- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
16 17 yaş ufak değil hiç de.. erkek arkadaşından hoşlanmış olabilir
erkek arkadaşın gerçekten öyle bi halt yemiş olabiilir
o kızla görüş. didem kim ise onunla da görüş. ama bunlardan erkek arkadaşının haberi olmasın
saman altından su yürüt
son olarak hep beraber yüzleşin
bu olay çok su götürür gibi
Kilit adam kızkardeş...Onu konuşturacaksın..Kesinlikle de sevgiline kızkardeşle konuşacağını söyleme sanki sevgiline inanmış ikna olmuş gibi görün bir süreliğine..
insanlar mahkemede yalancı şahitlik yapıp, yemin ediyorlar..
ben çok sıkışan insanın yemin edeceğini düşünürüm açıkçası..bizzat görüp şahit oldum yalan yere yemin eden bir arkadaşıma..
kardeş kız, sizi erkek arkadaşınız sanarak yazıştı.. müneccimmiydi ki sizin olduğunuzu bilerek yazışsın..aranıza fitne sokmak istesin..
bence erkek arkadaşınıza kapatmış gbi yapın.. kardeşle güzelce konuşun.. bende sende bayanız.. senin erkek arkadaşın yapsa bir halt ben bilsem ve sana söylemesem ne hissederdin deyin.. tatlılıkla girin.. ve birşeyler öğrenirseniz gerçektende kızdan değilde etraftan öğrenmiş gibi davranın..
kötü bir durum..
ama kesinlikle didem var ortada.. boş değil..
ben her zamankı gıbı saf bısekılde ılk yorumumda dedıgım gıbı
Allah korkusu varsa dogru soyluyordur sevgılın demıstım ama
ıı kı benı dınlememıssın esmerguzelı bak burada arkadaslar baya gozunu acmıslar
bakalım neymıs gercek?
Ay..kafam patladı esmerim biçim biçim....
Öğrende bize de anlat...
Senin yavuklunla,kızın abisi bir eküriyle çıkıyor.Bu eküriyi kardeşte tanıyor,ama senin varlığını bildiğinden yavuklunun meselesini onaylamıyor.Didem bu eküriden biri aynı zamanda kızkardeş Dideme senin varlığından bahsediyor,Didem de banane diyor,kızkardeşle ters düşüyor,kızkardeş onun yüzüne tükürüyor..
Nasıl senaryo..Valla canım durum bu gibi görünüyor.
ben suan ne kadar mutsuz olabileceğini tahmin edebiliyorum ama birde söyle düşün bu kız nasıl bir 6.hisle erkek arkadasınızın msn sindeki kişinin siz oldugunu anlayıp böyle birsey uydurması ihtimali yüzde kactır? ve neden bu sekilde davransın olmayan birseyi oldu gibi göstermek bilemiyorum ama 17 yasındada olsa bana pek mümkün gelmedi eger psikolojik hasta değilse
ya inanma yeminlerine yada o sekilde duygu sömrüsü yapmasına bana inanmaman koyuyor falan demesine eger gercekten dürüstse elbet ortaya cıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?