Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

yemin akıl almaz boyutta bir büyüklüğü var hadi küçük bişi desem inanmam zaten yani annemi babamı kardeşlerimi mezara kendi ellirimle koyum demek ne ya beni kaybetmekten korkuyo herkesi uğrumda feda ediyo ama aile feda edilmez nekadarda sevse

bak kızı ikna etmek zorundasın. kızı tehdit ediyor olabilirler. inkar et diye. asla senden duyduğumu söylemeyeceğim de. bu burda kalacak. ben konuyu kapayacağım diye hatta yalan söyle. sadece bilmek istiyorum de...

öle dion da yani bi kız için bu kadar yemin etmek abes geldi bana. hiç inandırıcı değil.

bugün adrese girdim sevgilimin canım silmiş adresi ürktü herhalde benim olduğumu görünce abisinin kızacağını döveceğinimi düşündü söyleyeceğimi ortaya çıkacağını biliyor ya kendisi silmiş

Valla korku dağları deler..Sen korkutmuşsun çocuğu belki de..kafamçokkarıştı
Ay bişey dicem kız..Bu senin yavuklun,yeminler ederken tek ayağını yerden kaldırmış olmasın...kaydirigubbakcemile5

Valla korku dağları deler..Sen korkutmuşsun çocuğu belki de..kafamçokkarıştı
Ay bişey dicem kız..Bu senin yavuklun,yeminler ederken tek ayağını yerden kaldırmış olmasın...kaydirigubbakcemile5

yok kız ayaklarına barmaklarına baktım kızım bukadar yemine ne ayak ne barmak dayanır banada öyle geldi benim onu bırakma korkusu beni çok sevdiği için korkmuş olupta bu yemini etmiş olabilirmi tek neden olarak onu görüyorum canım başka bişi gelmiyor aklıma
kesin korktu yemin etti ama kızın dedikleri mantıklı gelyor çünkü bukadar tesadüf olamaz ne yani sevgilimin adresinde benim olduğumu sandı ona yazar gibi bana yazdı aslında benim olğumu biliyordu bana çok saçma geliyor ben çünkü son ana kadar bişi anlamadı kendisi sen kimsin diyince uzatmadan benim olduğumu söyledim üstelik kameraylada teed ettim bu kız herşeyi biliyor üstelik bu didem var gibime geliyor o kızın numarasınıda bu kız biliyor yada adresini

benim asıl kafamı karıştıran konu neden sevgilim tamam uzatmayalım kapatalım neden abisine söyleyememesi kafamı allak bullak ediyor ya yalan söylemesinede anlam verimyorum bukadar yeminler akıl almaz bir boyutta bukadar kalitesi düşük olduğunu sanmıyorum of of

ben de çok merak ettim ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ne alaka Didem çıkmış durduk yere konuşmada..yok abim anlattı vs diyor kız..abisi de Didemi tanımıyor ama..bu olayda ya sadece kız kardeş yalancı ya da erkek arkadaşın ve arkadaşı..bakalım kaç yalancı çıkacak bu işte. Fakat kız seni sevgilin sanarak konusuyor ve abim anlattı diyor, bunu sevgilin bilir ancak arkadaşına anlattı mı anlatmadı mı, kız kardeş bunu başlarda söylediğine göre senin sevgilin olmadığını anlayıp söylemiş olma ihtimali az gibi. Çünkü çok daha sonra şüphelenmeye başlamış, ayrıca numarasını sormana da şaşırmıyor demekki didem onlarla alakalı biri.Çok karışık ...:Skafamçokkarıştı

aynen canım senin kafan şimdi bukadar karıştı olayların içinde olan benim kafam allak bullak dengem bozuldu olayıın içinden çıkamıyorum nasıl çıksam nasıl yapsam diye düşünüyorum

Neden demiş olabilir..Tabi ki..Kapatalım da bu konu hasır altı olsun ,sen bana inan demek..O didem de kızkardeşin ark.olabilir senin yavuklunda kızkardeş sebebiyle didemle tanıştı ama kızkardeşin olayda fonksiyonu yoktu..aracı falan değil..
Biraz didemle görüştü..vs.vs.olabilir..Abinin bu tanıştırma işinden haberi yoktu...

valla ilk önce ben size kızdım.neden sevgilinizin msn sinde onun adıyla konuşma gereği duydunuz onuda anlayamadım

demekki sizin zaten sevgilinize güveniniz yokmuş.olsaydı kızla kendi adınızı vererek konuşurdunuz.

bak kızı ikna etmek zorundasın. kızı tehdit ediyor olabilirler. inkar et diye. asla senden duyduğumu söylemeyeceğim de. bu burda kalacak. ben konuyu kapayacağım diye hatta yalan söyle. sadece bilmek istiyorum de...

bencede canım.olay okadar çelişkili ki zaten bende olsam kime inanacağımı şaşırırdım ama mantık kurduğun zaman kızın sana yalan söylemesi sevgiline iftira atması saçma geliyo.kız zaten 16-17 yaşlarında demişsin hemen biranda düşünüpte bukadar şey uydurması düşük ihtimal.zaten seninle değil sevgilinle konuştuğunu sanıyor sonradan anlamış olsa bile o kısacık zaman içinde bukadar şey uydurmayı başarmak zor olsa gerek.olayın çözümü yine bu kızda bitiyor ama arkadaşında dediği gibi sevgilinin haberi var artık bu olaydan kızı tehdit etmesi sana anlatmaması için zorlaması ihtimali de yüksek.enazından kızla konuşup seni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini filan söyleyerek kızı etkilebilir.ayy gerçekten birçok ihtimale açık bir konu olmuş bu zor bi durum.akıllı düşünüp ona göre hareket etmek lazım.ama ben erkeklerin yeminlerine inanmıyorum artık.hele ki şu devirde yemin etmek bazı insanlara gerçekten okadar normal geliyorki herkes herşeye yemin edebiliyo.allah kolaylık versin.inşallah düşündüğümüz gibi değildir sevgilin haklıdır

2006 bacım tetektif olcak hatunmuşun tebrik ediyom bu olabilir mantıklı geldi :ecrin_bebek:

ya arkadaşım herşey tesadüfen gelişti herşey tesadüf eseri oldu olaylar inci gibi diziliyor okadar belliki allah al bak gör öğren dermiş gibi sende neden girdinki güvenin yokku diyosun

bak o kız kardeşin arkadaşı olma konusunda haklı olabilirsin çünkü bunun arkadaşıda kızkardeşinin arkadaşlarından biriyle çıkıyo banada öyle geliyorku bu arkadaşının çıktığı kız ayarlamış olabilir çünkü bu kızın bundan payı yok diyorki olayları duyduktan sonra konuşmuyorum ilgimi alakamı kestim sende çok ayıp ettin diyor sevgilime düşünün

16 17 yaş ufak değil hiç de.. erkek arkadaşından hoşlanmış olabilir

erkek arkadaşın gerçekten öyle bi halt yemiş olabiilir

o kızla görüş. didem kim ise onunla da görüş. ama bunlardan erkek arkadaşının haberi olmasın

saman altından su yürüt

son olarak hep beraber yüzleşin

bu olay çok su götürür gibi

Kilit adam kızkardeş...Onu konuşturacaksın..Kesinlikle de sevgiline kızkardeşle konuşacağını söyleme sanki sevgiline inanmış ikna olmuş gibi görün bir süreliğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…