- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ne kavga etmeyi ne de küs kalabilmeyi becerebilen biriyim bazen kızıyorum kendime neden böyleyim diye 2 gün surat asıp haklı bile olsam gülüp konuşabiliyorum özür dilemesine bile fırsat kalmıyor kötü mü kızlar sizce böyle yapmak, çok dirençsiz hissediyorum kendimi yeniliyorum sevdiğime hep
kavga konularında nişanlımda aynı benim gibi 2 gün küs kalamaz hatta benim kadar bile direnemez bunu koz olarak hiç kullanmadık birbirimize ama bende istiyorum madem haklıyım aklı başına gelsin biraz, yok.. eminiz galiba duygularımızdan ya da çok iyi mi tanıyoruz ki birbirimizi zuzu dese bitiyorum ya :))))
banada soldfan soldan esıyomu dersınızzzz
az önce yine kavga ettik bukez dahada kötüydü hayırlısı artık ne diyeyim
yaa daha önce kavga etmiştik beni aramadığı için ben birtek kendimi düşünüyormuşum o ders çalışıyormuş kavga ettik kavgada benim telefonlarına cevap vermememle başladı bugünde yani az önce aradı arama beni dedim geçen kavga ederkende bitti demiştik konuşurken arıldık biz niye arıyon dedim sonrasıda malumm işte ayrıldık
canım bugun bır gelışme varmı...bır adım atıldımı...barısmak adına...
kahvemkolıgım sen ne yaptın canım....barıstınızmı..
yok bebem hatta daha kötü oldu üstüne bir daha tartıştık ama hakettiÇok üzgünüm çoook
bilmim bizim sonumuz pek hayır değil yakında sevgilisinden ayrılanlar kulubüne transfer olabilirim belkim
hayırlısı artık bekleyip görcezbenneyaptımki
yanlış anlama dılerım kı ...barısırsınız ama...ayrılırsanızda...galıba benım dılımden ancak sen anlarsın ..yanı ayrılmış..kalbı kırık...yenı sevdalara kapısını kapatmış...yaralı bır ...yavru ceylan duyguş........
sen niye ayrıldın canım özel değilse istemezsen cevaplamıyabilirsinde
herşeyin hayırlısı be canm demekki doğru insan değilmiş o zamanı gelince
seninde beyaz atlı prensin gelcek götürcek senikaydirigubbakcemile