Sevgiliniz nude yada fotoğraf istiyor mu?

Valla ben eşimle sevgiliyken atıyordum evet ama o zman yaşım gençti güvendim attım ama şimdi ki aklım olsa yapmam guvenemem ya millete gösterirse hatuna bak ne atmış yollu bilmem ne diye konuşursa diye düşünürüm sanırım yaş aldikca hormonlar sakinlesiyor mantık ağır basıyor

biraz da sevgilinin durumuna göre değişiyor..
yani 3 5 günlük ise atmayın tabii ki.
aslında zaman kavramı değil asıl mesele orası ayrı. hisle alakalı. kafanızda en ufak bir soru işareti bile varsa kişiliği veya ilişkinin geleceğine dair. asla atmayın..
ama birlikte bir gelecek kurmak istiyorsanız ve buna eminseniz atmanızda anormal bir durum yok bence. sonuçta bu da dozunca ilişkiye belli bir heyecan katan bi'şey.

Ben yıllardır atarım da alırım da. Erkek arkadaşımın istemesine gerek bile kalmaz artık. Canım sıkılır dekolte atarım. Konuşmayı sextinge doğru götürürüm.

Yanlış hatırlamıyorsam 4 kişiye falan attım 17-18’imden beri. Neyi nude saydığımıza göre değişir gerçi. Yarı nudeumsu fotoğrafları sayarsak (dekolte , bacak vs) daha çok kişidir. Şimdiki erkek arkadaşım dışında (onunla da 5 yılı doldurmak üzereyiz) yüzümün görünmeyeceği şekilde attım hep. Başıma da hiçbir şey gelmedi. İnternetlere de düşmedim, tehdit edenler de olmadı.

Az çok bildiğim güvendiğim, başkalarına göstermeyecek, özel şifreli klasörde saklayacak insanlara attım hep.

Gerçekten güvendiğiniz insanlar olsaydı yüzünüzü saklama gereği duymazdınız bence atarken bir nevi önlem almışsınız...

Gerçekten güvendiğiniz insanlar olsaydı yüzünüzü saklama gereği duymazdınız bence atarken bir nevi önlem almışsınız...

Tam ondan değil aslında. Yüz ve meme bir arada tuhaf duruyor Benimkiler çok büyük. Yüzümle birlikte atınca photoshop gibi duruyor, çekici gözükmüyor. Bir de büyüklükten dolayı sarkma var vs. Yüzümle aynı kareye aldığımda güzel görünmüyorlar. Yüzüm görünecek şekilde attığım insanla ilişkim oldu sadece.

Ama dediğiniz gibi evet, önlem almakta fayda var diye de düşündüm. Erkek arkadaşımdan önceki insanlarla 3 ay falan görüşmüştüm en fazla. Onlardan çıkmayacağına emindim ama telefon bozulur vs durumları olabilir diye düşündüm.

bende atarım kocama hiç beklemediği anlarda ama nude değil. sexy çamaşırlı falan. eve daha bi heyecanlı gelir o zman evdeyse de yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…