Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

merak ettim sonucunu ama bana öyle geliyor ki yalan yere anasını babasını kardeşini mezara koyarak yemn edebilen enteresan bir sevgilin var ne olursa olsun aşktan geberse insan böle yemin etmez etmemeli Allah korusun..

aynen arkadaşım haklısın dediklerinde hemde çok valla bu olayların kızın yalan çıkmasanı umut ediyorum ayağına kadar gidecem güzellikle anlatacam derdimi derdime çare bekleyecem neden öyle demek istediğini söyleyecem çünkü çok kötüyüm gözüme uyku girmiyor bu soru tırmalıyor kız haksız olsa okadar lafı neresinden ürettide konuştu ben tanımasam derimki yalan söylüyor derim sevgilimle konuşuyormuş gibi konuştu benimle erkek arkadaşımda yalan söylüyor desem neden okadar büyük bir yemin etti allah korkusudamı yok ramazan ayındayız birde

ilişkim tam 1 buçuk sene oldu eğer sevgilim yalan söylüyorsa ben geçen bu yıllara bitip giden sevgime acırım ama hayata bakış açım resmen değişecek

canım yaa bu didem eski sevgili olamaz mı?ben okuduğumda öyle anladım ara sayfaları okumadım ama sevgilinin eski sevgilisi didemle kötü bir şekilde ayrılmış olabilirler.baksana kız senin için üzme onu falan diye telkinde bulunuyo sevgiline..kötü niyetli olsa bunu yapmaz sanırım..bir anda sende didem adıyla çıkınca ortaya sevgilin şaşırıp inkar yollarına gidiyor olabilir biraz fevrimi davrandın ne?

benım basıma soyle bişey gelmıstı eşimden öncekı erkek arkadasımın çok yakın bi kız arakadası vardı sonradan bana onu kuzenım dıye yutturdu o ayrı.. neyse kız çok cıvıktı boyle (megersem o kız eskı sevgılıysmıs ve arkadas kalalım demısler )
senın boyle kuzenın varmıyıd dedımde nasıl yemınler ettı anlatamam bende ınandım halıyle.. sonra bigun nasıl olduysa onun exi oldugunu ogrendım suan nasıl bıldıgımı hatırlamıyorum o an ufak bi cinnet gecırmıstım.
ogrendıgım an bıraktım ve arkama dahi bakmadım acabalara dusmedım yani..

hayır öyle bişey değil bu yeni farkındayım yeni olan bişi anlayacanız canıs çok acıyo neyse ben çıkıyorum hepinize allah rahatlık versin yarın 12 gibi yollara düşerim bazen böyle çelişkiler yaşadığım izin kendemden nefret ediyorum bırak gitsin ama olmuyor deliler gibide seviyorum

kendime bile sinir oluyorum iyigeceler tatlı rüyalar herkese çok canım acıyo bir of çeksem karşıdaki dağlar yıkılırmı içimdeki acı dinermi huzur bulurmuyum ya sevgilimin yalan söylediğini öğrenirsem kesin bitecek kaçarı yok ama ya o sevgim deliler gibi olan sevgim yüreğim acıyor ağlamaklıyım canım yanıyor haykırmak başımı alıp gitmek istiyorum böyle küçük birşey gibi görünsede kalbimi yerle bir ediyor yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım acı çekmek istemiyorum dindirmek istiyorum bu acıyı bazen sabretmesinide öğrenmeliyim nekadarda zor olsa

canım okurken biraz başım döndü ama senin sevgilin bu kısın abisiyle konuşmuştur belki bu didem olayını abiside kısa sölemiştir kardeşine anlatmıştır belki laf arasında...ondan sormuştur didiem meselesi noldu falan...ay kusurabakma tam konuyu çözemedimde:bbo:

Konu başlığını düzenlemek için konuya girdim ancak bir gaz tüm mesajları okudum .:))

