Sevgilinizle Boy Farkınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 1.76 eşim 1.87..Eskiden hep düz ayakkabı giyerdim ama artık topukluda giyiyorum.Hemen hemen aynı oluyoruz: )

Kocamla aramızda 20 santimcik var, 1.65 - 1.85 ama ben kısa olduğumu kabul etmiyorum, ben bücür değilim, o uzun

28 cm var nişanlımla aramızda.bi tek fotoğraflarda onun çok uzun olduğunu hissediyorum.ama sarılıp yürürken öyle güzel oluyo ki :81:

ben 171 sevgilim 172 hemen hemen aynıyız. ama gelin görünki uzağımda durunca bana çok kısa geliyor. yan yana gelince aynı olduğumuzu anlıyorum. topuklu giymeyi zaten sevmem sorun yok o yüzden seviyorumda onu ama genede bikaç cm uzun olsaydı hiç fena olmazdı

28 cm var nişanlımla aramızda.bi tek fotoğraflarda onun çok uzun olduğunu hissediyorum.ama sarılıp yürürken öyle güzel oluyo ki :81:

Benim de sevgilimle aramda bu kadar fark var, o yüzden açmıştım zaten konuyu

Ama bu aralar,aramız kötü.. bana karşı mesafeli

bizimde yaklaşık 20 cm fark var
ama ben hiç şikayetçi değilim
erkeğin kızdan uzun olmasını , kızın onun yanında ufacık kalmasından hoşlanıyorum

1.71 benim boyum nişanlımın 1.94 23 cm var 8 cm topuklu giyince biraz yetişiyorum...ama olsun ben oldum olası hep uzun erkekleri beenirdim, o yüzden gayet memnunum bu durumdan :)

ben 1.72 yim eşimde 1.76 yani yakınız topuklu giyince tabi geçiiorum azcık ama çok uzun boylu olmasınıda istemezdm çünkü böyle daha iyi yada onu çoook sevdiğim için önemsemiyrm bana selvi boylu geliyorr..........

amann sevdikten sonra ne önemi var bunların canım?
elalem konuşur durur, ama boşver, onlar konuşmaya yer arıyo, gözünün üstünde kaşın var der yine konuşurlar
ben 1.63üm eşim de 1.89
ben tüm çabalarımdan sonra 4 kilo aldım şimdi 43 kiloyum eşim 87
yanında çocugu gibi kalıyorum ama, hiç umrumda değil

benim boyum 1.60 sevgilimin 1.83 böyle olması çok hoşuma gidiyor. zaten zayıfım bi de minyon tipliyim. sevgilim sarıldığında iyice minik kalıyorum

İlk zamanlar ben takılırdım buna kısa kalıyorum falan diye.O hiç dert etmedi bile.İlk zamanlar topuklu giymeden gitmedim yanına. Allah'tan seviyorum topuklu giymeyi..Sonra spor ayakkabı falanda giydim ve bu durumdan hiç rahatsız olmadığımı hatta inanılmaz bir fark olmadığını fark ettim.Ki önemli olan yanında nasıl hissettiğiniz.Ben hayatımda hiç olmadığım kadar onun yanında huzurlu oluyorum..Bunun önüne ne boy,ne yaş farkı ne başka bir şey geçebilir.Ama dönem dönem hemen hemen herkesin ilişkisinde olmadık yerlere takıldığı anlar olur. =)​

biz ikimizde aynıyız 20-30 cm fark istemem ama 10 cm fark olmasını isterdim malesef bizim istediğimize göre ayarlanmıyor ama :)

ben 1.70 boyundayım sevgilim 1.92 ben memnunum aramızdaki boy farkından kısa olacağına uzun olsun daha iii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…