• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

esmergüzeli biraz öfkeyle kalkıyosun, zararla oturacaksın...
benim fikrimi soracak olursan kız ne bilsin senin sevgilisi olduğunu da didem midem diye konu açsın ???
bu durumda sevgilin yalan söylüyor...
hem bir insan bu kadar yemin ediyorsa ben olsam bir durup düşünürüm zaten, demek örtmeye çalıştığı bişey var diye
her neyse ne sakin olman lazım, az önce o kızı döverim falan gibi konuşmuşsun, yakıştıramadım :olmaz:

esmergüzeli biraz öfkeyle kalkıyosun, zararla oturacaksın...
benim fikrimi soracak olursan kız ne bilsin senin sevgilisi olduğunu da didem midem diye konu açsın ???
bu durumda sevgilin yalan söylüyor...
hem bir insan bu kadar yemin ediyorsa ben olsam bir durup düşünürüm zaten, demek örtmeye çalıştığı bişey var diye
her neyse ne sakin olman lazım, az önce o kızı döverim falan gibi konuşmuşsun, yakıştıramadım :olmaz:
[/QUOTEdayağın yakışmayan bir hareket olduğun ubiliyorum ama ya düşünüyorum düşünüyorum bir orta yol bulamıyorum neyaparsam bu olay çözülür diyorum ya okadar önemsiz bir konu değil bu olay sevgilimi didem denen kimse onu sevgilimin arkadaşını arkadaşının kız kardeşini kapsıyor anlayacan baya büyük bir sorun gelde çözüm bul bula bilirsen gelde çıkış yolu bul bulamıyorum

hay Allah ya.. insan böyle durumlarda ne diyeceğinide bilemiyor. o kadar zor ki.yüzleş bakalım. sakin sakin. tepkilerini ölç.kızıda dövmeyi unut. böyle yaparak gerçekleri ağzından alamazsın.
taktikte aklıma gelmiyor ki.sormuşsun. bir düşüneyim yinede....

yani olay bir kişiyle sevgilimle veyatta bir başka kızı kapsamıyor olay arkadaşını arkadaşının kızkardeşini dıddıdısının dıddısını kapsıyo anlayacanız

şu anda sorularının cevabı bitek o kızda var...
onu da korkutup kaçırırsan elinde bişey kalmaz
ona dostane yaklaşarak ne demek istediğini anlamaya çalışacaksın, fazla vakit kaybetme senaryo düşünemesinler...
keşke hemen kim olduğunu söylemeseymişsin

ben de sevgiline inanmadım canım. sakinleş kimse için kendini üzdüğüne değmez. çıkar ortaya nasılsa.

ben olsam o kızıı bulur nişie böle bişi söleme gereği duymuşş didem die biri yoksa böle bi olayı nasıl uydurmuşş tek tek sorardım ama sen erkek arkadşın ve o kız hep beraberrr ve sen ikisininde gözlerine mimiklerine bakıcaksın .. O kıza iyi bir ders vermeeden bu olayı kapatmazdım ASLA

bence yazistiklarinizin bilgisayarda kayitli oldugunu söyle
eger dogruyu söylerse kimseye ondan duydugunu söylemeyecegini söyle
dogruyu söylemesse abisine yazistiklarinizi hepsini gösterecegini söyle
belki o zaman korkar söyler

Esmer güzeli..Çok sinirlenmişsin..
zaten olayda 5 bilinmelenli denkleme dönmüş..
Sevgilin yeminler ediyor,kız nerden bilsin msn de sen olduğunu..o sevgilin diye konuşuyor..
Ya da kız kafadan kontak O anda didem diye bir isim uydurup hikaye yaratıp sevgilinle kafa bulacaktı..
Ama sen çıktın olay boyut dğiştirdi..Bu da ihtimaller arasında..
En iyisi sen kızı tenhada kıstır..konuştur..Ama dövme falan işin içine girmesin..
Sonra adın çıkacak..Bir çocuk yüzünden kız dövüyor diye..Çirkeflik olayına girme...

