- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Ama bence siz atmayın. Benim şimdiki kafa olsaydı atmazdımBen atardımcanım eşime
AHAHAHAHAHAHA OJeyi unuttunuz sanırımdudak rengi ruj
Ablacım tamam sen atarsın kocana?o da ortalik yerde tutmucak karisinin fotosunu heralde
Ay biz hep öyle deniyoz ondan olmuyo demek kiCocuk Resim atarak mi oluyor
tabiki yhaaa manyak mısıınn , birbirinize oranızı buranızı çekip atıcaksınız, hatta onun sana attığı çük fotosunu kendi şey kısmına göstericeksin.çocuk öyle yapılıyoAy biz hep öyle deniyoz ondan olmuyo demek ki
tabiki yhaaa manyak mısıınn , birbirinize oranızı buranızı çekip atıcaksınız, hatta onun sana attığı çük fotosunu kendi şey kısmına göstericeksin.çocuk öyle yapılıyo
yok atmamAblacım tamam sen atarsın kocana?
Konuşulmasını geç kızlar aralarında birbirlerine nude atıyorlar “hangisini göndereyim” diyeBenim hic boyle arkadasim olmadi. Yapiyorsak da gizli yaptik yani. Boyle seyler konuşuluyor mu gerçekten arkadaslar arasinda?
Ben yıllardır atarım da alırım da. Erkek arkadaşımın istemesine gerek bile kalmaz artık. Canım sıkılır dekolte atarım. Konuşmayı sextinge doğru götürürüm.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 kişiye falan attım 17-18’imden beri. Neyi nude saydığımıza göre değişir gerçi. Yarı nudeumsu fotoğrafları sayarsak (dekolte , bacak vs) daha çok kişidir. Şimdiki erkek arkadaşım dışında (onunla da 5 yılı doldurmak üzereyiz) yüzümün görünmeyeceği şekilde attım hep. Başıma da hiçbir şey gelmedi. İnternetlere de düşmedim, tehdit edenler de olmadı.
Az çok bildiğim güvendiğim, başkalarına göstermeyecek, özel şifreli klasörde saklayacak insanlara attım hep.
Gerçekten güvendiğiniz insanlar olsaydı yüzünüzü saklama gereği duymazdınız bence atarken bir nevi önlem almışsınız...
Yav niye dalga geçiyonuz bilmemek ayıp mıdudak rengi ruj