- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Bence de..Riskli bence .
yenı nesil örf adet bilmediği için normal foto gelıyor onlara ciddiyet olmadığı içinBence de..
aynı evi paylaşıyorsunuz neticede gereksizEşim,bakın eşimden bahsediyorum. Hayat arkadaşım. İki çocuğumun babası. Ona dahi atmadım. Atmam!!
Yanımda olmayıp eşim sıfatıyla yine,uzakta olsa da atmazdım.aynı evi paylaşıyorsunuz neticede gereksiz
Eskiden Millet birbirini Gerçekten özlüyordu . şimdi Bir tuşa basıyorsun karşında uzaktada olsa , Eski Heyecan ,KalmadıYanımda olmayıp eşim sıfatıyla yine,uzakta olsa da atmazdım.
Doğru söylüyorsunuz güvenilmiyor bu devirde herkeseeŞuan evliyim kendisiyle sevgiliyken de nişanlıykende attım durup dururken atardım bazen cesaret edip açamaz ama heyecanlanırdı ☺ ama ondan emindim yoksa her sevgiliye atılmaz riskli bir durum
Bazı şeylerı kendince aşman lazım o zamanda herşeyı yaparsın zatenDoğru söylüyorsunuz güvenilmiyor bu devirde herkesee
Seni seniiiiiŞuan evliyim kendisiyle sevgiliyken de nişanlıykende attım durup dururken atardım bazen cesaret edip açamaz ama heyecanlanırdı ☺ ama ondan emindim yoksa her sevgiliye atılmaz riskli bir durum
Yapma behlül hiç sırası değilbeni beni bihterini
Benim hic boyle arkadasim olmadi. Yapiyorsak da gizli yaptik yani. Boyle seyler konuşuluyor mu gerçekten arkadaslar arasinda?Merhaba.Benim ilişkimde hiç birbirimizden nude istemedik ama böyle seksi fotoğraf atan arkadaşlarım var.İlişkide karşı tarafı heyecanlandırır hep mesajlasmak olmaz diyorlar, çekici oluyormuş hem.Merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude/ seksi fotoğraf tmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?