şu anda sorularının cevabı bitek o kızda var...
onu da korkutup kaçırırsan elinde bişey kalmaz
ona dostane yaklaşarak ne demek istediğini anlamaya çalışacaksın, fazla vakit kaybetme senaryo düşünemesinler...
keşke hemen kim olduğunu söylemeseymişsin

neyapabilirim anladı sen başka birisin kimsin sen dedi eğer söylemeseydim daha içime oturacaktı bilsinki üzülsün vicdan azabı çeksin istedim yalan söylüyorsada doğruyu söylüyorsada yüzüme karşı söylediğini sevgilim değil ben olduğumu öğrensin istedim belki yalnış yaptım ama ya bu kızla önceden konuşmuşluğum var kız beni çok sever zaten normalde üstelik konuşmasındada sevgilini birdaha üzme birkere hata yaptın birhada yapma demişti aklım karışan ya sorularımın kesinlikle cevabı onda bencede adam akıllı çağırıp bak sen benim yerimde olsan emin ol bende aynısını yapar gelir sen üzülme diye söylerdim ben hiçbir hemcimsimin acı çekmesini istemem ucunda tehlike bile görsem çekinmeden söylerim bilsin ona göre hareket etsin diye sevgilim görüştüğümü bilmeyecek bu sayede didem diye biri gerçekten varsa onunda telefonu varsa alacağım

ben olsam o kızıı bulur nişie böle bişi söleme gereği duymuşş didem die biri yoksa böle bi olayı nasıl uydurmuşş tek tek sorardım ama sen erkek arkadşın ve o kız hep beraberrr ve sen ikisininde gözlerine mimiklerine bakıcaksın .. O kıza iyi bir ders vermeeden bu olayı kapatmazdım ASLA

önce kızla görüşüyüm sonra sevgilimlede yüzleştircem abisinide alcam 3nü karşıma alcam yüzleştircem canım ozaman doğrunun yalanın kim olduğunu anlayacam sevgilimse o an tekmeyi basacam orda kızsa o an orda ne yapacağımı tahmin edebiliyorum sinirlendiğimde gözüm görmez elimdende zor alırlar benim kafamı çok tırmalıyo neden böyle bi yalan söylesin bu kız

Esmer güzeli..Çok sinirlenmişsin..
zaten olayda 5 bilinmelenli denkleme dönmüş..
Sevgilin yeminler ediyor,kız nerden bilsin msn de sen olduğunu..o sevgilin diye konuşuyor..
Ya da kız kafadan kontak O anda didem diye bir isim uydurup hikaye yaratıp sevgilinle kafa bulacaktı..
Ama sen çıktın olay boyut dğiştirdi..Bu da ihtimaller arasında..
En iyisi sen kızı tenhada kıstır..konuştur..Ama dövme falan işin içine girmesin..
Sonra adın çıkacak..Bir çocuk yüzünden kız dövüyor diye..Çirkeflik olayına girme...

yorumuna bayıldım teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin eline koluna diline yüreğine sağlık öpüyorum hepicinizi evet canımya 5şi ne 10uda geçer denklemden anlayacan hayatım karıştı allak bullak yerle bir etti dengemi bozdu foksiyonlarım ağır işler oldu ekmekten aştan kesildim

