• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

güwenme bacım erkeklere ama o kızla konuşursanki eger sewgilin dogru sölüosa sewgilini kaybetme ihtimalinde war bunuda göze al o zmaan

arkadaşlar demin sevgilimle msnede konuştum konuştunmu abisine dedinmi dedim evet dedim ama kardeşi olduğu söylemedim böyle böyle biri akraban olan biri aşkıma böyle böyle söylemiş dedim oda küfür etti eğer bulursam onun anasından doğduna pişman ederim dedi diyo bende bu laftan sonra söylemedim diyor bacın yapmış diye bende dedimki sen bişey halledemiycen olay bana kaldı ben hallederim dedim aşkım uzatma salak salak konuşmuş ne konuştuğunu bilmiyor yemin edirim sana yalnışım yok okadar yemn ettim inanmıyomusun diyor bende sorarım dedim o kıza oda başımı belaya sokma aşkım dedi neyapim şimdi gelde için içini yemesin bende benden bişeylermi saklıyonda böyle davranıyor ortaya çıkmasındanmı korkuyon ya ben senden bişi gizlesem neden okadar yemin ediyim şu mübarek günde diyor neyapayım kızlar ben şimdi nasıl şüpelenmeyim sorma bana didikleme tamam uzatma kapat bir bok yemiş diyor bacılır siz bişey söyleyinde ona göre hareket ediyim yardımcı olun acaba ortalık biraz durulsun öylemi halledeyim

Son düzenleme:
wuuu aynnı ben desene kurcalican yani olayıı o dedektflik olayı bendede var bi olayı çözmeden rüyalarıma girer başka hiçbşe düşünemem ama sen tanıosn sevgilini umarm senin düşündüğün gbi çıkar olay :)

off didem off karıştırmışsın ortalıgı

o kadar büyük bir yemine inanmamak çok zor

inşallah olayın altından bir pislik çıkmaz

belki kiz anladi senin oldugunu aranizi bozmak icin böyle yapti
kizin yasini bilimiyorum ama belki onunda sevgilinde gözü vardir
böyle bi oyun yapip aranizi bozmak istedi

wuuu aynnı ben desene kurcalican yani olayıı o dedektflik olayı bendede var bi olayı çözmeden rüyalarıma girer başka hiçbşe düşünemem ama sen tanıosn sevgilini umarm senin düşündüğün gbi çıkar olay :)

anam ben bu birgün soğuk davranmaya başlardı 3 gün dedektif gibi izlerdim ne yapıyor diye mesaj atıyorum şian neyapıyosun diye arabayı yıkıyorum bakıyorum doğru şuan neyapıyosun evdeyim televzyon izliyo evet evde yine mesaj atyıromu şian neyapıyosun arkadaşların yanındayım o günden sonra buna olan güvenim kuvvetleşti ama bu olay beni yer bititrir çözecem ucunda dövsemde dayakta yesem çözecem uykularım kaçar yürüyecek dermanım kalmaz nefesim kesilir

belki kiz anladi senin oldugunu aranizi bozmak icin böyle yapti
kizin yasini bilimiyorum ama belki onunda sevgilinde gözü vardir
böyle bi oyun yapip aranizi bozmak istedi

kızın yaşı 16 -17 anlama ihtimali çok sıfır son anda ben zorlayınca kimsin sen dedi kesinlikle anlama ihtimali sıfır her teoriyi ürettim ya benim sevgili yalan söylüyo yada bu kız anladı dediğiniz gibi aramızı bozmak istedi yada benim sevgili boşa yemin ediyo kafam karıştı biri beni kurtarsın bu illetten ne illet şeymiş lennnnn

Vallahi canım anlamadım birşey ben bu işten. Erkek arkadaşın yalan söylüyo diye düşündüm başta ama sonra öyle büyük yemin edince biraz tereddüte düştüm. En iyisi sen araştır ama belli etme. İşin ucunu bırakma. Yada kızı çağır konuş adam akıllı. Ne yapmaya çalışıyorsun de... Böyle bir durumda kimsenin boş yere günahını almamak gerek. :umursamaz:

off didem off karıştırmışsın ortalıgı

o kadar büyük bir yemine inanmamak çok zor

inşallah olayın altından bir pislik çıkmaz

ben neler saymadımki o dideme of didem ah didem yuh didem allah ne biliyosa öyle yapsın didem seni adı var kendi yok didemin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ulan aşkım bana yalan söylemiyosundur umarım sana bu dünyayı dar ederim ozaman bu dünya ikimizede zor gelirrrrrrrrrrrr gerekirse burnundan fitil fitil getirrim sana acı çektirir karşına geçer hahahahahahhehehehehhohohoh gülerim