Ah esmerim ahhh diyerek başlamak istiyorum .Kaç yaşındasın bilmiyorum güzel kardeşim ancak benden küçüksün sanırım .
Birinci ilk öğrendiğin gün çok fevri davranarak ürekek kuşu kafesinde rahatsız etmişsin.Artık geçti ancak bir daha başına gelirse -dilerim gelmez -kızdan öğrendiğin gün erkek arkadaşını arayarak ağzına geleni demen çok yanlış önce sakinleşerek en doğru yapman gerekeni düşünmeliydin .Buda bence erkek arkadaşına hiç bir şeyi çaktırmadan o kızıda ürkütmeden yumuşak yumuşak konuşarak ondan laf almaktı. Neyse aartık bu kısım geçmiş yapacak bişi yok.
Erkek arkadaşın çok yeminler etmiş bunun benim için hiç bir değeri yok neler gördüm neler üstüne yemine denler gördüm bu nedenle bu hiç önemli değil. Erkek arkadaşın çok ağlamış uzatma demiş benim içinde bunun açıklaması kuyruk sıkıştı seni kaybetmek ve yanlışının açığa çıkma korkusu sebep diye düşünüyorum .
gelelim şimdi ne yapabilirsin.
Bence erkek arkadaşının cepesinden olayı kapatmış ve ona inanmış gibi görünmeni tavsiye derim ve diğer taraftanda kıztan tatlılıkla olayın iç yüzünü öğrenmeye bak ve kıza güvence ver doğruları konuşursa onu koruyacağını söyle aksi taktidde olmadı senide yakarım de:))

vereliniortak işte en mantıklı çözümmm alkisalkisalkis

bence kız birşekilde çakmış senin girdiğini avatardan vs.inadına yapmış

Ne avatarı yaaa.Sevgilisinin msn şifresini biliyormuş onunla girmiş...
Sevgilisinin avatarını değiştirip kendi avatarını koyacak değil ya konuşurken..

Laf ola beri gele olmuş bu da...

Sinirin tavan yapınca kıza yakalandın yakayı ele verdin.
keşke o kadar fevri davranmasaydın...Ben yemine çok inanınırım. Adın Melek mi yemin et deseler. Çok çok çok mecbur kalmasam bile yemin etmem. Ama bir o kadar da inanmayanları bilirim arkadaşım.
Saki ama gerçekten sakin araştır derim....

didem foruma gelsin kaydirigubbakcemile3 k.k kızları olarak ona dövüş bilgilerimizi gösterelim Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk:

ben ona ayrıyeten dövüş bilgğilerimi gösterecem karete tekvando aykıdo her daldan azıyla burnu yer değiştircek ama konu baya uzadı neyse ben anlatmaya yazmaya başlayım sizde ona göre yorumlar yapın bakalım kim haklı kim haksız

