- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
valla canım ben hala inanma sevgiline derim telefonundan baksaydın didem diye biri var mı diye bi
valla ne yalan söyliyeyim,şaşırdım kaldım.bu kızla senin aran daha önce iyiymiş anladığım kadarıyla
neden böyle bişey yapsın.hem niye didem diye isim versin,kızlarla geziyosun falan der.
şimdi ben şöyle düşünüyorum.senin erkek arkadaşın seni çopk seviyor.ama erkekler sevseler bile kaçamak yapmaya bayılır.yani bu onlar için bir nevi oyun.seni sevdiğine inandım,seni kaybetmek istemiyor ama bir hata yapmış şimdi onun içinden çıkmaya çalışıyor.kızın tlf varsa telefondan ulaş ve güzellikle konuş ya da sevgiline inanmak istiyorsan son bir kez ona şans tanı ve konuyu burda kapat
ama bir kez daha olursa onu asla affetmeyeceğini hissettir,
Kız.. bu oğlan seni yine kafaya mı aldı yoksa yaa..tekrardan Yeminler falan..
Artık sen bilirsin kime inanacağını,ama ısrarcı ol bu konuda..Kızla da görüş..Yüzleş..
Ak koyun kara koyun çıksın..
Kızın annesi dedikoducuysa böyle bir olay olduğunda senin dedikodunu yapacak durumu kalmazdı zaten kendi kızının palavralarını düşünürdü..
Eğer kızdan kaynaklanan bir durumsa..
Sen google arattır şu benden ötürümü,kimden ötürü videosunu..
aynen uygula kıza,sevgilinde yardımcı olsun tlf.çekim konusunda..
zaten hırslısın ,Allaha sığınıp giriş..Kimden ötürü diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hata etmişsin esmer bacım. çok büyük hata. sevgiline hissettirmeden kızı kendin sıkıştırcaktın. sevgiline güveniyomuş gibi yapcaktın. kız hayatta doğruyu söylemezki sevgilin ordayken.
senin gibi deli hatunu da aldattıysa haggaten, sevgiline dicek yok canına susamış. o kız doğruyu söylerse de koru onu ne pahasına olursa olsun yedirme bunlara.
doğruyu söylerse kesinlikle didem diye biri varsa ve numarasını alacam kızı arayacam konuşcam sen kimsin nesin anam söyle bakam diycem böyle böyle isimili birini tanıyonmu evet böyle böyle şieyler yaaşadık tanıdığın çocuğun seceresini dök bakalım nekadar tanıyosun bende biliyim diycem oda eğer benim herifi anlatırsa ozaman arkadaşıda benim herifte orda öldürmem için dua edecekler rezil ederim adamı kızada söylediği için bişi yaparlarsa ozaman kanatlarımın altına alırırm kızı benden korkar benim herif arkadaşlarının hepside heran neyapacam belli olmaz adım adım izlerim her hareketini bilirim ama çaktırmadan haberi olmadan ozaman güvenmiyor der bana eğer o kız yalan söylüyorsa ozaman onu kim koruyacak ve ellerimin arasında kurtaracak yeter dur birdaha yaparsam sen değil kimseye yapmayacam böyle bir hata bak sevene saygım vardır ama iftiraya gelemem sevgilimi seven bir kız vardı anlattı dinledim seviyorum neyapıyım ister kız ister döv bende canını sıkma ne döverim ne kızarım sevene saygım vardır gönülün kime konaca belli olmaz dedim ama o seni sevmiyor bak o beni seviyor gözünün önüne getir acı çekmek istermisin karşılıklı sevmek varken karşılıksız acı çekmek niye hadi içini rahat tut yalnışın dokunmadan bana seviyorsun diye seni yargılamam dedim kız anlayışın için teşekkür edirim dedi ama bu iftira resmen ara bozmak ozaman kim alabilecek elimden yeten dur yaptıklarımdan pişmanım diyene kadar abisi alsın kardeşini elimden ozaman
erkek gibiymissin sen CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?