Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
ben aslında verme taraftarı değilim. niye alınırki şifre anlamam. bence güvensizliktir bu.
ama diyelimki coook ısrar eder. Veririm ama cevabımı da veririm bana güvenmiyormusun diye:mymeka:. Vericeksemde onun şifresinide alırım :dilcikar:

tabikide veririm.zaten biliyorda bende onunkini biliyorum.bazen girip kontrol ediyorum :kedi: naniknanik

benm şifremi biliyo sevgilim.ben de onunkini biliyorum.normal bi şey bu bence

şaşırdım acıkcası 55 kışı hayır demıs sadece benle bırlıkde..
onları tebrık edıyorum acıkcası..
msn m benım ozelım arkadaslarım aılem cevrem var ıcınde sevgılım yada esım yanımda ıken konusurum acarım ama şıfresını napıcak?..bana guvenmıyormu ne onunkısını ısterım nede o benden benımkısını ıstesın tepğkım agır olur..hayatımda olmasıd emek herseyımı sıfremı dahı bılme hakkı asla dogurmaz gozumde onda..bıraz arada mesafe olsun nedır bu guvenmıyo ıse nıye benle bırlıkdekı..

Vermiştim ama sonra çalınma mevzusu oldu adresimde değiştim şifreyi o da hiç sormadı...
:jeyyar:
Sorsa söylerim. Onun msn ini zaten ben almıştım.
:dance:
Problem yok tasa yok.
naniknanik

veririm ikimizde biliyoruz birbirimizin msn şifresini aramızda gizli saklı yok yerimseniben

evet veririm problem değil. Saklayacak bir şeyim yok nasılsa )))

şaşırdım acıkcası 55 kışı hayır demıs sadece benle bırlıkde..
onları tebrık edıyorum acıkcası..
msn m benım ozelım arkadaslarım aılem cevrem var ıcınde sevgılım yada esım yanımda ıken konusurum acarım ama şıfresını napıcak?..bana guvenmıyormu ne onunkısını ısterım nede o benden benımkısını ıstesın tepğkım agır olur..hayatımda olmasıd emek herseyımı sıfremı dahı bılme hakkı asla dogurmaz gozumde onda..bıraz arada mesafe olsun nedır bu guvenmıyo ıse nıye benle bırlıkdekı..

vereliniortak katılıyorum canım sana. şifremi bilmedende bana güvenmeli . gizli saklı bir şeyler yapmayacağımı bilmeli. çünkü insan gizli saklı bir şeyler yapmak isterse yapar. yeterki yapmak istesin.misal sevgilisinin tüm özelini bildiğine emin olup,sevgilisinin ondan habersiz adım atamayacağını düşünen bir arkadaşım ve onun ruhu bile duymadan bir çok msn adresine sahip olan sevgilisi buna bir örnektir.

dilerim hiçbirimizin sevgilisi / eşi bizden habersiz şeyler yapma isteği duymasın,hiçbirimizin güveni sarsılmasın...

İlk flört dönemlerimizde veriyorduk birbirimize şifrelerimizi son 5 yıldır ben onun o da benim şifremi bilmiyor ben onun yanına gittiğimde özellikle saklayıp kapatmaz msn'sini yada o geldiğinde ben kapatmam gelir bakar gider herşey karşılıklı güvenle ilintili bence neticede insanın doğasında kıskançlık var bazen değişik kız isimleri gördüğümde msn'sinde delirecek gibi oluyorum ama ya işyerinden biri çıkıyor yada eski okul arkadaşlarından biri aynı şey benim içinde geçerli onun tanımadığı bir dünya erkek arkadaşım var okuldan olsun çevremden olsun insanın içinde olmasın yeterki msn, ******** herşey hikaye :))))

Back