kızın yaşı 16 -17 anlama ihtimali çok sıfır son anda ben zorlayınca kimsin sen dedi kesinlikle anlama ihtimali sıfır her teoriyi ürettim ya benim sevgili yalan söylüyo yada bu kız anladı dediğiniz gibi aramızı bozmak istedi yada benim sevgili boşa yemin ediyo kafam karıştı biri beni kurtarsın bu illetten ne illet şeymiş lennnnn

bilmiyorum ama kiz daha kücükmüs abisi ne diye oturup ta kiza anlatsin olaylari
öyle ciddi biseyler varsa ortada, olaya bide bu taraftan bakmak lazim
ayrica da cok büyük yemin etmis sevgiliniz
artik ortada varsa biseyler er yada gec cikar ortaya

Vallahi canım anlamadım birşey ben bu işten. Erkek arkadaşın yalan söylüyo diye düşündüm başta ama sonra öyle büyük yemin edince biraz tereddüte düştüm. En iyisi sen araştır ama belli etme. İşin ucunu bırakma. Yada kızı çağır konuş adam akıllı. Ne yapmaya çalışıyorsun de... Böyle bir durumda kimsenin boş yere günahını almamak gerek. :umursamaz:

bende alamıyom onun için hangisi doğru diye çelişkiler yaşıyorum kim doğru kim yalan sevdiğimi bile sevdiğim halde okadar büyük yeminden sonra bile evet güveniyorum diyemiyor

bilmiyorum ama kiz daha kücükmüs abisi ne diye oturup ta kiza anlatsin olaylari
öyle ciddi biseyler varsa ortada, olaya bide bu taraftan bakmak lazim
ayrica da cok büyük yemin etmis sevgiliniz
artik ortada varsa biseyler er yada gec cikar ortaya

abisi karı gibi ağzında laf ıslanmaz anlatır ben umarım abisinden onun için bu olayda abisi kız sevgilim var sevgilime güvendiğimi tamam kapatalım uzatmayalım dedim kızın abisiylede konuşamam kaldı kız kızın evinin biliyorum yarın bekleyece çıkınca evden uzakta biryerde konuşcam yoksa korkar it gibide korkar benden sevgilimde bugün döverim diye getirmedi çünkü çok dolu gittiydim oraya gerçektende dövecektim zaten dedi şimdi evine gitsek korkudan aşağı inmez dedi sevgilim

kafa allak bullak canım sıkılıyor bu olay beni yer bitirir nasıl taktik izlesem olayları ortaya çıkarırı diyorum sizce bi taktik önerin ne yaparsam olaylar bal kabağı gibi ortaya çıkar siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

kalbim küt küt çarpmaya başladı kesin bişi var benim kalbim böyle çarpmazdı ya arkadaşlar bir insan yalvarırmı aşkım yemin edirim yok yalvardı üzüldü neden inanmıyon senin inanmayışın beni çok üzüyo dedi ağladı sen olmassan ben yaşayamam sevdiğim birine neden yalan söyleyim dedi offffffffffffffffffffffff vallaha içim çok kötü bu aralar çok kötüyüm dertli dertli çal kemancı of of ne yapsamda bu olayı bal kabağı gibi açıklığa ulaştırsam bu artık benim boynumun borcu aht ettim

ya ben ne yeminler duydum,ne yeminler. ama arkası fos çıktı.

allah bundan sonra tutun beni zaten tehlike arzediyordum şimdi negatif enerji saçacam kıracam dökecem yeter len tutmayın beni verdin gazı yarın günlerini gösterecem benden habersiz arkamdan iş çevirmek ha hepinizin boyunun ölçüsünü alcam

allah bundan sonra tutun beni zaten tehlike arzediyordum şimdi negatif enerji saçacam kıracam dökecem yeter len tutmayın beni verdin gazı yarın günlerini gösterecem benden habersiz arkamdan iş çevirmek ha hepinizin boyunun ölçüsünü alcam

ay dur anam. sakin ol. aman. sakin konuşacaksın. sinirle hareket etme sakın. haklıyken haksız olma.

ay dur anam. sakin ol. aman. sakin konuşacaksın. sinirle hareket etme sakın. haklıyken haksız olma.

yok ilk sakin konuşcam anam bacım benim pozitif enerjimi aldılar negatifl yaptılar gülen yüzümü soldurdular sevincimi üzüntüye çevirdiler yaşama sevincim gitti vazgeç gönlüm sen bu aşktan sana kıymet verenmi var unut dertten zevk alamayı seni ancak seven anlar bak şimdiden arabekse sardım ben arabeks dinlemem

Back