Sevgilisi olan bir adama mesaj attım bu psikilojiyi nasıl atlatırım?

dmrygmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
20
-18
1
34
Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların için tabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum

Gerçekten 34 yaşında mısınız ?

Ben bu konuyu daha önce okudum sanki. O zaman da yapmayın etmeyin yazmıştık.

Erkek kıtlığı mı var ? Neden sevgilisi olduğunu bilmenize rağmen mesaj atıyor, görüşüp kahve içmeyi teklif ediyorsunuz?

Sevgilisi olan birine en son aşık olduğum zaman 12 yaşındaydım. Neden bekar erkekler varken bu şahıs?

Hani sevgilisi olduğunu bilmiyordun, önceki konuda adamı linçletmeye çalıştın.
Bu aynı olay hakkında açtığın 3. Konu.

İlkinde hiçbir şey bilmiyordun.
İkincide sevgilisi varmış bana niye cevap verdi karaktersiz dedin.
Şimdi de sevgilisi olduğunu bilerek yazdım diyorsun.

Hepsinden çıkan sonuç, saplantılı bir sapıksın.

Bizi de adamı da rahat bırak.

Naptığının farkında mısın? Hem seni cepte tutcak hem sevgilisini aldatacak yazık o kızın verdiği emeğe değere.

Aşık olmanız için o kişiyle zaman geçirmeniz gerekiyor.sevgilisinin oldugunu bilmeden önce siz onunla zaman geçirdiniz mi ? Size yakınlaştı mı? Siz mi ilk görüşte aşık oldunuz? Sevgilisi olduğunu duyduğunuz an bırakacaktınız.Siz mesaj atınca sizi cepte görmüş işte.Kendinizi düşürmeyin.

Sen gerçekten takınlılı olmuşsun.Bu kaçıncı konu adam hakkında ? Dün özelden konuştuk seninle bu mesajı yazdın

''Yani düşünüyorum tam redde sayılmaz gibi. Neden direk net olarak düşünmüyorum suan ya da teşekkür ederim nazik dusuncen için ama ilişkim falan var demedi direk. Böyle biraz muallak plmadi mi ya''

Bende hayır muallak olmadı kibarca reddetmiş işte seni demiştim.Başkaları da adamı rahat bırakmanı söylemişti bence psikolojik destek alman lazım.Sevgilisi olduğunu öğrenmişsin hala neyin tatavası anlamadım adam buluşalım dese gideceksin resmen PESS

Konuyu daha önce okuduğumu hatırlıyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bir de beni alıntılayıp bu soruyu ilk defa sorduğunu yazmış. Sabır.

İnsan duygularına nasıl yenilebiliyor da icraata geçebiliyor bu tarz konularda anlayamıyorum ve umarım hiç anlamak zorunda kalmam. Hoşlandığım birinin hayatında bir başkası olduğunu öğrendiğim anda uzaklaşırdım o kişiden, hiç istisna yaşamadım. Aksine millette bir alevlenme, bir "Şansımı deneyeyim" hareketleri "Ben hamlemi yapayım da gerisini onlar düşünsün" filan... Ne kadar bencilce ve çiğ davranışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…