sevgilinizin kanka dediği kız arkadaşları varmı nasıl karşılıyorsunuz?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

Her ne olursa olsun evleneceğim adamda olmaması gereken bi nitelik.ben kesinlikle karşıyım.şimdi burada geri görüşlü olarak kınanabilirim.bir erkeğin tabiki kız arkadaşları olur,ama kankası ,dostu olamaz .erkeğin erkek kankası kızın da kız kankası olur.neden mi cinsler arası her türlü yakınlaşma tehlikelidir.duyguları bir kenara geç ,bu tamamen fizyolojik birşey.benimde erkek arkadaşlarım var tabiki erkek arkadaşımızda kız arkadaşı olmalı.ama samimiyet asla , el kol hareketleri, kendi aralarknda sırlar, birlikte bi yere gitmeler...tehlike sinyalleridir..neler duyduk neler okuduk buralarda da..
Kesinlikle hayır! Kendi cinsinin soyu mu tükenmiş,...
:))

Her ne olursa olsun evleneceğim adamda olmaması gereken bi nitelik.ben kesinlikle karşıyım.şimdi burada geri görüşlü olarak kınanabilirim.bir erkeğin tabiki kız arkadaşları olur,ama kankası ,dostu olamaz .erkeğin erkek kankası kızın da kız kankası olur.neden mi cinsler arası her türlü yakınlaşma tehlikelidir.duyguları bir kenara geç ,bu tamamen fizyolojik birşey.benimde erkek arkadaşlarım var tabiki erkek arkadaşımızda kız arkadaşı olmalı.ama samimiyet asla , el kol hareketleri, kendi aralarknda sırlar, birlikte bi yere gitmeler...tehlike sinyalleridir..neler duyduk neler okuduk buralarda da..
Kesinlikle hayır! Kendi cinsinin soyu mu tükenmiş,...
:))

bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum kardeşim gibil diyor evet her sırlarını birbirleriyle paylaşıyorlarmış bide kız istanbula gelmiş buluşacağım merak etme sevgilisi var onun endişelenecek bir şey yok diyor nasıl çıldırdım anlatamam ya bu sadece bir tanesi bide :( bana aramızda güven olursa bir şey olmaz diyor bide biraz saf belki bu iyi niyetle yaklaşır ama karşısında kızlarn niyetini bilemiyormki daha dün konuştuğumz halde gece bi kızla yazışmş yine arkadaşlarından birbirlerine film önerilernden bulunmşlar falan gecenin bir yarısı :( nasıl ikna edicem ben bunu yaa

İs erkek arkadasinda bitiyor canim.. bence de bu kanka muhabbeti falan bos isler.

Restini cek kavga ederiz falan diye dusunme. Sen izin verdikce daha cok yapar cunku.

Uzak durun bu adamdan her koşulda sizi üzecek çünkü. Hem geçmişiyle yaşıyor hem de herkesle yüzeysel olarak görüşüyor. Böyle kişilerde asla ciddi değer yargıları olmuyor, haklıyı haksızı ayırt etme yeteneği eksik kalıyor ve çoğunlukla sizin tarafınızda değil hep karşı tarafta saf tutuyorlar. Bir de üstüne size yasakladıklarını kendine hak görüyor (siz de yapın demiyorum, o yapmasın diyorum). Bu karışımı çok tehlikeli ve uygunsuz buluyorum. Açık açık konuşun, kabul etmiyosa da resti çekin derim.

Son düzenleme:
Henüz sevgili degiliz ama bende söyle bir durumla karsilastim:

Görüstügüm insanin kankasi degil ama normal bir kiz arkadasi var. Gecen gün biz bu kizla ufak bir tartisma yasadik kendisi benim bir lafimi yanlis anlayip bana "kelimelerine dikkat et, herkez kendi yerini bilecek, biliyor" gibi bir laf etti. Tabi benim tepemin tasi atti. Dedim beni bu kizla bir daha muhatap etme. Beyfendi napti, kalkti kizla beni tekrar yüzyüze getirip ikiniz benim icinde degerlisiniz gecen bir gün bir yanlis anlama oldu, aranizda sogukluk olsun istemiyorum. Tabi ben kiza selam bile vermemisim. Kim oluyorda bana o lafi ediyor tanimam etmem. Neyse kil oldum bi kere kiza dahada düzelmez. Kiz olmaz öyle birsey X ben unutum bile dedi cekti gitti. Tamam bende biraz asi davranmis olabilirim ki kizin yüzüne dahi bakmamistim ama ettigi lafa bak ya. Sonra tabi beyfendi bana bari bir selam verseydin dedi. Onunda bi güzel susturdum. Morali bozuldu.Dedim ben kizla konusmayinca moralin bozulsun, kiz bana o lafi etsin sen bozulma. :27::27::27: iyice morali bozuldu. Dedim bu kizla beni birdaha muhatap falan etme sakin. Dahada cesaret edememz artik.

