• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

16 17 yaş ufak değil hiç de.. erkek arkadaşından hoşlanmış olabilir

erkek arkadaşın gerçekten öyle bi halt yemiş olabiilir

o kızla görüş. didem kim ise onunla da görüş. ama bunlardan erkek arkadaşının haberi olmasın

saman altından su yürüt

son olarak hep beraber yüzleşin

bu olay çok su götürür gibi

kesinlikle bana öyle geliyorki bunun sonu çok kötü benim tahmin ettiğim gibi kızkardeşin abisinin sevgilisi kendinden küçük kardeşinin yaşıtlarından biriyle çıkıyor didemde bu kızların yaşıtlarından biri ve bu kızın olaydan payı yok beni tanıyor çünkü konuşmuşluğum var kızla didemde sevgilimin arkadaşının sevgilisinin arkadaşı o kız ayarladı abiside bu kızkardeşin dilini kilitledi kız çok ayıp ettin sevgilin haketmedi diyor ona birdaha üzme diyor diyorumki konuşuyomusun didemle diyorum olanlardan sonra yüzü tutup nasıl arayacak diyor ya akıl almaz bir boşut aldı ya delircem kafayı yemek üzereyim

insanlar mahkemede yalancı şahitlik yapıp, yemin ediyorlar..

ben çok sıkışan insanın yemin edeceğini düşünürüm açıkçası..bizzat görüp şahit oldum yalan yere yemin eden bir arkadaşıma..

kardeş kız, sizi erkek arkadaşınız sanarak yazıştı.. müneccimmiydi ki sizin olduğunuzu bilerek yazışsın..aranıza fitne sokmak istesin..

bence erkek arkadaşınıza kapatmış gbi yapın.. kardeşle güzelce konuşun.. bende sende bayanız.. senin erkek arkadaşın yapsa bir halt ben bilsem ve sana söylemesem ne hissederdin deyin.. tatlılıkla girin.. ve birşeyler öğrenirseniz gerçektende kızdan değilde etraftan öğrenmiş gibi davranın..

kötü bir durum..

ama kesinlikle didem var ortada.. boş değil..

insanlar mahkemede yalancı şahitlik yapıp, yemin ediyorlar..

ben çok sıkışan insanın yemin edeceğini düşünürüm açıkçası..bizzat görüp şahit oldum yalan yere yemin eden bir arkadaşıma..

kardeş kız, sizi erkek arkadaşınız sanarak yazıştı.. müneccimmiydi ki sizin olduğunuzu bilerek yazışsın..aranıza fitne sokmak istesin..

bence erkek arkadaşınıza kapatmış gbi yapın.. kardeşle güzelce konuşun.. bende sende bayanız.. senin erkek arkadaşın yapsa bir halt ben bilsem ve sana söylemesem ne hissederdin deyin.. tatlılıkla girin.. ve birşeyler öğrenirseniz gerçektende kızdan değilde etraftan öğrenmiş gibi davranın..

kötü bir durum..

ama kesinlikle didem var ortada.. boş değil..

evet kesinlikle var bu kız yerden bitme gibi bitmedi

bence kızkardeşi korkutmak lazım.. ozaman öter herşeyi.. sonrada allahh (Eski)sevgilimin elimden çekiceği var... yada kız senin olduğunu anladı dalga geçmek için böyle şeyler söyledi ozaman korkutmaya gerekde yok direk allah ne verdiyse..

ben her zamankı gıbı saf bısekılde ılk yorumumda dedıgım gıbı
Allah korkusu varsa dogru soyluyordur sevgılın demıstım ama
ıı kı benı dınlememıssın esmerguzelı bak burada arkadaslar baya gozunu acmıslar
bakalım neymıs gercek?

bana erkek arkadasınız kendini kurtarmak adına yemin ediyor gibime geldi çünkü olay gayet net didem kızın arkadası erkek arkadasınızla arasında bir bag var küçük kızda onun sevgilisi var ayıp ettin falan deyip didemle küsmüş

ben her zamankı gıbı saf bısekılde ılk yorumumda dedıgım gıbı
Allah korkusu varsa dogru soyluyordur sevgılın demıstım ama
ıı kı benı dınlememıssın esmerguzelı bak burada arkadaslar baya gozunu acmıslar
bakalım neymıs gercek?

yarın ilk işim sabah kalkacam gidip merveyi bulcam konuşcam ağlayacam anlat neolur kızlar belki inanmıyosunuz ama çok kötü bir durumdayım arkadan vurulmak çok kötü bişey bukadar yeminler ben allahtan çok korkarım kuldan utanırım iftira yalan nedir bilmem allahım böylebiriylede karşılaştırdıysa allhından bulsun ne diyim

Ay..kafam patladı esmerim biçim biçim....
Öğrende bize de anlat...

