Bırak Allah aşkına ya.Hayır ilk defa soruyorum
Sevgilisi olduğunu nereden ve ne zaman öğrendin?Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak
Adam görüşme teklifini üç kez reddetti, sallamadı yani, hâlâ diyo ki "ayrılıp bana gelsin gibi bi düşüncem yoktu."İnsan duygularına nasıl yenilebiliyor da icraata geçebiliyor bu tarz konularda anlayamıyorum ve umarım hiç anlamak zorunda kalmam. Hoşlandığım birinin hayatında bir başkası olduğunu öğrendiğim anda uzaklaşırdım o kişiden, hiç istisna yaşamadım. Aksine millette bir alevlenme, bir "Şansımı deneyeyim" hareketleri "Ben hamlemi yapayım da gerisini onlar düşünsün" filan... Ne kadar bencilce.
Sevgilisi varken size yeşil ışık yakan, sizinle sevgiliykende başkasına yeşil ışık yakar bu hiç şaşmaz.Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların içintabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Ay rezillik. Sapık gibi dadanmış adama.Adam görüşme teklifini üç kez reddetti, sallamadı yani, hâlâ diyo ki "onu bırakıp bana gelsin gibi bi düşüncem yoktu."
Merak etme champ, hayalin bu olsa da herif bence öyle bi şey yapmayacak, çünkü umrunda değilsin.
Ay rezillik. Sapık gibi dadanmış adama.
Sevgilisi olduğunu nereden ve ne zaman öğrendin?Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak
Bizi kandırsa ne geçecek ki eline? Sanki yaşadığı gerçeği değiştirebilecek.Sevgilisi olduğunu nereden ve ne zaman öğrendin?Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak
Bazı konular ve mesajlar kayıp sitede güncellemeden dolayı, ilk iki konuyu bulamadım, bu üçüncü idi galiba, bi de ilk kez soruyorum diye yalan söylüyor
Hastalıklı, takıntılı, garip kafalar.Bizi kandırsa ne geçecek ki eline? Sanki yaşadığı gerçeği değiştirebilecek.
34 yaşındaymış bir de. 17lik genç kız zannetmiştim başta. Bir sorun olduğu aşikar, artık psikolojik bir durum mudur akıl yaşıyla mı ilgilidir bilemeyeceğim.Hastalıklı, takıntılı, garip kafalar.
Mantık nerede? 34 yaşında mantık devreye girsin bir zahmet.Evet neden ama ya 34 yaşında duygu olmuyor mu
Ben de max 20-22 sanmıştım, resmen yetişkin yaşlar.34 yaşındaymış bir de. 17lik genç kız zannetmiştim başta. Bir sorun olduğu aşikar, artık psikolojik bir durum mudur akıl yaşıyla mı ilgilidir bilemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?