suan icin ona görüsme diyemem ama illerki zamanda görür o. Neyse uzun lafin kisasi bende böyle seylerden hic has etmem dogruda bulmam ki o "Kanka" kelimesine gicik olurum. Üstelik birde kendi yapmadigi birseyi senden istiyor.

iki gün öncede bana napıyosn dedi arkadaşmla konuşuyorm dedim hangi arkadaşn dedi ne yapıcksn ben sana soruyomuyum kimle konuşuyosn diye seninde bana karışmaya hakkın yok dedim bana biliyorm kız arkadaşta ismini söyle dedi bende söylemiyorm ben sana karışamıyorsam sende bana karışamazsın dedim bana lan kafanmı güzel sordm sadece ddedi:( lan demesi beni çok sinirlendirdi sen bana lan diyemezsn en sinir oldğm şeylerden biri bir erkeğin bayana lan demesidir dedm sonra oda ben seni denemk için söyledm dedi sanki bende inandm da normal çok esprili iyi biri ama sinirlenince değişiyor ne yapacağmı bilemiyorm

yanlış anlama ama seni o kadar seviosa neden o kadar çok kızla muhattap ki ? o zaman bir günlüğüne facebook şifresini al bak . yoksa böyle sustukçça üzülen sen olcaksın .

yanlış anlama ama seni o kadar seviosa neden o kadar çok kızla muhattap ki ? o zaman bir günlüğüne facebook şifresini al bak . yoksa böyle sustukçça üzülen sen olcaksın .

daha çok yeni birbirmizi tanımaya çalışıyoruz facebook şifresini isteyemem ki ama ben baştan söyledim benim en katlanamayacğm şeylerden biri senin normal kız arkadaşlarının olması dedim istmeiyorm herkes farklı düşünebilir dedm kızmaya başlıyo hemen

iki gün öncede bana napıyosn dedi arkadaşmla konuşuyorm dedim hangi arkadaşn dedi ne yapıcksn ben sana soruyomuyum kimle konuşuyosn diye seninde bana karışmaya hakkın yok dedim bana biliyorm kız arkadaşta ismini söyle dedi bende söylemiyorm ben sana karışamıyorsam sende bana karışamazsın dedim bana lan kafanmı güzel sordm sadece ddedi:( lan demesi beni çok sinirlendirdi sen bana lan diyemezsn en sinir oldğm şeylerden biri bir erkeğin bayana lan demesidir dedm sonra oda ben seni denemk için söyledm dedi sanki bende inandm da normal çok esprili iyi biri ama sinirlenince değişiyor ne yapacağmı bilemiyorm

Sinirlenince üstüne gitme o an daha kötü oluyor cünkü. Bende öyleyim sinirlenince gözü birseyi görmüyro bazen agizimdan agir laflar cikabiliyor. Bu konuyu böyle kizgin bir aninda kavga ederek degilde altan altan halletmelisin :) Ama o yapmiyorsa sende yapma. Yoköyle bir dünya beyfendi görüssün sen görüsme

daha çok yeni birbirmizi tanımaya çalışıyoruz facebook şifresini isteyemem ki ama ben baştan söyledim benim en katlanamayacğm şeylerden biri senin normal kız arkadaşlarının olması dedim istmeiyorm herkes farklı düşünebilir dedm kızmaya başlıyo hemen

anlaşılan ilişkiniz çok yeni ve erkekler yeni başlayan ilişkilerde fazla umursamaz dururlar ama ilerledikçe bağlanır dediklerinizi yapmaya başlarlar fakat senin ki biraz farklı nasıl desem bilmiorum ama sadece ilişki gözüyle bakıo belki de geleceğinde görmüoda sen ve onun yaşı kaç ki ?

anlaşılan ilişkiniz çok yeni ve erkekler yeni başlayan ilişkilerde fazla umursamaz dururlar ama ilerledikçe bağlanır dediklerinizi yapmaya başlarlar fakat senin ki biraz farklı nasıl desem bilmiorum ama sadece ilişki gözüyle bakıo belki de geleceğinde görmüoda sen ve onun yaşı kaç ki ?

