- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
sen msn konuşmalarını bi printerdan çıktı al öle konuş kızla.
Allah sevdiklerimden ayırsın die yemin etmiş de, e eninde sonunda hepimiz sevdiklerimizden ayrılmayacaz mı. ölüm die bişi var. ne biliyim be esmer bunlar oyun gibi geldi bana.
senin gibi zeki bir kız bunlara inandı mı?
üzgünüm ama tek satırına bile inanmadım,13 yaşında kız varmışmışta... arkadaşların dediği gibi sakın onu üzme demişti,abisinden duymuştu,son olayları siz yaşadınız ya demişti vs vs...,Ayrıca ne çabuk taşındılar,msn de bu konuyu konuşucak kadar olaylar taze ama taşınmışlar işe bak,sen ondan sevgilin gibi konuşurken kızın numarasını istemiştin ben silmişim versene demiştin,niye o zaman şaşırmamıştı ,aa sende numarası mı vardı dememişti(madem sevgilin yüz vermemiş,gıcık oluyormuş,küçücük kızın numarası falan olmazdı sevgilinde).daha öncede dediğim gibi yeminlere inanma,zor durumda kalınca başka çareleri yoksa yemin ederler.
vallaha inanmadım inanmadığım için olayları kapamıyorum onlar kapadım sansın takibe devam dahada artırcam takibi yalnışında ensesinde bitecem
canım ya ne kadar üzücü bi durum inşallah şüpelerin doğru çıkmaz ve çok mutlu olursun ama üzerine git aklında yüreğinde bi soruişareti kalmasın
bu arada şu msnye nasıl giriyosunuz elinizde şifre olmayınca banada söyleyin ya Allah rızası için
kızlar belki inanmayacaksınız yine bişi söyleyim inanmayanlar çıkar ben bi proğram kurdurdum arkadaşıma msneye girmeden msnede kimle yazışırsa yazışsın benim bilgisayara aktarıyordu önceden bilgisayar koruma proğramlarına yakalanmıyordu bunu önce bir yem hazırladım resmin içine kendi resmimin içine gizledim proğramı sorun bunu kabul etmesiydi ettikten sonra onun adresindeki bütün kayıtlar msne şifresine kadar benim elimdeydi ama format atana kadar geçerliydi karşı taraf format atsın porğram siliniyor bütün kayıtları elimde oluyordu gmalime kimle yazıştığı saat kaçta yazıştığı neler yazdığı erkek arkadaşlarıyla konuşmaları bile elimdeydi benimkine öyle güvendim 1 buçuk sene sürdü öyle kolay kolay güvenmem kimseye oda ğgüvenimi kazandı şimdi anti vürüs olarak yakalanıyor bilgisayarı koruyan proğrama kasper felan varya onu aşsam yakalanmasa tekrardan yapacam şimdi koruma proğramı yüklemeyen yok işte böyle canlarım
çok zor işler valla kafa patlatmak lazım bide bu işleri bilmek lazım kesin püf noktalar vardır ama bir bilene ihtiyaç var oda malesef bizde yok:1no2:
baştan sona okudum arkadaşlar haklı cnm sen inanma bu kızada erkek arkadaşınada ne kadar büyük bişe yaşadıki bu böyle korkuyolar anlatmaya senden öncesi sonuçta oturup adamakıllı anlatsada sende kapatsan konuyulmaz: yok illa deli edicekler insan içi içini yiyo valla acaba die baslayan çok şey bence sen enayi yerine koydurma kendini seni kandırmalarına izin verme kurcala bu işi çok yalan kaynıyoCADIARZU yanındayız arkadaşım sonuna kadar:enbuyukkk:
cnm ya bu kız senın oldugunu bılıpte bılerek dıdemı uydurmus olamazmı hanı bı kıskanclık falan yapamazmı ılk yazını okuyunca aklıma bu geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?