önce kızla görüşüyüm sonra sevgilimlede yüzleştircem abisinide alcam 3nü karşıma alcam yüzleştircem canım ozaman doğrunun yalanın kim olduğunu anlayacam sevgilimse o an tekmeyi basacam orda kızsa o an orda ne yapacağımı tahmin edebiliyorum sinirlendiğimde gözüm görmez elimdende zor alırlar benim kafamı çok tırmalıyo neden böyle bi yalan söylesin bu kız

bencede çok düşündürücü bişi budurup dururken.. Neyse en iyisini sen bilirsin sakin ol ve dikkatli davran sakın panik olma ve bu işi netleştirmeden olayın iç yüzünü öğrenmeden sevgilinlede aranı iyi tutma derim

bence kıza sana herşeyi anlatırsa kesinlikle ondan öğrenmemiş olacağını söyle
bu şekilde abisinden de senin sevgilinin vereceği tepkiden de çekinir
sadece sana bu iyiliği yapsın, sen de sonra başka bi şekilde öğrenmiş gibi yaparsın, o kız senin çıkış yolun şekerim
yoksa bu soruları yıllarca sorarsın kendine, iyi değerlendir...

2006model YORUMUNDAN SONRA ıZLEDıĞıM VıDEO AKLIMA GEKLLDı hani 2 kız bir olup biri çekip diğeri dövüyodu ve emesenini siliceksin:) kimden ötürü benden ötürü diyodu yaa işte o video geldi kaklıma ve osmanlı tokadı :))

bence kıza sana herşeyi anlatırsa kesinlikle ondan öğrenmemiş olacağını söyle
bu şekilde abisinden de senin sevgilinin vereceği tepkiden de çekinir
sadece sana bu iyiliği yapsın, sen de sonra başka bi şekilde öğrenmiş gibi yaparsın, o kız senin çıkış yolun şekerim
yoksa bu soruları yıllarca sorarsın kendine, iyi değerlendir...

bende onu düşündüm ilk kimseden duyduğumu onun anlattığını söylemeyecem güzellikle karşıma alcam sen benim durumumda olsan ben bir dakka durmaz olanı biteni anlatırdım derdim lütfen içimdeki sıkıntıları gidermeme neden tek sensin birazda üzgün konuşuyum giderken üzerimi başımı yırtıyım tam acınacak olsun anlatsın son yazdığım şakaydı biraz üzgün olduğumu belli edersem anlar belkide dökülür

Kızı pek ürkütmeden yaklaş..Uydurma bişeyse neden uydurdu.?
Ama öncelikle senin soğukkanlı ve sakin olman önemli..
Dediğin gibi kıza öncelikle iyi yaklaşmalısın..

Edilen yeminlere gelince de.. ne evli adamlar var eşlerine çocuklarına yemin ediyorlar..

Gerçi ailesinin üzerine yemin etmiş,yalan ise de sanane olan onlara olur..

ama sevgilimin dediği gibi bu konuyu burda kapatmam üstüne su içmem benim içim içimi yer öğrenmeliyim bu kız kesin abisinden korkuyor bence birlik yaptılar kızı korkuttular bu kız durduk yere bitaraflarından uyduracak değil önceden konuşmuşluğumda manyakta değil dengesi bozukta değil hikayeler anlatıp onlara inanan bir tipte değil o an orda benim olmadığımı sevgilimin olduğunu biliyordu

çok laf yalansız, çok mal haramsız olmazmış
aynı şekilde çok yemin de yalansız olmaz bence...
o kadar yeminler etmesi düşündürücü :uhm:

2006model YORUMUNDAN SONRA İZLEDİĞİM VİDEO AKLIMA GEKLLDİ hani 2 kız bir olup biri çekip diğeri dövüyodu ve emesenini siliceksin:) kimden ötürü benden ötürü diyodu yaa işte o video geldi kaklıma ve osmanlı tokadı :))

Ay canım yaa...Bilmezmiyim o videoyukaydirigubbakcemile3..Ama kızcağız acayip dayak yiyiyordu..
Yılmaz da ne ballı çocuk ,kankası onun için kız dövüyor gacesinden ayrılmasın diyekaydirigubbakcemile3..Kimden ötürü..Çaaat..Benden ötürümü..Çaaat..

Valla esmer güzelim..iş kızın uydurması çıkarsa..Sende söyle silsin mesene den.sevgilinikaydirigubbakcemile3

Back