Sevgilinizle Boy Farkınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kadında çok uzun boyu sevmıyorum,nedense cok uzun boylu kadınların

suratları ya erkeksi yada pek güzel olmuyor.İstisnalarda kaideyı bozmaz.

rohy 195 lık adama türk standartları ne yapsın en uzun kadın ortalaması

165 oda ben fazla fazla dedım.Gelelim erkeklere uzun boy olmazsa

olmazlarımdan ne yapaylım fizik dıyınce ılk uzun boydur aklıma gelen.

yıllar gectı fikirler değiştı ama bendekı 185-180 arası boy olmalı fıkrı asla

sapmadı Tabiki bencede dışardan bakınca arasında baya boy farkı olan

eşler ,sevgılıler güzel bır tablo oluşturmuyor kanımca.Ama sevıyorlarsa

umursamazlar .Kendımden kısa bir erkek hatta aynı boy bile hoş gelmıyor

bana.Bu arada boy :170

aha alınganlık oldu .ARkadasım benım gördüklerım öyleydı

herkez için demedım tabiki.

Keşke ben de uzun olsaydım diye düşünürüm ama hamd olsun sağlığım yerinde,üstelik bunu bana veren Allah, benim için uygun gören O. Razıyım verdiğine ^_^ Uzun boylu bayanlardan ben de erkeksi yüze pek rastlamadım ,yani boyla alakalı olmuyor bence. Fakat çok uzun boylu bayanların yarıya yakın kısmında ilerleyen yaşlarda kambur oluşumu ve vücut dengesizliği daha çok artıyor.

Ben sevdiğim insanda aramızda en az 10 cm fark olsun isterim ama öyle standart ölçü biçmem. Çok uzun olması hiç önemli değil.

Son düzenleme:
off bu dert bende de var ben 1.74 üm nişanlım 1.76 yani 2 cm var ama ben yüksek topuk giymeye bayılıyorum ama onunla tanıstıgımdan beri tüm topukluları rafa kaldırmak zorunda kaldım ( en zoruda abiye babet ya da sandalet bulmak sözümde 10 gün aradım nişanıma 1 ay var onuda elbisemin kumasından yaptırıcam mecburen ((

ben 1.60 nişanlım 1.80.. yani 20 cm var aramızda çokda bi problem olmuyo açıkcası

evet omurga eğriliği oluyor yaşlanınca.. Birde kilo alınca kapı gibi tabiri geçirli oluyor.. enine boyuna bişey oluyorsun benimde bu hiç hoşuma gitmiyor.. Hamilelikte felan kilo almak bizde hiç tatlı durmayacak itici olacağı kesin..

Halbuki yaşlandığımda tonton şirin bir nine olmayı çok isterdim..

Son düzenleme:

Ben 164 boyundayım sevgilim 180 hiçbi sorun yok görüntü olarakta zaten bence erkek uzun olmalı kadından

Uzun boylusunuz anlaşılan. Hiç de öyle düşünmeyin,genelde kısa boylarda istisnalar hariç ama hamilelikte çok şişko görünüm oluşuyor,uzun boylularda bu oran daha düşük. Endişelenmeyin bence boşa :)

Boy bos fasa fiso kendıyle barışık insanları sevıyorum ve sevıldığıne inanıyorum.

kısa boylu olunca uzun boylu bırını ıstemek yasak değil.

Allah yeterkı herşeyını yerınde vermıs ama hala komplekslerınden kurtulamamıs

haller vermesın ... güzellık hoşluk görecelıdır kimi çıtı pıtı kısa boylu minyon bayanları

tercıh eder kımıde daha uzun boylu sever.

dedım gıbı en öncesı insanın kendini sevmesi

ben 1.60 ım. sevgilim 1.85
topuklu giysem de giymesem de hiç rahatsız olmadım bu durumdan.
herkes de çok yakıştığımızı söyler

oof bnm sevgililerimde hep 1.90 1.95 arası oldu bnm boyum 1.63düşün yanii annem bile hep der bit kadar boyunla nerden buldun bu develeri diye nedensede normal uzunlardan değil aşırı uzunlardan hoşlanoyorum :)))) ama çok dikkat çekici duruyo insan boy kompleksine giriyoo koluna girsen kolun havada kalıyoo :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…