• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olan bir adama mesaj attım bu psikilojiyi nasıl atlatırım?

Kibar adammış bir erkek bunu kadına yapsa taciz denir adam o kadar bikmiski görüşürüz konuşuruz dan başka tek bir hareketi yok adam arkadaşça savuşturma peşinde
Bi de adamı linçletmek için konu açmıştı en son. Halbuki cepte, yedekte tutmasına bile razıymış.
Bu konunun başlığını okuyan da pişman falan zanneder.

Aynen adamın bişey yaptığı yok bilmeyen adam sevgilisi varken konu sahibinin peşinde sanacak tam tersi halbuki

Ben sizin gibi biriyle arkadaş dahi olmam. Çevreniz duysa millet ne düşünür. Adamı taciz edip rahatsız ediyordun sevgilisi var biliyorsun. Diğer konuda da beni reddeceğini düşünmedim ki diyorsun. Nasıl insanlar var bu hayatta şaştım kaldım. 34 yaşında koca kadınsın

Sitede son 2 haftanın verileri kaybolduğundan bu kişinin diğer üyeliğindeki konuları gösteremiyoruz ancak bu adamla ilgili 4-5. konusu falan.

Ama ben o üyeliği dışında başka bir üyeye daha benzettim bu kişiyi: “bir adamı beğeniyorum ama 24 yaşında sevgilisi var. Ancak kız ona uygun birisi değil, dövmeli, hareketli bir kız. Adama yürüsem mi” diye konu açan bir üye vardı. Ona benziyor. Yaşları da aynı. Linç yiyince gitmişti siteden. Eğer o üyeyse de cevabını almış.

Senin de sevgiline ya da eşine göz koyup mesaj atarlarsa o zaman anlarsın ne yaptığını. Yaptığın şey çok korkunç ya. Geçenlerde bir kız sevgilisi yanında olduğu halde çocuğa ne kadar yakışıklı falan demişti. Allah sizin gibilerden korusun. O kadar erkek varken sevgilisi olan birinden ne istiyorsun

Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların için 🙏 tabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Konuyu daha önce de açmıştınız soru farklı olabilir ama altyapı aynı. Yolunuza bakın, küçük meseleleri bu kadar büyütmeyin. Yaptığınızı hata olarak görüyorsanız bir daha yapmazsınız olur biter. Sevgilisi olanlardan uzak durmanızda fayda var.

Belkide sevgilisi yaziyordur o mesajları adam sevgilisine söylemiştir . O kız yarın ne istiyorsun rahat bırak bizi diye gelirse yanınıza o zaman asıl olay büyük olur bunu düşünün .Yazmayın unutun artık adamın istediği yok sizi.Kendiniz bilirsiniz gerisini.

Sitede son 2 haftanın verileri kaybolduğundan bu kişinin diğer üyeliğindeki konuları gösteremiyoruz ancak bu adamla ilgili 4-5. konusu falan.

Ama ben o üyeliği dışında başka bir üyeye daha benzettim bu kişiyi: “bir adamı beğeniyorum ama 24 yaşında sevgilisi var. Ancak kız ona uygun birisi değil, dövmeli, hareketli bir kız. Adama yürüsem mi” diye konu açan bir üye vardı. Ona benziyor. Yaşları da aynı. Linç yiyince gitmişti siteden. Eğer o üyeyse de cevabını almış.
Hatırlıyorum o konuyu; güncelleme sırasında silinen bir konu evet. Sanki dövmeli kızlarla ciddi düşünülmez, tek gecelik ilişkiler yaşanır, takılınır öylesine havasında açılmış bir konuydu. Ne acınası.

Hatırlıyorum o konuyu; güncelleme sırasında silinen bir konu evet. Sanki dövmeli kızlarla ciddi düşünülmez, tek gecelik ilişkiler yaşanır, takılınır öylesine havasında açılmış bir konuydu. Ne acınası.
Ben o üyeyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Hem yaşlar aynı hem de o adamın da sevgilisi vardı ve konu sahibini beğenmemişti. O linçten sonra sevgilisinin dövmeli olması detaylarını eklemeden konu açmış bence.

Adamı rahat bıraksana. Psikolojik gerilim filmlerinde olur ya hani, insanların peşini seviyorum diyerek bırakmayan takıntılı bir karakter gibi duruyorsun.

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 8
Aşık oldum sanırım ya da boşluk bilmiyorum çok yoğun duygular hissettim çok düşündüm onu uzak durdum karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Ders çalışmam gerekiyor kpss çalışıyorum odaklanamıyorum. En son dedim ki yazicam oda baba kusura bakma sevgilim var dicek biraz rezil olucam utanicam ama unutucam bir şekilde dersime odaklanicam. Oda teşekkür ederim duyguların için 🙏 tabiki görüşürüz demesin mi. Sok oldum nasıl yani dedim. Sevgilisi olduğunu başkasından duydum ama ayrıldı mı acaba dedim kendi kendime. Görüşelim o zaman kahve içelim dedim suan isim var biraz çalışıyorum dedi. Kaldı öyle ondan sonra görüşmedik. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Yarın bir gün aynı ortama giricez ne yapicam ben nasıl atlatırım bu durumu. Ama gerçekten ayrılsın bana gelsin gibi bir düşüncem yoktu ben tamamen kafamda bitirmek için attım yemin ediyorum
Bi de senin gibi evli adamlara bile bile yazanlar var.

Arayan belasını da bulur başka şeyleri de, konu sahibi de inşallah bulup rahatlıcak.

Back