• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olan bir adama mesaj attım bu psikilojiyi nasıl atlatırım?

Hayır ilk defa soruyorum
Bırak Allah aşkına ya.

Taktın adama, yapıştın kaldın, üst üste çiğ hareketler sonrası kendini iyice kötü duruma düşürme diye yazdı çizdi burada millet, sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra gitmiş bidaha yazmışsın, bu nasıl aymazlık, nasıl bi kafa?
Neymiş, kafasında bitirmek için yazmışmış, kendini kandır.
Ayrıca, iki kerede doymadın, adam üçüncü kez havada bırakarak reddetmiş, çok da iyi yapmış.
Allah herkesi korusun böyle zihniyetlerden.

İnsan duygularına nasıl yenilebiliyor da icraata geçebiliyor bu tarz konularda anlayamıyorum ve umarım hiç anlamak zorunda kalmam. Hoşlandığım birinin hayatında bir başkası olduğunu öğrendiğim anda uzaklaşırdım o kişiden, hiç istisna yaşamadım. Aksine millette bir alevlenme, bir "Şansımı deneyeyim" hareketleri "Ben hamlemi yapayım da gerisini onlar düşünsün" filan... Ne kadar bencilce.
Adam görüşme teklifini üç kez reddetti, sallamadı yani, hâlâ diyo ki "ayrılıp bana gelsin gibi bi düşüncem yoktu." :KK53:
Merak etme champ, hayalin bu olsa da herif bence öyle bi şey yapmayacak, çünkü umrunda değilsin.

Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların için 🙏 tabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Sevgilisi varken size yeşil ışık yakan, sizinle sevgiliykende başkasına yeşil ışık yakar bu hiç şaşmaz.

Adam görüşme teklifini üç kez reddetti, sallamadı yani, hâlâ diyo ki "onu bırakıp bana gelsin gibi bi düşüncem yoktu." :KK53:
Merak etme champ, hayalin bu olsa da herif bence öyle bi şey yapmayacak, çünkü umrunda değilsin.
Ay rezillik. Sapık gibi dadanmış adama.

Ay rezillik. Sapık gibi dadanmış adama.

Bazı konular ve mesajlar kayıp sitede güncellemeden dolayı, ilk iki konuyu bulamadım, bu üçüncü idi galiba, bi de ilk kez soruyorum diye yalan söylüyor :KK53:

Bazı konular ve mesajlar kayıp sitede güncellemeden dolayı, ilk iki konuyu bulamadım, bu üçüncü idi galiba, bi de ilk kez soruyorum diye yalan söylüyor :KK53:
Bizi kandırsa ne geçecek ki eline? Sanki yaşadığı gerçeği değiştirebilecek.

Adamı kötülemem adam yeşil ışık falan yakmıyor kibarca konu sahibinden uzak durmaya çalışıyor adamı arayıp kuzenin düğününe falan çağırıyor adam istemiyor belki konu sahibinden uzak durmak için sevgilinn var dedi o bile belli değil kibarca istemiyor konu sahibi takmış vaziyette adama laf söylenmez zorlami Allah Allah

İlla git başımdan demesimi gerekli adamın yerinde olsam kabalasirim adama beyinsiz bile dedi istemiyor diye öyle bir konuda var

Görüşmek istemediğimiz insanlardan kibarca bile kurtulamiyorsak insan hayır dan hareketlerden anlamıyorsa hakaret eden erkeğe de kizmam ben

34 yaşındaymış bir de. 17lik genç kız zannetmiştim başta. Bir sorun olduğu aşikar, artık psikolojik bir durum mudur akıl yaşıyla mı ilgilidir bilemeyeceğim.
Ben de max 20-22 sanmıştım, resmen yetişkin yaşlar.
Bi de buna aşk demesi 🙄

Cudi Bono öyle değil dediği gibi bu 3 cu konu adam kibarca kaçıyor

Kibar adammış bir erkek bunu kadına yapsa taciz denir adam o kadar bikmiski görüşürüz konuşuruz dan başka tek bir hareketi yok adam arkadaşça savuşturma peşinde

Back