Valla benim herifin bırak kızı erkek arkadaşı da yok pek fazla. Evlenince abimle arkadaş yapıcam gezsinler beraber :)) kız erkek fark etmiyor, zararı olabilecek her türlü arkadaş ilişkiye zarar verebilir. Mesele sadece aldatmaktan ibaret değil. Zararı olmayan dürüst bir kız arkadaşı, "abi iyice yengeye bağladın kendini akalım bir gece alemlere yeaa" diyen çemçük ağızlı bir erkek arkadaşa tercih ederim.
He bu biraz da kendine güvenle alakalı. Bittabi erkeğin aklının çabuk kaydığı fikrine katılıyorum. Ancak madem rahatsızsın bu arkadaşlardan, baskı uygulaman karşı tarafa itecektir sevgilini. Anlayışlı ve kendine güvenen bir tavır sergilemen zamanla onlarla bağını koparıp sana yönelmesini sağlayacaktır. Erkek her anlamda mutlu oluyorsa yanında, daha da önemlisi çemkirme yerine huzur buluyorsa sende, ister istemez kopacaktır çevresinden.
"Benim senden başkasına ihtiyacım yok ki" cümlesi yerine "of tamam bıktım triplerinden görüşmüyorum kimseyle" cümlesi arasında epey fark var. İlk cümleyi duymak istiyorsan, sakin ve anlayışlı olmalısın. Hele ki yeni bir ilişkiye başladıysan...