Bi de adamı linçletmek için konu açmıştı en son. Halbuki cepte, yedekte tutmasına bile razıymış.Kibar adammış bir erkek bunu kadına yapsa taciz denir adam o kadar bikmiski görüşürüz konuşuruz dan başka tek bir hareketi yok adam arkadaşça savuşturma peşinde
Sence cidden bu yüzden mi yaşiniz soruldu?Evet neden ama ya 34 yaşında duygu olmuyor mu
Konuyu daha önce de açmıştınız soru farklı olabilir ama altyapı aynı. Yolunuza bakın, küçük meseleleri bu kadar büyütmeyin. Yaptığınızı hata olarak görüyorsanız bir daha yapmazsınız olur biter. Sevgilisi olanlardan uzak durmanızda fayda var.Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların içintabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Hatırlıyorum o konuyu; güncelleme sırasında silinen bir konu evet. Sanki dövmeli kızlarla ciddi düşünülmez, tek gecelik ilişkiler yaşanır, takılınır öylesine havasında açılmış bir konuydu. Ne acınası.Sitede son 2 haftanın verileri kaybolduğundan bu kişinin diğer üyeliğindeki konuları gösteremiyoruz ancak bu adamla ilgili 4-5. konusu falan.
Ama ben o üyeliği dışında başka bir üyeye daha benzettim bu kişiyi: “bir adamı beğeniyorum ama 24 yaşında sevgilisi var. Ancak kız ona uygun birisi değil, dövmeli, hareketli bir kız. Adama yürüsem mi” diye konu açan bir üye vardı. Ona benziyor. Yaşları da aynı. Linç yiyince gitmişti siteden. Eğer o üyeyse de cevabını almış.
Ben o üyeyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Hem yaşlar aynı hem de o adamın da sevgilisi vardı ve konu sahibini beğenmemişti. O linçten sonra sevgilisinin dövmeli olması detaylarını eklemeden konu açmış bence.Hatırlıyorum o konuyu; güncelleme sırasında silinen bir konu evet. Sanki dövmeli kızlarla ciddi düşünülmez, tek gecelik ilişkiler yaşanır, takılınır öylesine havasında açılmış bir konuydu. Ne acınası.
Adamı rahat bıraksana. Psikolojik gerilim filmlerinde olur ya hani, insanların peşini seviyorum diyerek bırakmayan takıntılı bir karakter gibi duruyorsun.
Bi de senin gibi evli adamlara bile bile yazanlar var.Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların içintabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Arayan belasını da bulur başka şeyleri de, konu sahibi de inşallah bulup rahatlıcak.Sitede son 2 haftanın verileri kaybolduğundan bu kişinin diğer üyeliğindeki konuları gösteremiyoruz ancak bu adamla ilgili 4-5. konusu falan.
Ama ben o üyeliği dışında başka bir üyeye daha benzettim bu kişiyi: “bir adamı beğeniyorum ama 24 yaşında sevgilisi var. Ancak kız ona uygun birisi değil, dövmeli, hareketli bir kız. Adama yürüsem mi” diye konu açan bir üye vardı. Ona benziyor. Yaşları da aynı. Linç yiyince gitmişti siteden. Eğer o üyeyse de cevabını almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?