Sevgilinizle Boy Farkınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim boyum 1.69 1.70 ölçene göre değişiyo niyeyse
eşimde 1.82..topuklu giysemde yetişemiyorum

benim boyum 1,63 sevdiğimin boyu 1,78 gibi gibi ama bi niyeyse ben topuklu giyince aynı boyda oluyor gibiyiz çok az fark oluyor bide plartform topuk giysem geçerim belkim:18:

benim boyum 1,63 sevdiğimin boyu 1,78 gibi gibi ama bi niyeyse ben topuklu giyince aynı boyda oluyor gibiyiz çok az fark oluyor bide plartform topuk giysem geçerim belkim:18:

aranızda 15 cm var ve sen topuklu giysen aynı gibi olduğunu sanıyosun.. hmm ilginç

hehe ben 1,65 civarlarındayım eşim ise 1,96
kabasakal ve safinaz gibiyiz
ama mutluyuz hiiiç sorun olmadı bu konuda
özel davetlerde felan topuklu giymeye özen gösteriyorum o kadar

Ben de boyu cok takmiyodum ama etrafimdakiler yuzunden sevgilim kisaymis gibi hissediyorum kompleks oldu ne kadar fark var bilmiyorum da. Ben 165 yan yana dik durdugumuzda onun dudagi benim alnima geliyo. Boyunu bilmiyorum

Benim boyum 168 kocamin 178 :)

Ben de boyu cok takmiyodum ama etrafimdakiler yuzunden sevgilim kisaymis gibi hissediyorum kompleks oldu ne kadar fark var bilmiyorum da. Ben 165 yan yana dik durdugumuzda onun dudagi benim alnima geliyo. Boyunu bilmiyorum
En az 10 cm uzun senden. Sen begeniyorsan milleti niye takiyorsun ki, gul gec.

Yan yana durunca neresi nerenize geliyo 10 cm fark varsa ben de oyle hesaplicam artik

Ben 1.65 sevgilim ise 1.75
Bence idealizzz :))

Ben 168 o 187 19 cm. Ben gayet memnunum kocisimin boyundan posundan maşallah diyeyim :))

Ben 162 sevgilim 178 hiç rahatsız olmuyorum spor Ayakkabı ile omzunu geçiyorum :)

Ben 1.66 sevgilim 1.84 çok seviyorum farkımızı maşallah

Ben 168 sevdiceğim 186 uzun ince ama bence çok yakışıyo erkeğe uzun boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…