sevgilinizin kanka dediği kız arkadaşları varmı nasıl karşılıyorsunuz?

etrafı kız dolu iyi çocuk esprili çocuk tabi kızlar rahat bırakmıyor yakışıklıda bazen diyorm ki tercih etseydi o kızlarla olurdu bukadar sııkmıyım diyorm ama sonra olabilecekler beni düşündürüyor

Ben gelemem öyle kanka falan ayağına o ayaklar yaş ayaklar. Hatta ve hatta kız arkadaşı olmasına bile tahammülüm yok olamazda.
O da aynı benim gibi zaten benim erkek arkadaşım, O'nun da kız arkadaşı olmayacak katıyım bu konuda.
Ben kıskancım bir gözüm görüyorsa diğer gözüm kıskanıyor o derece kıskancım O da benden farksız. O yüzden sıkıntı yok.
Belki de güven yok diyeceksiniz ama hiç bir şekilde güven problemimiz de yok birbirimizden eminiz ama şeytan işi bu sevmez ama bir an şeytana uyar falan gelemem ben öyle sıkıntıya.
Biz face falanda kullanmıyoruz zaten. Rahatız o konuda.
O benim kız arkadaşlarımı tanır ben O'nun erkek arkadaşlarını tanırım öylece yuvarlanıp gidiyoruz.
Bence olmaması gereken bir şey. Face miş faceden arkadaşmış şuymuş buymuş ne gereği var insana sevdiği yetmeli başkalarına ihtiyaç duymamalı. Sosyallik mi oluyor yani oradaki arkadaşlıklar saçmalık. Senin için en azından denemesi gerekir.
Nasıl ki o sana karışabiliyorsa seninde ona karışma hakkın var o seni dinlemiyorsa sen de onu dinleme.
Kaybetmek istemiyorsa seni dinlemeli. Ayrıca eski sevgilisiyle kıyaslaması da çok saçma hala unutamamış mı ne bu yani bana desin sıkıyorsa basarım tekmeyi yediği kazığı unutamamış aklı orada kalmış devir böyle valla kazık atarsan yaranıyorsun.

Son düzenleme:
bayramda seyranda mesaj atan ilkokul lise vs arkadaşı olur ama öyle sabah akşam görüşelim tarzında arkadaşlıklardan hoşlanmam. böyle gördüğüm bi çift vardı biri bunlar birbirleriyle çok samimi filan deyince ortalığı karıştırdılar saçmalamasınlar biz kankayız bilmem ne çocuğun sevgilisi vardı ayrıldılar kanka olduğu kızla şuanda evliler. çok şükür nişanlım da ben de sevmiyoruz böyle ilişkileri kankamız da yok huzurluyuz.

biz birbirimizin kankasıyız :27:

denedim kıskanıyor aşırı derece de hemde ağzımı bozdurmaya falan diye sinirlemeye başlıyor ama onun arkadaşlarına gelince karıştırmıyor :(

kendisi böyle düşünüosa, o zaman kanka dediği kız arkadaşlarının sevgilileri delikanlı değil o zamann... yarın bi gün kankasının sevgilisi erkek arkadaşından için senin o adamla samimi olmanı istemiorum dediğinde erkek arkadaşının ağzını açıp tek kelime söylemeye hakkı yok..

arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

aynı durumda 2 senelik ilişkim var. bi gün bile sorun etmedim. sende etme etceksen bugün biter o ilişki zaten. bırak görüşsün neticede sana sevgilim dio. ayrıca bi yanlışı olursa olunca üzülürsün. olmamışken hergün kendini onu ve ilişkiyi yıpratıcana. ben bi zararını görmedim:):34:

arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

salla gitsin..bu adam tam kız düşkünü..adınıda hemen koyuyorlar ..kanka..bunu dört bi tarafı kadın kız ayol cenete düşmüş..sende kıskançsın seni üzer bence..zaten iyi olsaydı bu adam diğer kız kıymetini bilirdi ayrılmazlardı..

Bak benim aynı ortamda bulunduğum bi çocuk vardı işte şey demişti bana erkek ve kızın fıtratı çok farklı bu yüzden kız ve erkek kanka olmayı bırak arkadaşlığı bile çok zor çünki bizim ne zaman etkilenip nefsimize yenileceğimiz belli olmaz erkekleri benden iyi tanıyamazsın emin ol bi yere kadar arkadaş gözüyle bakılıyor demişti...

salla gitsin..bu adam tam kız düşkünü..adınıda hemen koyuyorlar ..kanka..bunu dört bi tarafı kadın kız ayol cenete düşmüş..sende kıskançsın seni üzer bence..zaten iyi olsaydı bu adam diğer kız kıymetini bilirdi ayrılmazlardı..

o kızlada kız onun ilgisinden sıkılmş sürekli ayrılıp barışmak istiyomş oynuyomuş bununla o yüzden ayrılmş kız terketmiş bunu ben sevdmmi çok seviyorm bağlanıyorm ama hakettiğim değeri göremedim diyo o kızada hala siniri geçmemiş acaba unutamamışıdır ki:(

Elbette insanların karşı cinsten arkadaşı olabilir ama mesafe çok önemli.
- Daha önce duygusal bir şey tek taraflı da olsa yaşanmışsa onunla iletişim olmamalı.

Kısaca , sana ve size laf getirecek kadar bi yakınlığı varsa ; sorun olacağını düşünüyorum .
Benim düşüncem bu şekilde.

o kızlada kız onun ilgisinden sıkılmş sürekli ayrılıp barışmak istiyomş oynuyomuş bununla o yüzden ayrılmş kız terketmiş bunu ben sevdmmi çok seviyorm bağlanıyorm ama hakettiğim değeri göremedim diyo o kızada hala siniri geçmemiş acaba unutamamışıdır ki:(

çok sevmek doğru değil...bunun unutma unutmamayla alakası yok,sadece erkeklik gururu..terkedilmeyi onuruna yediremiyor..

sana şöyle söyliim.bugüne kadar sevgilim olan herkes önceden arkadaşımdı.hadi kankim değildiyse de arkadaştık.kocama da abi diyodum sevgili olmadan önce:)) kızla erkek arkadaş markadaş olmaaaaazz

bir kız arkadaşım vardı onun sevgilisinin kankaları hep kızdı tabi bu sözde kankaların yarısı çocuğun eski sevgilileriymiş ayrıldıktan sonra arkadaş kalmışlarmış:27::27:

Valla benim herifin bırak kızı erkek arkadaşı da yok pek fazla. Evlenince abimle arkadaş yapıcam gezsinler beraber :)) kız erkek fark etmiyor, zararı olabilecek her türlü arkadaş ilişkiye zarar verebilir. Mesele sadece aldatmaktan ibaret değil. Zararı olmayan dürüst bir kız arkadaşı, "abi iyice yengeye bağladın kendini akalım bir gece alemlere yeaa" diyen çemçük ağızlı bir erkek arkadaşa tercih ederim.

He bu biraz da kendine güvenle alakalı. Bittabi erkeğin aklının çabuk kaydığı fikrine katılıyorum. Ancak madem rahatsızsın bu arkadaşlardan, baskı uygulaman karşı tarafa itecektir sevgilini. Anlayışlı ve kendine güvenen bir tavır sergilemen zamanla onlarla bağını koparıp sana yönelmesini sağlayacaktır. Erkek her anlamda mutlu oluyorsa yanında, daha da önemlisi çemkirme yerine huzur buluyorsa sende, ister istemez kopacaktır çevresinden.

"Benim senden başkasına ihtiyacım yok ki" cümlesi yerine "of tamam bıktım triplerinden görüşmüyorum kimseyle" cümlesi arasında epey fark var. İlk cümleyi duymak istiyorsan, sakin ve anlayışlı olmalısın. Hele ki yeni bir ilişkiye başladıysan...

Bizde face yok ikimizede o tür yerler yasak :9: bekarken 2tane arkadaşı vardı zaten zamanla birisi bunların gruptan uzaklaştı, evlenincede bir süre okula gitmedi diğeride sadece yolda selam verip beni soruyormuş. onun dışındakilere bende kızarım. Tlf. aramasına, şakalaşmasına, kanka demesine. Bize kızarlar erkekten kanka olmaz o kesin yanlış düşünüyordur diye kızdanda olmaz. Ama kıskançlığını belli edincede uyuyan yılanı uyandırabilirsin dikkat et. kızları silmeni istiyorum de ama kişi belirtme :34:

Benim sevgilimin kankası,yakın kız arkadası vs vs olamaz ki en yakın erkek arkadasıda dahil . Onun en yakını benim kimsede bosuna yadırgamasın milletin agzı torba degil büzesin aklına bi girerler benim kac ayda yaptııgım sahaserimi bozarlar :19: Aman , aman ! biz böyle iyiyiizzz :nazar:

Vardılar, olmaz mı.. :1:
Canımlar, havada uçuşuyordu.. :1:

En ufak olayda tekmeler konuldu tek tek.. :1:
İçimde kalmasın diye son kankasını da okulun merdivenlerinden atıverdim, oldu da bitti.. :1::1:
Şimdi ne bayan arkadaşı var, ne kankası var.. :1: Zaten o dayak faslından sonra kızlar bunla konuşmaz oldu.. :1:
Bir tek benim en samimi arkadaşım var kadın, onun erkek arkadaşıyla da benim adam çok samimi arkadaş, oda arkadaşı.. İşte olursa o oluyor bir tek ki onları da geçen yıldan beri görmedik. :1: Bi dolu erkek arkadaşı var, takılsın işte onlarla.. :16::1:

Yaşadığım bir olayı anlatayım belki biryerden pay biçebiliriz bu konuda..
Taa liseden bir arkadaşım bana birden kanka diye hitap etmeye başlamıştı,
öncesinde adımı söylüyordu sadece. Bunu ilk başta garipsedim tabii ama
ben ona kanka demedim, arkadaşça, kardeşçe yaklaşırdı hep. Daha geçen ay
bana aşkını ilan etti, teklif etti ama ben kabul etmedim. Neymiş,lisedeyken hoşlanıyormuş
da açılamamış da fasafiso.. :37: artık kanka hitaplarına inanmıyorum ve bana göre
kanka kelimesi potansiyel sevgili adayı gibi bir çağrışım yapıyor... :52:

Son düzenleme:
kızar hepinize yorumlarınız içn teşekkür ederim ben abartmıyormuşum yani bunu anladım kızlar sağolun bir şekilde ikna etmeye çalışıcam onu tatlı dille yoksa gerçekten katlanmam mümkün değil aşırı kıskanç yapım var her bayan kıskançtır sonuçta sevdiğini kıskanır ikna olmazsada yapamıcam bu şekilde dicem umarım ikna olur yoksa ikimizede yazık olacak :(

bitanem seni çok seviyorum diye doğum günü mesajı atan katıldığımız bir davette gözümün kapalı çıktığı 3 ümüzün olduğu resmi facebook a ekleyen kankacığını bir kaşık suda boğsam yeridir !! seviyesini bilen insanllara cinsiyet ayrımı yapmaksınız bayılırım ama seviyesi şaşmışsa ben senden önce vardım daha iyi tanıyorum diyen kız arkadaşlar olmasın !! :) benim de lliseden görüştüğüm erkek arkadaşlarım var hepsinin eşi sevgilisi nişanlısı var ama ben daha 1 tanesiyle kötü ollmadım..çünkü sınırımı hiiiiç aşmadım.. 10 puan bana :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X