sevgilinizin kanka dediği kız arkadaşları varmı nasıl karşılıyorsunuz?

arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

canım benımkının kız kuzenlerıyle bıle gorusmesı yasak D:D::D:D ne tel numarası ne facete eklıler hccbısey bırakmadım ama benmkı kabl edıo yanı cnku oda kıskancc benm gıbı hıc bır erkekle konussmamı ıstemıor karsılıklı oldugu ıcn anlasıoruz.. eger senınde kankam dedıgın erkek ark varsa oda kendılerınkını bırakmaz ve eger mesela sadece facete arada bı bole hal hatır soruyosa sorun yok ama bulusup gorusuyprlarsa ve sureklı konusup dertlesmeler sakalasmalar bulusnca bıle el kol sakalasma hareketlerı hıcccc uygun bulmuorm ne yap ettt ıkna ett bıraksın kızları cok onemlıler sankı allahm dovesım geldı sevgılını suannnn... ama dedıgım gıbı sadece arada fecete yada bır yerde karsılastıklarında ole ayak ustu muhabbetı varsa hıc takma cnm

bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum kardeşim gibil diyor evet her sırlarını birbirleriyle paylaşıyorlarmış bide kız istanbula gelmiş buluşacağım merak etme sevgilisi var onun endişelenecek bir şey yok diyor nasıl çıldırdım anlatamam ya bu sadece bir tanesi bide :( bana aramızda güven olursa bir şey olmaz diyor bide biraz saf belki bu iyi niyetle yaklaşır ama karşısında kızlarn niyetini bilemiyormki daha dün konuştuğumz halde gece bi kızla yazışmş yine arkadaşlarından birbirlerine film önerilernden bulunmşlar falan gecenin bir yarısı :( nasıl ikna edicem ben bunu yaa

tamam senıde gotursun kızla basbasa bulusmak zorundamı allah ıcın bak sevgılın bulusmadıysa sende gıdıosun onunla valla kan cıkar ya bu ne sacmalık sensızz nıeee bulusuo ıstedıgı kdr sevgılısı olsun senınkı eger cok ıstıosa kız arkadassss sensızzz bulusmıcak anladınmı ve eger bulusmaya gıttıyse hapı yuttun yanı smdı onlar sarılacaklar el sakaları yok ıste senınkı herseyı ısmarlıcak kıza bır jestler fılan yanı bılemıorm bak sınırlerım zıpladı sabah sabah olmadı senınkının numarasını ver gızlı numaradan arıyıp onu bı guzel tehdıt edıp soveyım yanı aklı basına gelsın ayyy cok gıcıkkkkkkkk nasıl dayanıosunnnnn allahımmmmm sen bu werkekleree akıl verr kızlarada gerektıgınde tekme atabılme gucuuuuuu

daha çok yeni birbirmizi tanımaya çalışıyoruz facebook şifresini isteyemem ki ama ben baştan söyledim benim en katlanamayacğm şeylerden biri senin normal kız arkadaşlarının olması dedim istmeiyorm herkes farklı düşünebilir dedm kızmaya başlıyo hemen

canım yenıysenız hemen ayrıl yoksaa tartısacaksınızz sen bu sırada baglanacaksın ama o senı dınlemıcek faceten sılsede gercek hayatta yıne gızlı gızlı gorusur vs ayy allah ıcn lutfen o kdr sevmıosan ayrıl yaa erkekmı yokkkk su dunyadaaa kac tane erkek var kızlarla konsuurken kızların yzuune bakmıyorlar o kdr namuslu fılan ne blm yaa baglanmadıysan ben bole seylere dayanamıorum de ve senı uyardım ama benı dınlemedın bana verıgın deger buymus de ve cek gıt hıcccc elın cpocugu ıcın ne guzellıgını ne sınırlerını yıprat

