- 3 Ağustos 2024
- 875
- 2.370
- 28
- 32
- Konu Sahibi cokmutsuzbiri
-
Kardeş kadar samimiler ama numarası yok? Sence de garip değil mi.Öyle bir şey istemem çünkü artık abartı bir kıskançlık der
O kızla 4 senedir arkadaşlar kardeşim vs diyorlar birbirlerine
Halloldu o yaSiz sevgilinize yaşınızı yalan söylemiştiniz o konuyu çok merak ediyorum doğrusunu söylediniz mi?
Ne bilim telegram üzerinden sürmüş hep adkadaşlıkları deşmedim bunuKardeş kadar samimiler ama numarası yok? Sence de garip değil mi.
Yalan atıyosunuz şu an. Diğer konuda daha 1 aydır sevgilinizle konuştuğunuzu ve hiç yüz yüze görüşmediğinizi söylemişsiniz. Ayrıca gerçek yaşınızı söylediğinize de inanmıyorum.Evet
Farklı şehirlerdeyiz ama mesafe kısa
O da ben de çalıştığımız için sık sık görüşemiyoruz canlı canlı
Ama telde falan iletişim halindeyiz de sürekli
Ben artık bunu da azaltmak istiyorum
E pekiYalan atıyosunuz şu an. Diğer konuda daha 1 aydır sevgilinizle konuştuğunuzu ve hiç yüz yüze görüşmediğinizi söylemişsiniz. Ayrıca gerçek yaşınızı söylediğinize de inanmıyorum.
4 sene telegram dan mı konuşmuşlar sadece nasıl tanışmışlar kiNe bilim telegram üzerinden sürmüş hep adkadaşlıkları deşmedim bunu
Deşsem ruh hastası yaftası yerim
Bu sizin konunuz değil mi ? Doğruyu söyleseniz sanki daha doğru yönlendirilirsinizArkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin
Sanalika diye bir oyun vardı hala var mı bilmiyorum. Sanal bir karakter seçiyordun, dış görünüş nick vs. Onunla sanal platformda geziyor, tozuyor, sohbet ediyordun. Sizin üçünüzün arasındaki şey sanalika gibi bir şey. Kimse birbirini tanımıyor, yaşını bile doğru bilmiyor, kimse birbirini yüz yüze görmemiş, 4 yıldır arkadaş olan kişilerin birbirinde telefonu yok. Ne arkadaşlık ne sevgililik ilişkisi böyle bir şey değil.E peki
Yerinizde olsam ikisini de hayatımdan çıkarırdım.Başka şeyler var işin içinde bence,seni arkadaşınla bile aldatıyor olabilir .3 aydır bir ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz..
İkimizin de ortak yakın bir kız arkadaşı var
Bu kız onun 4 benimse 1 yıllık arkadaşım
Kızı severim sayarım ve dostluklarını asla sorun da etmedim
Ama bazen sanki ölçü kaçıyor
Her şeyin hesabını hem bana hem ona veriyor
Mesela telegram hesabımoz var
Kızla orada konuşurlar ben sildim uygulamayı bu da sildi
Bugün diyor ki kıza sildiğimi haber vermek için geri yükledim uygulamayı
bir şey demedim
Sizce abartı mu tepki veriyorum yoksa haklı mıyım
Ve kardeşime numarasını vermiyor öyle miÖyle bir şey istemem çünkü artık abartı bir kıskançlık der
O kızla 4 senedir arkadaşlar kardeşim vs diyorlar birbirlerine
Sanal arkadaşlık nasıl oluyor ya? Bir adam 5 yıldır biriyle sanaldan sevgiliymiş, meğer sevgilisi erkek çıkmış hahahaha. Kesin sevgilinle sen de sanal sevgilisinizdirEvet canım sanal bir arkadaşlık
Erkegin yakın kız arkadaşı olmamalı bence. Buna takilmakta haklısınız.3 aydır bir ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz..
İkimizin de ortak yakın bir kız arkadaşı var
Bu kız onun 4 benimse 1 yıllık arkadaşım
Kızı severim sayarım ve dostluklarını asla sorun da etmedim
Ama bazen sanki ölçü kaçıyor
Her şeyin hesabını hem bana hem ona veriyor
Mesela telegram hesabımoz var
Kızla orada konuşurlar ben sildim uygulamayı bu da sildi
Bugün diyor ki kıza sildiğimi haber vermek için geri yükledim uygulamayı
bir şey demedim
Sizce abartı mu tepki veriyorum yoksa haklı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?