Sen aslında kötü ve bencil biri değilsin. Hatta utanmayı bilen birisin. Maalesef olmaması gereken bir şey olmuş ve sen bunun farkındasın o halde bir sünger çek hayatına. Bence o çocuk o kızı seviyor, her şeyi kapatmak istediğine göre. Sadece her ilişki gibi onların da monotonlaştığı düşüncesine kapıldımKızlarr nolur bana yardım edin, kısaca yasadıgım olayı anlatatacagım; aynı sınıfta oldugum okulun ilk gunuden beri, bi cocuk bana hergun baktı hergun ama istisnasız bende benden hoslandı heralde dedim haklı olarak sonra arkadasımdan ogrendim ki sevgilisi varmıs. Bende sen yanlıs anlamıssın kızım dedim kendi kendime ve o senin arkadasın dedim kenidme. Fakat zaman gectikce cocukla ben bide 3 arkasımız grupca cok iyi vakit gecirir olduk okulda, gercekten harika bi arkadaslıgımız oldu ama bana karsı hep farklıydı, bi tık farklıydı diger kız arkadaslarıma göre ama ben cok ustunde durmadım ve hiç aldırmadım neden? cunku bu cocugun herkesle ilişkisi gercekten cok guzel iyi iletişim kuruyo bide en onemlisi kız arkadası var uzerime hic alınmadım yani cünkü herkesle kız erkek farketmez cok iyi herkesle arası, zaman gectikce telefon numaralarımızı aldık hergun ordan da konusur olduk ama bu konusmların hepsi havadan sudan, baya aylar gecti sonra bi gun nası oldu bilmiyorum ilk once birbirimize iltifatlarla baslayan sohbet sonunda, birbiimize olan duygularımızı soylemıs olduktabi ben soktayım ve bu cocugun 8senelik ilişkisi var ve bu kızla evlenmeyi dusnuyo ki bana da bunu soyledı, sonra biz tel.den vs. konusmaya devam ettik ama benım vicdanım nası yanıyo hatta kanıyo ama yalan soylemicem o konustugumuz gunler hayatımın gercekten guzel gunlerinden biriydi ALLAHIM yaptıklaımndan benı affet, sevgilisi affetsin, sonra oturduk komustuk bu konuyu kapatmalıyız dedik hemfikir olarak; fakat sonrası benı acıdan cok kotu oldu benim gozumun önünde sevgilisini araması sevgilisinden bahsetmesi benı o kadar asagıladı ki anlatamam, bana daha sonra da goruselim demesi hele, beni bitiren nokta oldu benı ne OLARAK goruyo bu cocuk cok uzuldum cok kırıldım cok asagılandım degersiz hissettim ve suan hala seviyorum ama bi yandan da okadar snirliyim ki cok zor bişi bu nefret ve sevgi aynı anda en sonunda ona sunu soyledım senı hayatım boyunca daha gormek istemiyorum dedim buna cok uzuldu ne bekliyodu??????? hala onunla gorusmem gerektigini mi cok uzgunum cok Allah kımseye yasatmasın hem seviyorum hem vicdan azabı cekiyoum hemde nefret ediyorum butun duygular yasanır mı evet yasanıyomus bazı arkadaslarım git sevgilisine soyle dedi yaptıklarını ama cidden o kadar utanıyorum ki yaptıklarımdan cok hemde nası yapabildim, 8 senelik ilişkisi olan insan bunu nası yapar sevgilisine lütfen su soruyu cevaplayın sevgilisi olan bi insan boyle seyler yapar mı cunku benı cok sevmiş ben bu olaya nası dahil oldum kızlar kusuruma bakmayın cok uzattım ama gerckten cok uzgunum su yazdıklarımı tekrar okudum da igrendim keendimden nası yapabildim bunu???????
nedir bu son zamanlarda aldatmacalı & sevgili üstüne sevgili seven konular yahu :26:
erkekler sever öyle şeyleri. her erkek değil de çoğunluğu. birden fazla kızlar oldu mu çevrelerinde egoları mı tavan yapıyor nedir. erkek olmadığım için anlayamıyorum. neyse bence git kıza söyle. kırılan gururunu bir nebze olsa rahatlatır.
haklısınız
Adam karaktersiz, hem sevgilisini aldatıyor, hem senin duygularını hiç önemsemiyor. Diğerini aramak için, senin yanından uzaklaşmanı bekleyemez miydi?
