- Konu Sahibi esmerguzeli06
güwenme bacım erkeklere ama o kızla konuşursanki eger sewgilin dogru sölüosa sewgilini kaybetme ihtimalinde war bunuda göze al o zmaan
arkadaşlar demin sevgilimle msnede konuştum konuştunmu abisine dedinmi dedim evet dedim ama kardeşi olduğu söylemedim böyle böyle biri akraban olan biri aşkıma böyle böyle söylemiş dedim oda küfür etti eğer bulursam onun anasından doğduna pişman ederim dedi diyo bende bu laftan sonra söylemedim diyor bacın yapmış diye bende dedimki sen bişey halledemiycen olay bana kaldı ben hallederim dedim aşkım uzatma salak salak konuşmuş ne konuştuğunu bilmiyor yemin edirim sana yalnışım yok okadar yemn ettim inanmıyomusun diyor bende sorarım dedim o kıza oda başımı belaya sokma aşkım dedi neyapim şimdi gelde için içini yemesin bende benden bişeylermi saklıyonda böyle davranıyor ortaya çıkmasındanmı korkuyon ya ben senden bişi gizlesem neden okadar yemin ediyim şu mübarek günde diyor neyapayım kızlar ben şimdi nasıl şüpelenmeyim sorma bana didikleme tamam uzatma kapat bir bok yemiş diyor bacılır siz bişey söyleyinde ona göre hareket ediyim yardımcı olun acaba ortalık biraz durulsun öylemi halledeyim
Son düzenleme: