sevgilinizin kanka dediği kız arkadaşları varmı nasıl karşılıyorsunuz?

arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

hiç sevmem bir sürü kız arkadaşına kanka muhabbeti yapan erkekleri. ve sen bu özelliğini sevmiyorsun neden kendini bilerek üzüyorsun ki? çek restini işine gelirse..gelmezse herkes kendi yoluna.

bu kanka muhabbetı ergenlıkte olan bişi yşlarınız kaç bılmıyorum ama 20yı geçmişse hiç çekilmez kanka muhabbetı

Geçen gün bir radyo programı dinliyordum halka soruyorlar 'kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi?'diye. Kızların çoğu 'evet' derken; erkeklerin 'hepsi' hayır dedi. Aslında kendi kafalarında ki düşüncede bu ama kendileri söz konusu olunca olur canım neden olmasın kardeşim o benim diyorlar. Bence kesinlikle bir erkek ve kadın 'DOST' olamaz kanımca. Bunun çokta örneklerini gördüm. Ben sevgilimin benden başka bir kızla benim gibi yakın olmasını asla ama asla istemem. Hiç hoş bir şey değil. Tamam belki burda çoğumuzunda yakın erkek arkadaşları vardır elbet ama inanın bizim onlara bakışımızla onların bize bakışı çok farklı ve sevgilim beni uyarsa yakın olma dese olmam ama erkekler böyle değil. Ve ne kızlar var sevgilisi oldugunu bile bile kanki ayağına laubali laubali hareketler yapıyorlar uyuz oluyorum.
Bence tavrınızı belli etmelisiniz ilişki yeni olabilir ama başta tavrını koymadıgın zaman alıp başını gidiyor konu. Sadece üstü örtülüyor düzeltilmiyor.

Erkek arkadaşınız da aslında karşı bu duruma .böyle olmasa sizinde erkeklerle görüşmenizi ister ama izin vermiyor..neden izin vermiyor çünkü durumun farkında.kendinden biliyor...saf demişsiniz bence hiç de değil .kanka muhabbetine birçok kızla görüşecek kadar akıllı...bir erkeğin tek bir eşi olmalı,evlendin diyelim sanıyormusun ki değişecek.. aynı şeyler olucak.eşin kankasıyla görüşecek kabul edecekmisin :(

tabiki eşimin kankasıyla falan konuşmasına asla müsaade edemem ya ben zaten aşırı kıskanç biriyim o yüzden eşim yakışıklı olsn bile istemiyordm ben onada dedim bunu bende biliyorm farkında olduğunu ama vazgeçmiyor arkadaşlarından bırakmakta istemiyorm çünkü herşeyiyle uyuşuyoruz bir bu konu hariç ne yapacağım bilmiyorm :(

Bu kadar kız arkadaşı olduğunu bilmiyor muydunuz daha önce?
Ilişkiye başlarken bunu göz önünde bulundursaydınız keşke.
Bir insanda kaldıramayacağımız şeyler varsa en iyisi uzak durmak, değiştirmeye çalışmak değil.

Ilişkinizde bundan daha problem şeyler var.
Birincisi "Ben erkeğim" çifte standartına girmesi.
O zihniyette biriyle beraber olduğunuz için Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece.
Yapacağınız en son şey sizi kısıtlamasına izin vermek olsun.
Ikincisi ondan bazı şeyler istediğinizde "Daha öncekilerde değmedi." gibi bir cevapla karşılaşmanız.
Ben bu lafı duysam o adamın yanında dakika harcamam, öyle basit bir söz değil bu.
Size verdiği değer ortada.
Ayrıca kibar da değil.

Bu kadar problemin arasında hâla devam etmek istiyorsanız üzülmeyi de göze almanız lazım...

yok bilmiyordum bu kadar kız arkadaşları olduğunu araştırdıkça öğrendim .bana değer vermiyormu gerçekten :(

Geçen gün bir radyo programı dinliyordum halka soruyorlar 'kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi?'diye. Kızların çoğu 'evet' derken; erkeklerin 'hepsi' hayır dedi. Aslında kendi kafalarında ki düşüncede bu ama kendileri söz konusu olunca olur canım neden olmasın kardeşim o benim diyorlar. Bence kesinlikle bir erkek ve kadın 'DOST' olamaz kanımca. Bunun çokta örneklerini gördüm. Ben sevgilimin benden başka bir kızla benim gibi yakın olmasını asla ama asla istemem. Hiç hoş bir şey değil. Tamam belki burda çoğumuzunda yakın erkek arkadaşları vardır elbet ama inanın bizim onlara bakışımızla onların bize bakışı çok farklı ve sevgilim beni uyarsa yakın olma dese olmam ama erkekler böyle değil. Ve ne kızlar var sevgilisi oldugunu bile bile kanki ayağına laubali laubali hareketler yapıyorlar uyuz oluyorum.
Bence tavrınızı belli etmelisiniz ilişki yeni olabilir ama başta tavrını koymadıgın zaman alıp başını gidiyor konu. Sadece üstü örtülüyor düzeltilmiyor.

ben tavrımı koymaya başlayınca sinirlenmeye başlıyor abarttığımı düşünüyor bende susuyorum konuyu kapatıyorm herşeyi söylüyor bana şu kız şöyle dedi bu kızla görüşcem o kız benim yakın dostum arkadaşm diyor endişelenecek bir şey yok sevgilisi var diyor bunları biliyorm anlatıyo ama karışınca ben kötü oluyorm

Son düzenleme:
Canım bana kalırsa yaklaşımın biraz yanlış. Sırf biriyle birlikteyiz diye onun arkadaşlarını senin için silmesini beklememek gerek.

Biz kıskanç hanımlar böyle yapıyoruz işte. Bende de vardı törpüledim biraz olsun :)) yoksa kıskançlık insanı kemiriyor.

Ben sana kanka olayını başka bir bakış açısıyla anlatayım,

Teyzemin kızının bir kankası var senelerdir tanırlar birbirlerini, yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Derken kanka evlendi. Hanımı da aynen, sizin dediğiniz gibi huzursuzlanmaya başladı. Kuzenimle görüşmesini falan yasaklamalar, hepberaberken bile görüşmek istemememeler falan. Bazan kız çok kıskanıyordu ve kavga ediyorlardı, bizim kankada hemen gelirdi kuzenime dertleşirlerdi. (bu dertleşme de genelde gelin hanımı çekiştirmek olur bizim memlekette :D )

Sonuç değişmedi o kadar sene kavga gürültü kabullenmek zorunda kaldı. :D olmayınca olmuyor :) bir de kimi kötülerseniz o kıymete biner.
Bence siz bu kankayı övün iyi anlaştığınızı dile getirin, hatta buluşun siz de kanka olun. Bakın ona verdiği değerde azalma bile olacaktır. :) bence boşu boşuna kankayı kıymete bindirmeyin.

Ben bir de şu erkeklerin sizden beklediklerni kendilerinin yapmamalarına uyuz olurum. kıskanıyorum gitme der, kendisine gelince konu gider... eğer öyle yapıyorsa birdahaki sefer çatlasın kıskançlıktan yapın istediğnizi.

Anlıyorum.. Tabii ki arkadaşlarını silsin bıraksın demiyorum ben ama bence sevgilisi olan evli olan biri kendisine bir sınır belirlemeli gibi geliyor en azından ben kaldıramıyorum böyle şeyleri. Şöyle olsa o kızlar sizinde arkadaşınız olsa ortak dostlarınız olsa sorun olmaz ama sizin arkadaşınız değiller tanımıyorsunuz bile belki, bu durumda sorun çıkmaması çok zor. Ama madem sevgiliniz sizi yanlış anlıyor suçlu siz oluyorsunuz o halde bırakın ne yapmak istiyorsa yapsın sizde ona aynı şekilde davranın. O kıskanırsa sizde ona onun sevgilisi var o şöyle o çocukluktan dersiniz. Belki ters tepebilir ama ben olsam böyle yapardım. Misilleme :27:

Bence henüz başındayken böyle şeyleri hoş görmeyeceğini belirt.
Çünkü şimdi 'kızıyor' diye es geçersen ileride daha büyük sorunlar yaratır.
Açık açık konuş istemediklerini söyle, bana uymaz derse de ayırırsın yolları.
Yakışıklı biri dedin ya, kız arkadaşı da çokmuş. Direkt aklıma şu geldi; kızlar çevresinde ve buda egosunu besliyor.
Böyle biriyle devam etmek sabır ister kanımca. :44:

Bu mevzuda yapılması gerekeni o yapacak..seni seven senledir .kanma söylediklerine güzel sözlerine..bir insanın davranışlarına bak lafına değil.

Canım benim eski erkek arkadaşım böyle bi durumu vardı canım cok yandı.kankasının adı ayse olsun.

ayşe yle ilk tanıştığım gün cok sevdim muhabbetimiz cok ilerledi zamanla herseyimizi paylaşmaya başladık.nereye gitsek o da geliyordu coğu yere..bi sıkıntım olduğunda arayıp ayseden yardım istediğim de oldu.gülüyorduk,eğleniyorduk.candan bir dost olmuştu bana.Arkadaşlarım uyarıyordu beni.bukadar samimi olması iyi değil falan diye..ben kızıyordum onlara tanımıyorsunuz diyordum.meğer benimki onu seviyormuş beni de seviyormuş ikimizde bu şeklide idare ediyordu.ondan vazgeçemiyor benden de vazgecemiyordu.vedaha bir sürü olay yaşandı..cok zor oldu onu bırakmam ama bıraktım.cok seviyordum o da cok seviyordu,ağladı benimle evlenmek istediğini söyledi,onu sevmiyormuş..inanmadım çünkü daha önce de hep böyle diyordu ama görüşmeye devam etti uyarmama rağmen.ayse de benimle evlen demiş ona ben seni seviyorum diye boynuna sarılıp ağlamış,bizimki de söylediğine göre aklı karışmış ona da kıyamamış..ama ben daha fazla dayanamadım ilişkimi bitirdim .günlerce ağladım.o da beni sürekli aradı,ağladı.yalvardı.kac gece evimin önünde bekledi.ama benim için bitti.ondan koca olmaz.yine aynısını yapacaktı.bende bu yara kangren olmadan kesip attım.iyki yapmışım

bu kanka kızlarda öğrendiğim tek şey kesinlikle yorum yapmamak
çünkü hep onları savunuyorlar
bnm sevgilimin kankası çok maşallah
hatta bi kere yanımda dedi işte X le hep birbirim ize takılırdık 5 yılda daha evlenmezsen seni alacam diye
gel de bu laftan sonra sevgiline güven
kıyameti kopardım
şaka yaptım dedi hem sen hayatımda yokken yapmıştım bu şakayı dedi

haklısnız arkadaşlar şidmi konuştmda bi kız mesaj atmş naber diye buda iyi senden diye cevap atmş onu seven bi kızmş okuldan habern olsn diyo bana çıldırdm ama belli etmedm bozuntuya vermedm:(

Kanka demiyor ama çok samimi iki kız arkadaşı var 15 yıldır falan çok iyi arkadaşlar.
Yakın zamanda biri nişanlandı hatta benim böcek ortada iki kız yanda sarmaş dolaş fotoğraf çekinmişler falan:9:
Bu kızlara karşı herhangi bir kıskançlık hissetmiyorum, iyi kızlar da. Ama yeni bir kızla tanışacak olduğunda, ekleyecek olduğunda ben de şüpheyle yaklaşıyorum..

hani bi de böyle o benim bacım, kardeşim, abim derler ya sinir oluyorum.. nerden kardeşin oluyo ya.. kan bağın mı var.. elbette olur arkadaşı.. ama öyle sabah akşam beraber takılma, şakalaşma, vıcık vıcık hareketler olmaz.. normal bi arkadaşlık ilişkisinde zaten böyle bişey olmamalı.. insanoğlu çiğ süt emmiş.. sonsuz güveniyorum dediğin insanlar sırtından vuruyo.. yok arkadaşım yok.. baştan tavrını koy.. bi de şöyle söyle bakalım.. aynı şekilde benim de kanka dediğim bi erkek arkadaşım var... senin kız arkadaşlarının sana yaptığı her hareketi bende ona yapıorum.. o benim abim gibi falan de bakalım ne dicek.. :20:

hani bi de böyle o benim bacım, kardeşim, abim derler ya sinir oluyorum.. nerden kardeşin oluyo ya.. kan bağın mı var.. elbette olur arkadaşı.. ama öyle sabah akşam beraber takılma, şakalaşma, vıcık vıcık hareketler olmaz.. normal bi arkadaşlık ilişkisinde zaten böyle bişey olmamalı.. insanoğlu çiğ süt emmiş.. sonsuz güveniyorum dediğin insanlar sırtından vuruyo.. yok arkadaşım yok.. baştan tavrını koy.. bi de şöyle söyle bakalım.. aynı şekilde benim de kanka dediğim bi erkek arkadaşım var... senin kız arkadaşlarının sana yaptığı her hareketi bende ona yapıorum.. o benim abim gibi falan de bakalım ne dicek.. :20:

denedim kıskanıyor aşırı derece de hemde ağzımı bozdurmaya falan diye sinirlemeye başlıyor ama onun arkadaşlarına gelince karıştırmıyor :(

sana kimseyle görüşmyceksin diyo ama kendi görüşüyo mu?daha başındasınız göz yumma bu saçmalığa
sevgilisi olan adamın yakın kız arkadaşı olmamalıı ben çok karşıyım kankaymış v.s hiç gerek yokk
kötü bi anımı hatırladım bu konu yüzünden ya 2 yıl önce sevglimle biyerde oturuyoduk daha yeni sayılırdık bununla aynı dönemden mezun olan bi kız varmş o geldi yanımıza slm verdi ayakta durup konuştu fln işler nasl gidiyo v.s diye bide gülümsedi aptal aptal kıyamet kopmuştu o gün..bir kerede,biz sevgili olalı daha 1 hafta olmuş bi kız aramıştı arkadaşları al gel biyerlerde oturalım diye,şimdi düşünüyorumda daha çok yeniydik diye bşy diyememiştim içime dert filanda olmamıştı ama Allah korusun şimdi olsa ayrılık sebebim olur..neyse işte bidaha görüşmyceksin dedim hiçbiriyle oda kabul etti.benimde görüştüğüm erkek arkadaşlarım vardı mesela konsere giderdk biyerlerde otururduk filan oda benim görüşmemi istemedi bende kabul ettim.asla karşılık olarak değil kafa yapımız uyduğu için..o günden sonrada böyle bşy yaşanmadı ama eğer benden gizli görüşüyosa Allah bana gösterir inş bende gereğini yaparım,çok gerildim şunları anlatırken bile

Back
X