sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

bende bilmiyom velvedim ya benim paylaşamadığım onun çok rahat olması
sanki hiçbişey umrunda değilmiş gibi yada bana öyle geliyo buda beni çıldırtıyo
istim ki mücadele etsin savaşsın çırpınsın ama onu onda göremiyorum
bu seferde hırçınlaşıyorum anadın:çok üzgünüm:

aaah aah kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:çok üzgünüm:

sanırım bu topiğin müdavimi olacağım..çünkü bi küs bi barışık ne olduğu daha da belirsizleşen bi aşk var ortadasenağlama

gel kız bi oklava alalım bunları dövelim bi güzel:eek:klava:

bende kocama küsüm ama aksama barısırız o gonlumu hemen alr ama budefa neye kustugumu anlamadı heralde.farketmeden benı kızdırdı

sevdiğine kavuşamayanlar için söylüyorum biz ayrıldık allah sizi ayrımasın gerçekten seviyorsanız bir yastıkda kocayın çok üzgünümm hemde çok senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

evet sonunda bende uğradım bu topicke .
selam kızlar nasıl durumlar kocalarlar sevgililerle? bende kavgalıyım valla , hemde bu rekor 4. günümüz. normalde ben ertesi gün dayanamaz hemen yılışmaya başlardım(ben haklı olsam dahi)
ama bu sefer benımde inadım tuttu ve hala surat asıyorum, arkamı donup uyuyorum. geliba bu sefer oda korktu benım bu kadar uzatmamdan ama hala özür dilemiyor inatçı keçi. napıyım kızlar yaaa, sorunumuz okadar buyuk değil ama her kavgada benım arayı ısıtmamdan, ilk adımı benım atmamdan sıkıldım artık. birz belkide özen gösterilsin istiyorum. inada devam edeyimmi özür dileyene kadar, ne yapayım?

bende eskiden senin gibiydim. alıştırmamak lazım karşıdakini. hep ilk adım atan olmak insanın kendini aptal gibi hissetmesine yol açıyor. ama evliliklerde farklı tabi. karı kocanın arasına girmek şeytanın en sevdiği işmiş kızlar.

canımya sende haklısın onun umursamaz yada rahat davranısları...sınır eder..
bu sıır olma durumunu ıyı bılırım...
sabret desem zaten sabredıyorsun....
2 senelıkte bır ılıskı..emek var sevgı var ...
ama evlılıgın olması ve gelecegınızın ıyı olması ıcınde iş lazım...
ne deyım bılemedım kı...allah kolaylık versın...

canımya sende haklısın onun umursamaz yada rahat davranısları...sınır eder..
bu sıır olma durumunu ıyı bılırım...
sabret desem zaten sabredıyorsun....
2 senelıkte bır ılıskı..emek var sevgı var ...
ama evlılıgın olması ve gelecegınızın ıyı olması ıcınde iş lazım...
ne deyım bılemedım kı...allah kolaylık versın...

sabret aşkım çok güzel olcak aşkım bana inan aşkım güven aşkım nolur aşkım
sabrediyorum ALLAHım pişman etmesin tek dileğim bu
kıyamıyorumda

kızlar bugün 10. gün biliyosunuz. sabah aramış benimki ben uyurken. akşama kadar merak etsin diye aramadım. sesi çok heyacanlı geliyordu, özlemişiz sanırsam. neyse işte konuştuk falan. az bi süre gidişata bakacağımı mutsuz olacağım bi ilişkiyi daha fazla sürdürmeyeceğimi söyledim ona. yaşayıp görme aşamasındayım yani şu an. hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar bugün 10. gün biliyosunuz. sabah aramış benimki ben uyurken. akşama kadar merak etsin diye aramadım. sesi çok heyacanlı geliyordu, özlemişiz sanırsam. neyse işte konuştuk falan. az bi süre gidişata bakacağımı mutsuz olacağım bi ilişkiyi daha fazla sürdürmeyeceğimi söyledim ona. yaşayıp görme aşamasındayım yani şu an. hakkımızda hayırlısı olsun.

e hayırlısı o zaman canımcım....a.s.
çok sevindim vallahiiii

bizdeki son durumda tatlıya bağladık ayy bu aralar fazla azıttık kavgayı son olur inşallah....
bıktım vallahi sadece aşk istim sadece:asigim:

bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler tabi annem vermedi ayrı konuda ben çok kötü oldum çok kötüyüm kıslar ben ne yapmalıyım senağlama :1no2:

birde akşam rüyamda babamı gördüm onada ayrıca kafam takılıyor sevgilim olduğunu duymuş ve bana kızıyordu annem duymamasın diye susturuyordu bir daha yapmicam baba diyordum ama kızgındı bana oof yaa offf senağlama senağlama

anladıysam arap olayım:bbo:
senin bi sevgilin var, baban rüyana giriyor ve uyarıyor seni.
ama başka biri seni istemeye geliyor, annen vermiyor.
''bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler'' işaret olan ne kimle ayrıldınızkafamçokkarıştı
ben mi salaklaştım ya:bbo:

canım bende cok sevindim gözün aydınsositososito
hakkında hayırlısı olsun inş dualarım seninle:Saruboceq:

''bende öyle diyorum ama az önce bana bakmaya geldiler işaret gibi bişi ayrıldık ve beni istediler'' işaret olan ne kimle ayrıldınızkafamçokkarıştı

ben coktan arap oldumda sonradan dedım anlat anlattı galıba bı tanıdıkları varmış ıstemeye gelmısler falan fıstık bunlar ayrılmıslar bıde kesın:çok üzgünüm:

kahvem gel bı öpemŞeniz helal enısteye

cnm arkdş sevgilisinden ayrılmış ayrıldıgı günde sanırım baskası istemeye gelmişa.s
oda ailesinin tanıdıgı biriymiş ben öyle anladım :1closedeyes:

X