Sevgilisi olan birini sevdim o da beni sevdi:(

Uzun bir ilişkiden sonra başka birinin ilgisini hissetmek egosuna iyi gelmiştir
Çokk uzun süreli ilişkilerin içindeki erkeklerin klasik halleri
Bile bile girmişsiniz bu duruma
Yapacak birşey yok, irtibati asgariye indirin
Haytınıza devam edin

çocukla konuşmuşsun ve o da yaptığının yanlış olduğunu anlamış. eskisigibi arkadaş kalma konusunda hemfikir olmuşsunuz. ve daha sonra senin yanında sevgilisini araması bence hiç de anormal değil. bi şekilde buna dayanmalı veya ahaytından tam olarak çıkarmalısın bence. sevgilisi olan birinin bu raddeye gelene kadar yaptığı hareketler ise tabiki yanlış canım. ama erkek milleti hep böyle. :/

birincisi sevgili olup size bakan birine nasıl güvenirsiniz. demekki ayrılsa sizinle olsa görüşüceksiniz. bu yanlış öyle birine güvenme konusunda.
ikincisi sizin ona yaklaşımız yanlış 8 senelik bir geçmişi var 8 senelik bir emek bunu bilerek yine ona yaklaşmanız yanlış uzaklaşmanız gerekirdi.
üçüncüsü sevgilisi yerinde siz olsaydınız 2.kıza neler neler derdiniz. ve en sonuncusu onun 8 senelik sevgilisine üzüldüm öyle biriyle görüşmesine. bu arada sizi sevdiğinide sanmıyorum bianlık hoşlantı sadece. Zaten onunda 8 senelik ilişkisi varken sizinle bişey düşünmesi ciddi anlamda çok küçük ihtimal. çünkü bir yanda güvendiği yıllarını verdiği insan diğer yanda sevgilisi olduğunu bile bile ona yakınlaşan insan. kim olsa 8 senelik ilişkisi olanı tercih ederdi

Hatanin neresinden dönersen kardir. Yaptiginin yanlis oldugunu anlamani ve utanmani taktir ettim. Burda evli adamlarla iliski yasayip bununla gururlanan insanlar var. Cok sükür yaptiginin yanlis oldugunu fark eden insanlarda var. simdi yapman gereken sey, aski sevgiyi bir kenara birakip o cocuktan uzak durmak. Hakkinda hayirlisi olsun.

8 senelık bi ilişki dıosun sevgıyı geç fazlasıyla alışkanlık var. Heyecan arıo kendıne. Senınle birlikte olsa bıle yıne ona döner heyecanı btınce. Emın ol bundan. Hiç bulaşma bence eglence olarak kalırsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendini kullandirma canim benim.o cocugun sevgilisinin de kullanilmasina izin verme.eger bugun bunu sana yaptiysa yarin baska kiza da yapar...evlenecegi kiza da o cocugun nasil biri oldugunu gostermelisin.yoksa suc ortagi olursun..o kizi yarinda aldatacak bal gibi belli...sen git hemen kiza soyle canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevseydi bırakıp gelirdi zaten hayatında ki kızıda aldatmamış olurdu onların ilişkisi rutine bağlamıştır artık 8 yıl heycan bitmiştir onca sene var diye emeklerimiz heba olmasın diye çıkıyorlardır bence kim ne derse desin onca yıl sonra arada aşk falan kalmaz sadece aşık olduğunu sanırsın ki ben uzun ilişkilere çok karşıyım ben de çok yıllık bir ilişkimi bitirdim dönüp bakınca ulan ne manyakmışım dedim en temizi max 2 yıl çıkıp evleneceksin

Ben okurken sanki sevgilisinden ayrılsa, sana dönse sorun yok gibi hissettim.

Böyle olsa vicdanın yine rahatsız olacak mıydı merak ediyorum.
Evet onun yaptığı normal değil yanlış. Ama bence seninki daha anormal ve yanlış.

Çünkü karşımızdaki kişi için bir şey yapamayız.
Oysa kendimizi düzeltmek, durdurmak elimizdedir.

