- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
merak ettim sonucunu ama bana öyle geliyor ki yalan yere anasını babasını kardeşini mezara koyarak yemn edebilen enteresan bir sevgilin var ne olursa olsun aşktan geberse insan böle yemin etmez etmemeli Allah korusun..
eee sonuç ne merak ettik.ama bence de sevgilin yalan yere yemin ediyor.ben çok yemin edenden her zaman şüphelenirim.
canım yaa bu didem eski sevgili olamaz mı?ben okuduğumda öyle anladım ara sayfaları okumadım ama sevgilinin eski sevgilisi didemle kötü bir şekilde ayrılmış olabilirler.baksana kız senin için üzme onu falan diye telkinde bulunuyo sevgiline..kötü niyetli olsa bunu yapmaz sanırım..bir anda sende didem adıyla çıkınca ortaya sevgilin şaşırıp inkar yollarına gidiyor olabilir biraz fevrimi davrandın ne?
Konu başlığını düzenlemek için konuya girdim ancak bir gaz tüm mesajları okudum .:))
Ah esmerim ahhh diyerek başlamak istiyorum .Kaç yaşındasın bilmiyorum güzel kardeşim ancak benden küçüksün sanırım .
Birinci ilk öğrendiğin gün çok fevri davranarak ürekek kuşu kafesinde rahatsız etmişsin.Artık geçti ancak bir daha başına gelirse -dilerim gelmez -kızdan öğrendiğin gün erkek arkadaşını arayarak ağzına geleni demen çok yanlış önce sakinleşerek en doğru yapman gerekeni düşünmeliydin .Buda bence erkek arkadaşına hiç bir şeyi çaktırmadan o kızıda ürkütmeden yumuşak yumuşak konuşarak ondan laf almaktı. Neyse aartık bu kısım geçmiş yapacak bişi yok.
Erkek arkadaşın çok yeminler etmiş bunun benim için hiç bir değeri yok neler gördüm neler üstüne yemine denler gördüm bu nedenle bu hiç önemli değil. Erkek arkadaşın çok ağlamış uzatma demiş benim içinde bunun açıklaması kuyruk sıkıştı seni kaybetmek ve yanlışının açığa çıkma korkusu sebep diye düşünüyorum .
gelelim şimdi ne yapabilirsin.
Bence erkek arkadaşının cepesinden olayı kapatmış ve ona inanmış gibi görünmeni tavsiye derim ve diğer taraftanda kıztan tatlılıkla olayın iç yüzünü öğrenmeye bak ve kıza güvence ver doğruları konuşursa onu koruyacağını söyle aksi taktidde olmadı senide yakarım de:))
bence kız birşekilde çakmış senin girdiğini avatardan vs.inadına yapmış
nooldu esmerİm hallettİn mİ?
didem foruma gelsin kaydirigubbakcemile3 k.k kızları olarak ona dövüş bilgilerimizi gösterelim Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?