- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Örf adet derken?yenı nesil örf adet bilmediği için normal foto gelıyor onlara ciddiyet olmadığı için
Attiginla kaliyonSakın sakın sakın asla atmayın sonu hep hüsran
Asla istemiyor istese irite ederdi beniMerhaba.Benim ilişkimde hiç birbirimizden nude istemedik ama böyle seksi fotoğraf atan arkadaşlarım var.İlişkide karşı tarafı heyecanlandırır hep mesajlasmak olmaz diyorlar, çekici oluyormuş hem.Merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude/ seksi fotoğraf tmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Çok attım zamanında :)Attiginla kaliyon
Resim falan göndermek doğru değil, bir bakmışsın başka arkadaşlarına atmış
Geçen haberlerde gördüm. Bi kadın kısa süre evlilik yapıp boşanmış. Kocası olacak adi de evli oldukları süre de kadının çektiği mahrem görüntüleri boşandıktan sonra erkek arkadaşlarıyla oluşturduğu whatsapp grubuna atmış. İnsanın kocası bile böyle şerefsizlik yapabiliyorsa bu konuda sevgiliye hiç güvenilmemeli bile
cocuklar kiyafetle mi olduEşim,bakın eşimden bahsediyorum. Hayat arkadaşım. İki çocuğumun babası. Ona dahi atmadım. Atmam!!
dudak rengi rujNude ne demek ?
Çıplak fotoğraf göndermekten,yollamaktan, atmaktan bahsediyoruz. Çıplak sevişmekten değil.cocuklar kiyafetle mi oldu
cocuklar kiyafetle mi oldu
cibildak oluyor benim bildigimCocuk Resim atarak mi oluyor