Bak benim aynı ortamda bulunduğum bi çocuk vardı işte şey demişti bana erkek ve kızın fıtratı çok farklı bu yüzden kız ve erkek kanka olmayı bırak arkadaşlığı bile çok zor çünki bizim ne zaman etkilenip nefsimize yenileceğimiz belli olmaz erkekleri benden iyi tanıyamazsın emin ol bi yere kadar arkadaş gözüyle bakılıyor demişti...

bu cevap yeterli bence

canım yenıysenız hemen ayrıl yoksaa tartısacaksınızz sen bu sırada baglanacaksın ama o senı dınlemıcek faceten sılsede gercek hayatta yıne gızlı gızlı gorusur vs ayy allah ıcn lutfen o kdr sevmıosan ayrıl yaa erkekmı yokkkk su dunyadaaa kac tane erkek var kızlarla konsuurken kızların yzuune bakmıyorlar o kdr namuslu fılan ne blm yaa baglanmadıysan ben bole seylere dayanamıorum de ve senı uyardım ama benı dınlemedın bana verıgın deger buymus de ve cek gıt hıcccc elın cpocugu ıcın ne guzellıgını ne sınırlerını yıprat

cnaım saol yorumların için gerçekten haklısın bundan sonra bi konu daha açtm onu okursan neler oldu ordan oku yada kısaca anlatıyım burdan benden tam olarak ne istiyosn dedi bende facendeki kızlarıda silmeni istiyorum dedim silmiyorum kabul ediyorsan böyle et dedi . Kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim. Ok by keyfin bilir dedi. şuan çok sinrliyim gerçekten yazıklar olsun ya ben onun için kimseyle görüşmiyim ilk sevgilim olacaktı oda ilkin ve sonun olayım diyordu bunun değerini bilemedi beni tercih etmedi yazıklar olsun gerçekten bidaha dönerse asla kabul etmem çok kırıldım zaten

Daha yeni demişsin ilişkimiz
Başlangıçtan böyle kendini fazla adamaması, fedakarlıklar yapmaması doğal
Hele ki geçmişinde yara almışsa
Hem aynı zamanda size bu kadar karışmaya kalkması da hiç hoş değil

kanka ne yaaaaa....
önceki kız arkdaşına yaranamamış diye senin içinde yapmamasıda ayrıca garip....
neden seni kıyaslamasına izin veriyosun ki...

kanka ne yaaaaa....
önceki kız arkdaşına yaranamamış diye senin içinde yapmamasıda ayrıca garip....
neden seni kıyaslamasına izin veriyosun ki...

haklısınız kıyaslanmaması gerektiğini burda sizlerden öğrendm ben çünkü daha önce hiç biriyle çıkmadm ilişkim oladı görüştüklerm oldu ama sevemedm bu çocuğu sevmştm ama buda böyle yaptı başlarda böyle değildi :(

O senden emin olmadıkca belki de kanka temizliğine baslamak istemiyordur sonucta bana yeni tanıstığım insan gelip sunu bunu yap dese ne oluyoruz ya hemen? derim :9: Hem sende daha yeni tanısmıssınız daha cıkmıyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla hemen cocukta neden baskı kuruyorsun? Eğer yeni iliski istiyorsan önceki iliskilerle kendini asla kıyaslamaman gerektiğini öğrenmen lazım canım :) Biraz tanımaya calısın birbirinizi ciddiyete bindiği zaman yavastan istediklerini yaptırırsın baktın olmuyor ona göre davranırsın.

daha çok yeni birbirmizi tanımaya çalışıyoruz facebook şifresini isteyemem ki ama ben baştan söyledim benim en katlanamayacğm şeylerden biri senin normal kız arkadaşlarının olması dedim istmeiyorm herkes farklı düşünebilir dedm kızmaya başlıyo hemen

bence baştan devam et böyle yoksa taviz tavizi getiriyo. ben istediğimi yaparım sen yapamazsın havasına giriyolar. kızarsa da kızsın ileride üzülmekten iyidir.

Back
X