Sevgilinizle Boy Farkınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
............................................................

Son düzenleme:
benim 168 onun 176 sevgilimde aramızda 8 cm var ama ben 15-20 cm fark olsun isterdim.. çünkü topuklu giymeyi seviyorum

sevgilimin benden 20-30 cm uzun olması dev olması demek olurdu=) benden kısa olmasın ben ona bile razıyım, bugüne kadarki sevgililerim maksimum benle aynı boyda oldular hep.
uzun olsunlar isterdim biraz. ama 30 cm değil. ha gerçi aşk olduktan sonra ne farkeder yahu?

Son düzenleme:
geçenlerde bir arkadaşım nişanlandı,nişanlısı 1.95, kendisi 1.65 boyunda. Fark 30 cm :)

Son düzenleme:
canım ne sorun olcak ya benı sevıyosa gerısı boşbenım tanıdıgım bı oglan var yakısıklı bı sey sevgılısı ondan baya kısa dişlek burnu kaymıs degısık bı sey yanı sok olmustum ama oglan cok sevıyo pesınde de guzel bı kız vardı ama ona red cevabı verdı neden cunku kızı hakkaten sevıyo yanı onemlı olan aşk buyusune kapılması yanı yoksa kız cırkın kız kısa oglan cırkın kıme ne kı

aramızda 12 cm kadar fark var. 170 benim, 182 onun.
ideal yani

Yani belki o kadar fark ,kızın kendisini onun yanındaçocuk gibi hissetmesine sebep olabilr gibi geldi :))ama maksat mutluluk.. fiziken çok uyumlu görünen çiftler var ki birbirlerine hiç mtluluk veremiyorlar :)belki etraftan iyiniyetli de olsa alaylar olabilr haliyle milletin ağzı torba değil gerçi

Ben 30 cm. uzun olmayayım da onun benden 30 cm uzun olmasının hiç bir mahsuru yok.

topuklu giydimmi topuklunun uzunluguna göre boy farkı artıyor düğünümüzzde o sebeple topuklu giymedim oda saçını dikti arayıkapattık

Bein boyum 1.60 erkek arkadaşımın 1.73 aramızda 13 cm var yüksek topuklu giysem hemen hemen aynı boyda oluyoruz.

ben 1.73 sevgilim 1.85 bnde topklu giydigimde aynı boyda oluoruzz :))

hiç sorun değil hani sewgilimle aramızda yine boy farkı var dans ederken farkediyorum hatta ilk dans ettiğimizde ki nerdeyse 1 yıllık sewgiliydik :$ sen bu kadar uzunmuydun ya diye bile sormuştum :) benden uzun olması hoşuma gidiyor ama tanıdığım 20-30 cm den fazla boy farkı olanlar var noktayla virgül gibiler öyle de olmak istemem açıkcası

benim eşimle aramda 20 cm boy farkı var ama herkezde bizi çok yakıştırıyor hiçte öyle noktayla virgül gibi durmuyoruz ben eşimle boyumuzun aynı olmasını yada 5 -10 cm fark olmasını istemezdim böyle güzel erkek herzaman uzun olmalı ben kısa erkekleri beğenmiyorum

Son düzenleme:
bnm de eşimle aramda 17 cm var.bn 1.65,eşim 1,82.tapuklu giyince anca denk geliyo işte ama bn memnunum bu durumdan,uzun boylu erkek severim,kardeşleri falan da hep kısadır,şans işte

benim esimle aramda sadece 4 cm boy farki var
gonul rahatligi ile topuklu giyinemiyorum
20 cm olsaydi hic de rahatsiz olmazdim
195lik bir erkek ne yaparsa yapsin 15 20 cm fark mutlaka olacaktir
kac tane 180lik 185lik kiz taniyorsunuz
nokta ile virgul oluversinler hem ne olacak maksat gonuller bir olsun

vala benim boyum 163 benimkinin 193 aramızda 30 cm var ama öyle nokta ve virgül gibi de durmuyoruz.Allaha şükür gayet de yakıstırıyorlar. tabi ben topuklu ayakkaı giymeye bayılıyorum bunun da bazen çok etkisi olablir. erkek dediğin de biraz uzun olsun ama arkadasım dimi ya

Merhabaaa

Eşimle boy farkım sıkı durun 27 cm. Bu konuda benimle çok dalga geçen oluyor ama ben halimden öyle memnunum kii zaten normal olan benim boyum civarı anormal olan onun boyu. Benim boyum 162 cm, eşimin boyu 189 cm. Basketbolcu falan da değil üstelik aileden gelen genetik yapı. Dedesi uzun babaannesi kısa, babası uzun annesi kısa eeeee sonuç olarak eşim uzun ben kısaa. Bizde geleneği bozmak istemedik doğal olarak:))))
Ayrıca ben aman ona denk olacağım diye topuklu ayakkabı giyeyi diye bir komplek içerisinde de değilim. Ben nasıl rahat ediyorsam öyle giyerim ki oda zaten böyle yapmamı istemiyor :))))

Bence önemli olan boy değildir anlaşmak en güzeli hem ne demişler kavakta da boy var ama meyve vermiyor ayrıca altın da küçüktür ama çok değerlidir.

ben 1.73 boyundayım sevgılım 1.70
hatta bazen topuklu goydıgımde 1.80 falan oluyorum yanı onu baya bı gecıyorum :)
şöööyle güzell bı gıyınıyorummm saçlarımı fln yaptırıyorum makyaj fln cooook begenıyrm fızıgını senı der
onun yanında dıkkat cekmek benımde hosuma gıdıyor kıskanıyo fln
ama o boy konusunu hıc sorun etmıyor bende takmıyırumm cokk akıllı bi adammm kendıne guvenı tammm
offf aşığımm aşığımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…