20 yaşındayız ikimizde

evet var, hatta olmayan kız kardeşinin yerine koyuyor onu, nikah şahidimiz oldu, sıkıntım yok çünkü o kız benimde can dostum eşimden daha önce benim arkadaşımdı, benimde kankam bi erkek mesela, eşimle 10 senedir birlikteyiz o yüzden senin arkadaşın benim arkadaşım ayrımı kalmadı bizde

arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim

evlenmeden önce benim eşimin de etradında böyle çok kız vardı bir de eşim girişkendir senin de dediğin gibi yakışıklıdır ilk aşkı dahil kankaları arkadaşları şunlar bunlar çok sinirlerimi bozuyorlardı ben öğrenci evinde kalıyordum o zaman netten konuşurken yalan bir buket çiçeği başaşağı duvarıma astım ve camı ona doğru çevirdim eşim bunu görünce sordu tabi nerden çıktı bu çiçek diye ben de dedim senden önce biri göndermişti ben de çiçekleri çok severim saklıyorum öyle dedim ya nasıl olur dedi çıkıştı tabi öyle olunca ben de senin eski sevgililerinin ilk aşkının facende olmasından ne farkı var ki bunun dedim tabi eşim anladı benim ne kadar kurnaz olduğumu önce o ilk aşkını sildi sonra devamı tek tek geldi bazen ben çaktırmadan sildim tek tek azalttım bazen de söylüyodum kendisi siliyordu ama tabi aynı zamanda aynı duyarlılığı o da benden istedi benim de etrafımda çok erkek arkadaşım olmadığından sorun yaşanmadı öyle oldu işte şimdi bile halen bazen der ben senin için çok değiştirdim kendimi diye ben de diyorum değeşeceksin tabi evlilik herkesi değiştirir...

Yaşınız kaç ki?? Bence saçma sevgilim neden bir kıza kankaa kankaa desin.. Bence Sözünü dinlet yoksa zaten yeni

başlamışsın mesafe koy arana... Yenisin sonuçta nazın geçer
:ssz:

Yaşınız kaç ki?? Bence saçma sevgilim neden bir kıza kankaa kankaa desin.. Bence Sözünü dinlet yoksa zaten yeni

başlamışsın mesafe koy arana... Yenisin sonuçta nazın geçer
:ssz:

20 yaşındayız. evet haklısınız galiba mesafe koymalıyım ::( ilik başta demişti birtek sen bana sözünü geçirebilirsin annem babam bile geçiremez diye ama bitek bu konuda beni dinlemiyor anlamıyorum ya:(

Erkek arkadaşınız da aslında karşı bu duruma .böyle olmasa sizinde erkeklerle görüşmenizi ister ama izin vermiyor..neden izin vermiyor çünkü durumun farkında.kendinden biliyor...saf demişsiniz bence hiç de değil .kanka muhabbetine birçok kızla görüşecek kadar akıllı...bir erkeğin tek bir eşi olmalı,evlendin diyelim sanıyormusun ki değişecek.. aynı şeyler olucak.eşin kankasıyla görüşecek kabul edecekmisin :(

Bu kadar kız arkadaşı olduğunu bilmiyor muydunuz daha önce?
Ilişkiye başlarken bunu göz önünde bulundursaydınız keşke.
Bir insanda kaldıramayacağımız şeyler varsa en iyisi uzak durmak, değiştirmeye çalışmak değil.

Ilişkinizde bundan daha problem şeyler var.
Birincisi "Ben erkeğim" çifte standartına girmesi.
O zihniyette biriyle beraber olduğunuz için Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece.
Yapacağınız en son şey sizi kısıtlamasına izin vermek olsun.
Ikincisi ondan bazı şeyler istediğinizde "Daha öncekilerde değmedi." gibi bir cevapla karşılaşmanız.
Ben bu lafı duysam o adamın yanında dakika harcamam, öyle basit bir söz değil bu.
Size verdiği değer ortada.
Ayrıca kibar da değil.

Bu kadar problemin arasında hâla devam etmek istiyorsanız üzülmeyi de göze almanız lazım...

Back
X