- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
hoşlanıyorm şuan mutlu olursam devam etmek istiyorm evet
güzel umarım mutlu olursun ve seni hiç üzmez . hem bu kız konusuna da takılma zamanı gelince o siler biraz daha ilerlerse ilişkiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşlanıyorm şuan mutlu olursam devam etmek istiyorm evet
arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim
Erkek arkadaşınız da aslında karşı bu duruma .böyle olmasa sizinde erkeklerle görüşmenizi ister ama izin vermiyor..neden izin vermiyor çünkü durumun farkında.kendinden biliyor...saf demişsiniz bence hiç de değil .kanka muhabbetine birçok kızla görüşecek kadar akıllı...bir erkeğin tek bir eşi olmalı,evlendin diyelim sanıyormusun ki değişecek.. aynı şeyler olucak.eşin kankasıyla görüşecek kabul edecekmisin![]()
Bu kadar kız arkadaşı olduğunu bilmiyor muydunuz daha önce?
Ilişkiye başlarken bunu göz önünde bulundursaydınız keşke.
Bir insanda kaldıramayacağımız şeyler varsa en iyisi uzak durmak, değiştirmeye çalışmak değil.
Ilişkinizde bundan daha problem şeyler var.
Birincisi "Ben erkeğim" çifte standartına girmesi.
O zihniyette biriyle beraber olduğunuz için Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece.
Yapacağınız en son şey sizi kısıtlamasına izin vermek olsun.
Ikincisi ondan bazı şeyler istediğinizde "Daha öncekilerde değmedi." gibi bir cevapla karşılaşmanız.
Ben bu lafı duysam o adamın yanında dakika harcamam, öyle basit bir söz değil bu.
Size verdiği değer ortada.
Ayrıca kibar da değil.
Bu kadar problemin arasında hâla devam etmek istiyorsanız üzülmeyi de göze almanız lazım...
Geçen gün bir radyo programı dinliyordum halka soruyorlar 'kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi?'diye. Kızların çoğu 'evet' derken; erkeklerin 'hepsi' hayır dedi. Aslında kendi kafalarında ki düşüncede bu ama kendileri söz konusu olunca olur canım neden olmasın kardeşim o benim diyorlar. Bence kesinlikle bir erkek ve kadın 'DOST' olamaz kanımca. Bunun çokta örneklerini gördüm. Ben sevgilimin benden başka bir kızla benim gibi yakın olmasını asla ama asla istemem. Hiç hoş bir şey değil. Tamam belki burda çoğumuzunda yakın erkek arkadaşları vardır elbet ama inanın bizim onlara bakışımızla onların bize bakışı çok farklı ve sevgilim beni uyarsa yakın olma dese olmam ama erkekler böyle değil. Ve ne kızlar var sevgilisi oldugunu bile bile kanki ayağına laubali laubali hareketler yapıyorlar uyuz oluyorum.
Bence tavrınızı belli etmelisiniz ilişki yeni olabilir ama başta tavrını koymadıgın zaman alıp başını gidiyor konu. Sadece üstü örtülüyor düzeltilmiyor.
ben sevmem kanka ayağını filan. restini çekersin kabul ederse eder etmezse yolunu alır gider. bunun orta yolu yok.
hani bi de böyle o benim bacım, kardeşim, abim derler ya sinir oluyorum.. nerden kardeşin oluyo ya.. kan bağın mı var.. elbette olur arkadaşı.. ama öyle sabah akşam beraber takılma, şakalaşma, vıcık vıcık hareketler olmaz.. normal bi arkadaşlık ilişkisinde zaten böyle bişey olmamalı.. insanoğlu çiğ süt emmiş.. sonsuz güveniyorum dediğin insanlar sırtından vuruyo.. yok arkadaşım yok.. baştan tavrını koy.. bi de şöyle söyle bakalım.. aynı şekilde benim de kanka dediğim bi erkek arkadaşım var... senin kız arkadaşlarının sana yaptığı her hareketi bende ona yapıorum.. o benim abim gibi falan de bakalım ne dicek..![]()