Baştan biliyordun sevgilisi olduğunu sonuçta..

yaptığın hatanın farkındasın enazından..yapmaman gerekirdi ama yapmış bulundun..kız arkadasıyla konusup ne dıyeceksın? ben erkek arkadasınla bı ıkı gun takıldım mı? o sana sormayacak mı sen nıye kabul ettın dıye? vıcdanını rahatlatmak ıcın konusmak ıstıyorsun ama belkı bu ılışkılerını daha da beter yapacak..o zaman ne dusuneceksın?

Bu iliskede ucuncu sahislar yuzunden erkeklerin egosu ciddi anlamda tavan yapiyolar.
Aldiklari o fazla dozlada kendini begenmis, asagilik ve kibirli bir insan haline geliyolar.
Allah iliskisi oldugu halde hala erkeklerle samimiyet kurmaya devam eden kizlari/kadinlari esimiz dostumuzdan uzak tutsun,
dusmanima bile vermesin yahu!

Canım benim bazı erkekler bir elinin altında evleneceği kişiyi tutar diğer elinin altında gönlünce yaşayıp eğleneceği kişiyi elinde tutar.Kendilerini de zeki olarak görür,sanırım bu anlattığınız kişi o gruba giriyor.Olabildiğince uzak durun derim ben

onu bırakıp size gelse çok mutlu olcaktınız, o kız ne acı çeker ne yapar demek yoktu...

e o zaman siz şimdi acı çekiyorsunuz diye kimse üzülmez

Ee evlenince uzun ilişki olmuyor mu? evli ve aşık çiftleri silip attınız yahu

Pişman olabilmeniz çok güzel yapmasaydınız dha iyiydi ama..
Bence o adam sevgilisinden ayrılsa gelse bile birlikte olmayın. Adam 8 yıllık sevgilisini harcamış. Yarın bi gün size dha beterini yapmayacağı ne malum?
Vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız sevgilisine anlatın. Nasıl bi pislikle evlilik yolunda olduğunu bilsin

Ee evlenince uzun ilişki olmuyor mu? evli ve aşık çiftleri silip attınız yahu

Evlilik farklı bir kurum çocuk oluyor bağlılık hergece birlikte yatıyorsun cinsel hayat falan ama sevgililik öyle değil ya büyük konuşmak istemiyorum bir kere o hatayı yaptım ALLAHım bir daha yaşatmasın İNŞALLAH öyle uzun ilişki yani bir de herkes şu kadar yıldır çıkıyoruz mutluyuz falan diyorlar ya nedense ben bunlara pek inanamıyorum.

Konu sahibine kızılmış evlerden Irak denilmiş ama bence o zaten yeterince uzak tutmuş kimse yaşamadan bilemez ALLAH kimseyide o duruma düşürmesin.

Sevgilisi olduğunu öğrendiğin an arkadaşlığını bitirmeli idin.
Beni kullandı diye düşünme kendini kötü hissetme sende onu kullandın öyle düşün.
Kullanılıyor olman için hiç bir şeyden haberinin olmaması gerekirdi bu açıdan rahatla ve geride bırak onu
Aşk acısından kimse ölmez geçer bir süre sonra buda sana bir anı veya bir ders olur neresinden bakmak istersen

konu tarihine bakmadım öyle geziniyordum gözüm takıldı. bi an 8 senelik ilişkisi olan kızın yerine koydum kendimi, size yazık dedim. gerçekten basit bir hareket. basit bir insana yakışan bir hareket.. ama sevgilisine daha da yazık dedim. o zaten şerefsizmiş.
bakın, hatanızın farkındasınız ve bence söylemelisiniz. ama söyleyince ne mi olacak? çok afedersiniz kaşar olan siz olacaksınız, o çocukdaha kim bilir neler yemiştir. ne haltlar karıştırmıştır sırf ilişki 8 senelikdiye bu hata görmezden gelincek. sadece ben bu tarz şeylere deli oluyorum. madem sevgilisi olduğunu öğrendiniz ne diye konuşmaya devam ettiniz, "harika bi grup oldunuz". mantıksız. basitbi hareket. sadece bu diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…