Sevgiliniz nude yada fotoğraf istiyor mu?

Merhaba.Benim ilişkimde hiç birbirimizden nude istemedik ama böyle seksi fotoğraf atan arkadaşlarım var.İlişkide karşı tarafı heyecanlandırır hep mesajlasmak olmaz diyorlar, çekici oluyormuş hem.Merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude/ seksi fotoğraf tmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
HABERLERI HIC TAKIP ETMIYOR MUSUNUZ ? YASINIZ KAC ?

İlişkiyi heycanlandiriyor mu acaba ben de eşime atsam mi diye düşünüyorum. bu arada nude nin ne olduğunu bu forumda öğrendim önce bir program felan sanmıştım. heralde bir programdan camera açıyorlar diye düşünmüştüm şimdi anladım fotoğraf olduğunu. yani bu nude WhatsApp dan da atılıyor mu fotoğraf ya neticede ayy kendimi çok cahil hissettim şuanda :))

O fotoğrafların başkasının eline geçmeyeceğinden nasıl bu kadar emin oluyorlar? Ben mi aşırı paranoyak bir insanım bilemedim...

Kişisine göre değişir aslında. Sevgilimle 5 yıla yakın beraberiz. Seneye evleniyoruz. Ona güvenim sonsuz. Gönderiyorum da alıyorum da. Ben dert etmem böyle şeyleri. Ama şöyle bir şey var eğer birlikte oluyorsanız zaten güvenmediğiniz kişiyle hem birlikte olmazsanız hem de nude göndermezsiniz. Zaten göndermemelisiniz. Ama beraber olmadığınız birisi ise, reşit değilseniz veya daha önce hiç cinsel deneyim yaşamamış iseniz biraz sakıncalı olabilir. Biz birlikte olduğumuz ve ayrıca kendi işi de şehir dışında olduğu için evet bazen heyacan katıyor ilişkiye ve göndermekte sorun görmüyorum. Daha önce gönderdiğim birisi başka bir imada bulunmuştu ama ben durumu yargıya taşıyacağımı söyledim çünkü hem tehdite giriyor hemde özel hayatın gizliliği. Vazgeçti sonra da başıma böyle bir şey gelmedi. Ben de biraz temkinli oldum. Telefon bozulur gibi hiçbir korkum olmadı. Teknolojik anlamda donanımlıyım. Servise gidip reset atılacak bir arıza olmasa bile içinde özel kişisel belgeler olduğunu forma not düşerek reset attırabiliyorsunuz. Kimse kurcalayamaz servisten yani. Ki zaten onlar kendileri resetlenmiş şekilde gönderiyor.

X