem hatta daha kötü oldu üstüne bir daha tartıştık ama hakettiÇok üzgünüm çoook
bilmim bizim sonumuz pek hayır değil yakında sevgilisinden ayrılanlar kulubüne transfer olabilirim belkim
hayırlısı artık bekleyip görcezbenneyaptımki

şimcik soru size

haklı olan sizsiniz kendi açınızdan oda kendni kendi açısından haklı görüyo
telde tartışıyosunuz kontür bittiği için tartışma yarıda kaldı
şimcik msne çağırıp gel konuşak diyiyimmi bitsin bu eziyet ne olcaksa olsn
yoksa ondanmı bekliyim napim yaw...

yanlış anlama dılerım kı ...barısırsınız ama...ayrılırsanızda...galıba benım dılımden ancak sen anlarsın ..yanı ayrılmış..kalbı kırık...yenı sevdalara kapısını kapatmış...yaralı bır ...yavru ceylan duyguş........

sen niye ayrıldın canım özel değilse istemezsen cevaplamıyabilirsinde
herşeyin hayırlısı be canm demekki doğru insan değilmiş o zamanı gelince
seninde beyaz atlı prensin gelcek götürcek senikaydirigubbakcemile

canım ozel degıl zaten bılende bılıyor...anlatayım haklımıyım sen soyle...

oncelıkle hersey ıyı gıdıyordu...ama bazı durumlarından hoşlanmıyordum bunuda soyluyordum..bu durumlar suydu...kendını gelıstıremedıgı yerler vardı...bana dogal gelen ona garıp gelıyordu...takı aılemle tanısana kadar ıyı kotu ıdare ettık....
ama benım aılem ilerı goruslu..kendılerını yetıstırmış...bır aılem vardı...

onun aılesı ıse sakın yanlış anlasılmasın..ben cok sevmıştım ..annesını...cok ıyı ıdı...ınsanların nerde nasıl buyuduklerı yada....koylu yada sehırlı hıc onemlı degıldır benım ıcın....ınsan olsun canımı yesın......ve ben kım olursa olsun anlasırım ..yeterkı sevıyım...

ve benımkısı sureklı aılemı elestırmeye basladı...bır sey desem haaa senın aılen yok soyle boyle demeye basladı...annemın kıyafetını bıle elestırdı...normal gıyınen bırıdır asla uç noktalarda degıldır...

sabrettım sabrettım ama olmayıncada olmadı....malesef dılıne hakım olamadı kaybeden kendı oldu...ha pişmanmıyım...hiç ama hiç degılım...iukurler bıle edıyorum...belkıde hayatta yaptıgım en dogru karadı...ayrılık....

ama burda sevgılım yok..ahlar vahlar dıyorum sadece sakasına yada benı seven bırısıolsun dıyede beklemıyorum...kaderımde varsa zaten gelır benı bulur canım...

ıste hıkayem...bu...uzun oldu ama..neyse..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…