Sevgiliniz nude yada fotoğraf istiyor mu?

cibildak oluyor benim bildigim

Gormek ayridir resim atmak ayridir bi arkadasina birsey gosterirken es kaza fotoyu gorebilir yada cok baska sebeblerle bi baskasi gorebilir ben cinsellikte sinir olmamasi taraftariyim ama teknoloji cok sıkıntili istenmeyen seyler basa gelebilir

Merhaba.Benim ilişkimde hiç birbirimizden nude istemedik ama böyle seksi fotoğraf atan arkadaşlarım var.İlişkide karşı tarafı heyecanlandırır hep mesajlasmak olmaz diyorlar, çekici oluyormuş hem.Merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude/ seksi fotoğraf tmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bi abla tavsiyesi olarak alın sakın sakın böyle bişey yapmayın. Bi de nude ne ya😁

Gormek ayridir resim atmak ayridir bi arkadasina birsey gosterirken es kaza fotoyu gorebilir yada cok baska sebeblerle bi baskasi gorebilir ben cinsellikte sinir olmamasi taraftariyim ama teknoloji cok sıkıntili istenmeyen seyler basa gelebilir
o da ortalik yerde tutmucak karisinin fotosunu heralde

Size bir anımı da anlatayım. Hamileyken insanın göğüsleri bir şekil oluyor. Ben de hayatımda ilk defa göğüslerimi çekiyim dedim🤦🏻‍♀️ Ama iç çamaşırım vardı yani. Yarım saat sonra telefonum bozuldu. Korkuma telefonu tamire götüremedim, çöp oldu😂 bu da bana büyük bir ders oldu.
bu telefonun kilidi yokmu
tamire gittiginde zaten reset atilmiyormu
reset atilinca hersey gitmiyormu

Ondan sonra tehditler, elinde fotolarım var yardım edinler havada uçuyor.
Yani buna ne gerek var anlamıyorum.
Çıplak foto atınca heyecan mı katılmış oluyor.
Eşime bile atmam, niye İnternet ortamına benim çıplak fotom düşsün.
Bunların silinmediğini, bi yerlerde kaldığını hepimiz biliyoruz artık ne gerek var böyle bi riske

Eşime bile göndermem ona güvenmediğim için değil telefonu bozulur tamire gider al başına belayı.. Her şeyi düşünmek lazım bunlar önemli konular.

X