- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
Kızı pek ürkütmeden yaklaş..Uydurma bişeyse neden uydurdu.?
Ama öncelikle senin soğukkanlı ve sakin olman önemli..
Dediğin gibi kıza öncelikle iyi yaklaşmalısın..
Edilen yeminlere gelince de.. ne evli adamlar var eşlerine çocuklarına yemin ediyorlar..
Gerçi ailesinin üzerine yemin etmiş,yalan ise de sanane olan onlara olur..
yemin akıl almaz boyutta bir büyüklüğü var hadi küçük bişi desem inanmam zaten yani annemi babamı kardeşlerimi mezara kendi ellirimle koyum demek ne ya beni kaybetmekten korkuyo herkesi uğrumda feda ediyo ama aile feda edilmez nekadarda sevse
Ay canım yaa...Bilmezmiyim o videoyukaydirigubbakcemile3..Ama kızcağız acayip dayak yiyiyordu..
Yılmaz da ne ballı çocuk ,kankası onun için kız dövüyor gacesinden ayrılmasın diyekaydirigubbakcemile3..Kimden ötürü..Çaaat..Benden ötürümü..Çaaat..
Valla esmer güzelim..iş kızın uydurması çıkarsa..Sende söyle silsin mesene den.sevgilinikaydirigubbakcemile3
yemin akıl almaz boyutta bir büyüklüğü var hadi küçük bişi desem inanmam zaten yani annemi babamı kardeşlerimi mezara kendi ellirimle koyum demek ne ya beni kaybetmekten korkuyo herkesi uğrumda feda ediyo ama aile feda edilmez nekadarda sevse
Valla korku dağları deler..Sen korkutmuşsun çocuğu belki de..kafamçokkarıştı
Ay bişey dicem kız..Bu senin yavuklun,yeminler ederken tek ayağını yerden kaldırmış olmasın...kaydirigubbakcemile5
ben olsam bende sevgilime inanırdım o kızıda gördugum yerde indirirdim..
ben de çok merak ettim ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ne alaka Didem çıkmış durduk yere konuşmada..yok abim anlattı vs diyor kız..abisi de Didemi tanımıyor ama..bu olayda ya sadece kız kardeş yalancı ya da erkek arkadaşın ve arkadaşı..bakalım kaç yalancı çıkacak bu işte. Fakat kız seni sevgilin sanarak konusuyor ve abim anlattı diyor, bunu sevgilin bilir ancak arkadaşına anlattı mı anlatmadı mı, kız kardeş bunu başlarda söylediğine göre senin sevgilin olmadığını anlayıp söylemiş olma ihtimali az gibi. Çünkü çok daha sonra şüphelenmeye başlamış, ayrıca numarasını sormana da şaşırmıyor demekki didem onlarla alakalı biri.Çok karışık ...:Skafamçokkarıştı
benim asıl kafamı karıştıran konu neden sevgilim tamam uzatmayalım kapatalım neden abisine söyleyememesi kafamı allak bullak ediyor ya yalan söylemesinede anlam verimyorum bukadar yeminler akıl almaz bir boyutta bukadar kalitesi düşük olduğunu sanmıyorum of of
bak kızı ikna etmek zorundasın. kızı tehdit ediyor olabilirler. inkar et diye. asla senden duyduğumu söylemeyeceğim de. bu burda kalacak. ben konuyu kapayacağım diye hatta yalan söyle. sadece bilmek istiyorum de...
Neden demiş olabilir..Tabi ki..Kapatalım da bu konu hasır altı olsun ,sen bana inan demek..O didem de kızkardeşin ark.olabilir senin yavuklunda kızkardeş sebebiyle didemle tanıştı ama kızkardeşin olayda fonksiyonu yoktu..aracı falan değil..
Biraz didemle görüştü..vs.vs.olabilir..Abinin bu tanıştırma işinden haberi yoktu...
valla ilk önce ben size kızdım.neden sevgilinizin msn sinde onun adıyla konuşma gereği duydunuz onuda anlayamadım
demekki sizin zaten sevgilinize güveniniz yokmuş.olsaydı kızla kendi adınızı vererek konuşurdunuz.
Neden demiş olabilir..Tabi ki..Kapatalım da bu konu hasır altı olsun ,sen bana inan demek..O didem de kızkardeşin ark.olabilir senin yavuklunda kızkardeş sebebiyle didemle tanıştı ama kızkardeşin olayda fonksiyonu yoktu..aracı falan değil..
Biraz didemle görüştü..vs.vs.olabilir..Abinin bu tanıştırma işinden haberi yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?