Senin yavuklunla,kızın abisi bir eküriyle çıkıyor.Bu eküriyi kardeşte tanıyor,ama senin varlığını bildiğinden yavuklunun meselesini onaylamıyor.Didem bu eküriden biri aynı zamanda kızkardeş Dideme senin varlığından bahsediyor,Didem de banane diyor,kızkardeşle ters düşüyor,kızkardeş onun yüzüne tükürüyor..
Nasıl senaryo..Valla canım durum bu gibi görünüyor.

Ay..kafam patladı esmerim biçim biçim....
Öğrende bize de anlat...

Senin yavuklunla,kızın abisi bir eküriyle çıkıyor.Bu eküriyi kardeşte tanıyor,ama senin varlığını bildiğinden yavuklunun meselesini onaylamıyor.Didem bu eküriden biri aynı zamanda kızkardeş Dideme senin varlığından bahsediyor,Didem de banane diyor,kızkardeşle ters düşüyor,kızkardeş onun yüzüne tükürüyor..
Nasıl senaryo..Valla canım durum bu gibi görünüyor.

ulan sana ağlarken güldüren ağlıyodum gözümde yaş yorumuna güldüm kırıldım resmen teşekkürler kesin öyle canım yarın çıkarcam kızın evine gitcem yalvaracam anlat diye

ben suan ne kadar mutsuz olabileceğini tahmin edebiliyorum ama birde söyle düşün bu kız nasıl bir 6.hisle erkek arkadasınızın msn sindeki kişinin siz oldugunu anlayıp böyle birsey uydurması ihtimali yüzde kactır? ve neden bu sekilde davransın olmayan birseyi oldu gibi göstermek bilemiyorum ama 17 yasındada olsa bana pek mümkün gelmedi eger psikolojik hasta değilse

ben suan ne kadar mutsuz olabileceğini tahmin edebiliyorum ama birde söyle düşün bu kız nasıl bir 6.hisle erkek arkadasınızın msn sindeki kişinin siz oldugunu anlayıp böyle birsey uydurması ihtimali yüzde kactır? ve neden bu sekilde davransın olmayan birseyi oldu gibi göstermek bilemiyorum ama 17 yasındada olsa bana pek mümkün gelmedi eger psikolojik hasta değilse

kızla konuştum önceden dertleştim abla der abla neyapıyosun ne ediyosun der ya sinirlerim bozuldu kesin bu kız doğru didem var yeminlerde boşuna allahından bulur inşallah yüreğim yanıyor birde bana diyorki bana en çok senin yapmadığım birşey üzerine hakaret etmen koyuyor diyor canım çok yanıyor

ya inanma yeminlerine yada o sekilde duygu sömrüsü yapmasına bana inanmaman koyuyor falan demesine eger gercekten dürüstse elbet ortaya cıkacaktır

elinde konusma kayıtları yok bısıde kanıtlayamazsın..
dıdem kım bende merak ettım ama sevgılım bana bukadar yemın etmesı gerekmezdı zaten ınanırdım ben ona..bu yemınlerın bedelı agırdır cunku ve guvenmıyosam zaten ılıskıyı bıtıedım..
kaldıkı bı ılıskı saglam temmelr uzerınde ıse baskalarının sozlerı soylentılerı ıle bu sekılde sarsılmamalıdır..bunu guzelce sevgılınız ıle konusarak halledebılırdınız..
suan ıkınızde yıprandınız..

ya inanma yeminlerine yada o sekilde duygu sömrüsü yapmasına bana inanmaman koyuyor falan demesine eger gercekten dürüstse elbet ortaya cıkacaktır

inşallah yarın gitcem vallaha gözümü kararttım ne olursa olsun ucunda canımın acısından gözüm bişiy görmüyor dedimki bugün yüzyüze görüşünce bu kız neden iftira atsın sinirledim götür beni evine neolur götür dedim olayı bulandırmayalım sen döversin kızı dedi .ende bilmiyorum neden iftira attığını dedi
allahım ne olur sesimi duy yardım et bana şu ramazan günü bu olay neyse açıklık kazansın yoruldum artık

merak ettim sonucunu ama bana öyle geliyor ki yalan yere anasını babasını kardeşini mezara koyarak yemn edebilen enteresan bir sevgilin var ne olursa olsun aşktan geberse insan böle yemin etmez etmemeli Allah korusun..

eee sonuç ne merak ettik.ama bence de sevgilin yalan yere yemin ediyor.ben çok yemin edenden her zaman şüphelenirim.

Back