Sevgiliniz ve kız arkadaşınız...

görüşmemekle en doğru kararı vermişsin canım.o kızın gittiği yol iyi yol değil.
senin de başını belaya sokardı.
aman boşver kafanı karıştıracak şeyler düşünme
sen sevdiğinle mutlu ol

cnm keşke üzerinden bu kadar zaman geçmeden araştırsaydın olanı biteni.şüphelenmekte haklısın.ama duygularını ölç biç ve takipde ol.şu an bir sorun yok sanırım.ama seni oldukça rahatsız edecek bu konu.ya unutacaksın.yada açık açık soracaksın

sanırım yanlıs anlasıldım...yada ben olayı tam anlatamadım...erkek arkadasım ve zeynep hıç bı zaman bulusmadılar bulusma soz konusu olmadı...ama konusulmus bu msjlarda...erkek arkadasım acıklamayı sole yapıyor...eger bele bulussaydı oyle bı ortama gelseydı we oturup bana senle ılgılı bıseyler soyleseydı bu kızın sana gercek yuzunu kanıtlamıs olacaktım we sende gorecektın bunu ben zeynebı hem senden uzaklastırmıs olacaktım...hemde senle ılgılı bazı seylerı ondan ondan ogrenmıs olacaktım...cunku bu kız bu potansıyele sahıp bı kız dıyor...erkek arkadasımın bılemedıgı ama zeynep ın yasamıs oldugu bazı seylerde bu kanıtlandı ztn...

çok kötü bir Türkçe..
ingilizce yazılımlar..
noktalama işaretleri yok..
ben hiç bir şey anlamadım..

erkek arkadasım ıstemıyor dıye degıl zaten ben kendı rızamla bu bayan arkadasla ılıskımı bıtırırdım.

bana da biraz garip geldi... yani siz ayrıldıktan sonra neden hala zeyneple ilgili sana kızın yanlışlarını gösterme çabasına girmiş ben onu anlamadım canım... 1,5 yıldır herşey yolundaysa ve bir yanlışını görmediysen belki olaya biraz daha farklı bakabilirsin ama nedense bahanesi pek kabul edilebilir gibi gelmedi bana... hani çok eminsen sevgilinden ; ve sana sevgisinden ; önüne bakar ve geçmişi kurcalamazsın... ama seni rahatsız eden birşeyler varsa bu hep kafanı meşgul edecekse öğrenmelisin gerçeği... hani ayrılık sonrası şansını denemiş olabilir ; anlattığın kadarıyla zeynep buna uygun bir kız... erkek işte neden denemesin ki ?

sen bence ilişkinin şu günkü durumuna göre karar ver ...

evet arkadaşım yanlış anlamışım ben. alkollü ortamda oturdular gibi ..ama yinede yanlış yapmış. onu sana kanıtlaması gereken birşey yokki.. kusura bakma senin erkek arkadaşında oltaya yem atmış. yerse misali

o zaman bütün erkek arkadaşlar sevgililerinin yakın kız arkadaşlarını denemeye kalksın. var mı böyle birşey canım?

sende o zaman onu bir erkek arkadaşını dene ve gerçek yüzünü göster bakalım.. sana neler yapacaktı?

ama bunlar epey geçmişte kalmış.. fazla kurcalama fakat gözünü de kapatma...a.s.

canım ne desem bilemedim
ama erkek arkadaşın zeynep i davet etmiş,eğer kabuletseydi,buluşacaklardı
zeyneple ilişkini bitirmekle doğru yapmışsın ama erkek arkadaşında pek masum gelmedi açıkcası,kafanı karıştırmak istemem ama seninde kafana takılmış ki,1,5 sene geçmesine rağmen hala bazı şeyleri sorguluyorsunCADIARZU
erkek arkadaşın zeynep in sana mesajlaştıklarını söyleyeceğini düşündüğü için,ondan önce sana gelip denemek için yaptım demiş bence:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…