ben evden çıktım otobüse bindim gittim zaten geceden uyandıktan sonra yüreğim ağzımda ne olacak içimdende alylyahım kız yalan söylüyo olsun diyorum okadar yeminler felan günaha sokar adamı neyse kızın evini biliyorum ama sokaklar birbirine evler birbirine benziyor aradım aradım bulamadım karıştırdım rahat 1 saat aradım dönüyom dolaşıyorum bulamıyorum enson yine sinirlendem fevri davrandım ve sevgilimi aradım dedimki ben sizin ordayım merveyle görüşcem bana adresini ver ben inanmıyorum sana içimde şüphe var halen sana karşı dedim oda ben evdeyim işten çıktım nerdesin söyle geliyorum geldi arabayla beni merveye götür yüzleşecem dedim
_inanmıyorum sana baksana nasıl inanıyım sen benim yerimyde olsan inanırmısın akıl mantık işi değil o kız benim olduğumu bilmiyordu senin olduğunu biliyordu
_ya sinirimliyim zaten işten çıkarıldım yemin ediyorum yine inanmıyosun yalvarıyorum ağlıyorum inanmıyosun neyapıyım sana dedi
_bende okadar insan yapmadığı suç yok bi ton yemin ediyorlar sana nasıl inanıyım sen söyle kızın enlettıklarını yazdıklarını yazdım sen birde abisine söyleyemiyorum kıza bişey yapar diye ben hanginize inanacağımı şaşırdım sen benim yerimde olsan ne düşünürsün yüreğim acıyo tamam sevdiğim haklıdır yemin etti okadar yemini kimse etmez ramazandayız birde dedim ama sonra içimde sorular cevapsız kalıyor nasıl davranacağımı bilemiyorum
_dün bana inanmıştın sana nekadar dil döktüm şimdi neden çıktın geldin
_ya inandım ama sen kendini benim yerime koy düşün nasıl inanabilirim bu didem kim anlat bana neden kızın abisine söylemiyosun neden neden
_bak aşkım beni zorluyosun yok öyle biri sınırları aşıyorsun seni götürcem yüzleştircem sana yok öyle biri derse ne diycen dedi
_bende siz kızın gözünü korkutmuşsunuzdur dedimkız anlataca varsada anlatmaz dedim
_sevgilim canımı acıtıyosun yok diyorum sana yok inan bana birkerede ne olursun getir kurana el basıyım yemin ederim inan ya senin bana inanmayışın canımı yakıyor hadi gel camiye gidelim kurana el basıyım gözüyün önünde belki ozaman inanırsın dedi
_bende ya neden o kız öyle dedi durduk yere uydurmuş olamaz bu kız manyak değil kafadan özürlüde değil durduk yere hikayelerde üretmiyor dedim
_ya yemin ederim bilmiyorum neden yaptığını aklım benimde almıyor sen biraya çıkıp geldinya senin içinde ukte kalmışya hadi gel kıza götürcem seni kız sana yok öyle biri derse nasıl yüzüme bakacaksın dedi
_bende bilmiyorum beni götür beni götür o kızın yanına beni götür beni onla görüştür diye arabanın içinde bağırıyorum götürmüyosan ben giderimbulurum durdur arabayı kapıyı açtım hareket halindeki arabada kendimi atacam sonra durdurdu
_neyapmaya çalışıyosun sen götürüyüm tamamda şimdi benim anam babamda ordaysa bu kız niye gelmiş buraya zaten kızın anası dedikoducu biton laf çıkacak mahallede böyle böyle diye neyapıyım seni nasıl götürüyüm söyle dedi
_ben buna tokatı patlattım götür beni umrumda değil ne düşünecekleri götür beni bu manyak arabayı hızlı sürmeye başladı kaza yapacak
_seni seviyorum diyorum anlamıyosun sana tapıyorum diyorum anlamıyosun yalan diyorum anlamıyosun ben lafımı inandıracak kişiler bulurum dedi sürüyo benim eve babanla annenle konuşcam yeter artık yalan yere sana yeminmi edecem yalan yere kurana elmi basacam sen nasıl birisin tanıyamıyorum seni o kızında neden öyle dediğini bilmiyorum akşam abisinin yanında söyleyecem neden öyle yaptığını öğrenecem abisi dövmesse ben onun azını burnun kıracam o gözleri yer değiştircek dedi kızada küfür etti yeter ya kendini bilmez birinin laflarınamı inanacaksın dedi yalan yemin ederim yalan söylemiyorum o kız yalan söylüyor neden öyle yaptığınıda bilmiyorum dedi
_bende neden yalan söylesin beni sen sanıyordu dedim akıl var mantık var allaha aşkına nasıl güveniyim sana dün inanırım dedim içimde şühhe kaldı
_haklısın bendede olsa kalırdı sana kıyamıyorum şu yaptıklarını bir başkası kaldıramaz sana kıyamıyorum elimi bile kaldıramıyorum seni seviyorum bir başkası olsa senin bu yaptıklarına neler yapardı tamam o kızla akşam abisinin yanında konuşacam senide yüzleştircem kızı korkutmayacam söyleme felan bişi şeylerde söylemeyecem ya aklım almıyor olmayan şeyi nasıl söyler yok bişi ya senin bukadar yapmalarına olsaydı eğer ben söylerdim kim dayanır bu yaptıklarına senin dedi gerçekten olsaydı senin şu yaptıklarını yaptıktan sonra yeter yeter var derdim dedi seni görüştürcem abisinide alıp kızıda alıp getircem yüzleştircem dedi bende
_tamam görüşelim yüzleştir dedim
_sırf şu içindeki şüpheyi gidermek için haklısın sen dedi hata bende oldu ilk yüzleştirmeliydim seni dedi içinde şüpeye yer vermemeliydim dedi görüştürcem ozaman bana bir ömür boyu güvencen tammı dedi bende tamam görüşelim kimin doğru kimin yalan olduğuna görüyüm sen doğruysan birdaha sana güvensizlik duymayacam dedi

kızlar sonraki söyledikleri kafama takıldı ben merveye dedimki dedi sevgilim msne adresine giriyo kız zaten patavatsız dengesiz biriymiş bak sevgilim msneye giriyo adam akıllı konuş demiş senin msneme girdiğini biliyordu dedi
bende jeton düştü bu kız msnesine girdiğimi biliyorsa sonuçta önceden sevgilimle konuştu nasıl konuştuğunu biliyor benim konuşmalarımdada sevgilisi olduğumu anlayınca aramızımı bozmuş olabilir gibime geldi sizce böyle olabilirmi ben yine sevgilime inanıyorum ya gerçekten hatası olsaydı bukadar sıkıştırmaya kesin söylerdi sizce haklı değilmiyim kızın bir oyunu olmuş olubalarmi bu laflardan sonra siz karar verin bakalım sevgilim gerçekten doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…