Sen de vicdan varmış en azından. Sağlam dur lütfen, ne kaç bu çocuktan, ne yüz ver. Umrumda bile değilsin mesajını alsın. Erkek kıtlığı mı var memlekette, üzme tatlı canını pislik için.
.
konu benim değil. neden bana söylüyorsun? konu sahibine söylesene.
Kızlarr nolur bana yardım edin, kısaca yasadıgım olayı anlatatacagım; aynı sınıfta oldugum okulun ilk gunuden beri, bi cocuk bana hergun baktı hergun ama istisnasız bende benden hoslandı heralde dedim haklı olarak sonra arkadasımdan ogrendim ki sevgilisi varmıs. Bende sen yanlıs anlamıssın kızım dedim kendi kendime ve o senin arkadasın dedim kenidme. Fakat zaman gectikce cocukla ben bide 3 arkasımız grupca cok iyi vakit gecirir olduk okulda, gercekten harika bi arkadaslıgımız oldu ama bana karsı hep farklıydı, bi tık farklıydı diger kız arkadaslarıma göre ama ben cok ustunde durmadım ve hiç aldırmadım neden? cunku bu cocugun herkesle ilişkisi gercekten cok guzel iyi iletişim kuruyo bide en onemlisi kız arkadası var uzerime hic alınmadım yani cünkü herkesle kız erkek farketmez cok iyi herkesle arası, zaman gectikce telefon numaralarımızı aldık hergun ordan da konusur olduk ama bu konusmların hepsi havadan sudan, baya aylar gecti sonra bi gun nası oldu bilmiyorum ilk once birbirimize iltifatlarla baslayan sohbet sonunda, birbiimize olan duygularımızı soylemıs olduktabi ben soktayım ve bu cocugun 8senelik ilişkisi var ve bu kızla evlenmeyi dusnuyo ki bana da bunu soyledı, sonra biz tel.den vs. konusmaya devam ettik ama benım vicdanım nası yanıyo hatta kanıyo ama yalan soylemicem o konustugumuz gunler hayatımın gercekten guzel gunlerinden biriydi ALLAHIM yaptıklaımndan benı affet, sevgilisi affetsin, sonra oturduk komustuk bu konuyu kapatmalıyız dedik hemfikir olarak; fakat sonrası benı acıdan cok kotu oldu benim gozumun önünde sevgilisini araması sevgilisinden bahsetmesi benı o kadar asagıladı ki anlatamam, bana daha sonra da goruselim demesi hele, beni bitiren nokta oldu benı ne OLARAK goruyo bu cocuk cok uzuldum cok kırıldım cok asagılandım degersiz hissettim ve suan hala seviyorum ama bi yandan da okadar snirliyim ki cok zor bişi bu nefret ve sevgi aynı anda en sonunda ona sunu soyledım senı hayatım boyunca daha gormek istemiyorum dedim buna cok uzuldu ne bekliyodu??????? hala onunla gorusmem gerektigini mi cok uzgunum cok Allah kımseye yasatmasın hem seviyorum hem vicdan azabı cekiyoum hemde nefret ediyorum butun duygular yasanır mı evet yasanıyomus bazı arkadaslarım git sevgilisine soyle dedi yaptıklarını ama cidden o kadar utanıyorum ki yaptıklarımdan cok hemde nası yapabildim, 8 senelik ilişkisi olan insan bunu nası yapar sevgilisine lütfen su soruyu cevaplayın sevgilisi olan bi insan boyle seyler yapar mı cunku benı cok sevmiş ben bu olaya nası dahil oldum kızlar kusuruma bakmayın cok uzattım ama gerckten cok uzgunum su yazdıklarımı tekrar okudum da igrendim keendimden nası yapabildim bunu???????
oops, yanlış postayı alıntılamışım, konu sahibi anlamıştır. Seni unutmadım yoksa ya, pardon rahatsızlık verdiysem.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?