- 21 Mart 2025
- 32
- -24
- 1
- Konu Sahibi cokmutsuzbiri
-
Yani kızı tanırım severim falan ama ilişkiyi 3 kişi mi yaşıyoruz anlamadım kiAllah yardımcın olsun. Yakın kız arkadaştan korkarım ben
Ya ben işte tepki koyunca toksik oluyorumanlayabiliyorum hislerinizi bence sevgili ve yakın arkadaş arasında bi fark olmalı hesap vermek falan manasız
Yok numara vermemişler birbirlerine iletişim kanalları telegram ayrıca hesap vermek zorunda mı sencekızın WhatsAppı yok muymuş da haber vermek için telegramı geri yüklemiş ?
Kızla samimiyizdir dürüst iyi bir kız biz sevgili olmadan önce de tanırdım kızı ama sanki öncelik hep o kız gibi hissediyorumHaklısınız soru sahibi, sevgilisi sizsiniz sonuçta. Biraz sınırı kaçırmışlar gibi. Kızın size olan tavrı nasıl?
numara vermedilerse nasıl arkadaşlık bu? sanal falan mı? eğer öyleyse sakın güvenmeyinYok numara vermemişler birbirlerine iletişim kanalları telegram ayrıca hesap vermek zorunda mı sence
Anladım soru sahibi, bi sevgilinle konuş kızla mesafe koymasını rica et baktım aşırı tepkiler veriyor. O kıza karşı ilgisi vardır.Kızla samimiyizdir dürüst iyi bir kız biz sevgili olmadan önce de tanırdım kızı ama sanki öncelik hep o kız gibi hissediyorum
Evet canım sanal bir arkadaşlıknumara vermedilerse nasıl arkadaşlık bu? sanal falan mı? eğer öyleyse sakın güvenmeyin
Öyle bir şey istemem çünkü artık abartı bir kıskançlık derAnladım soru sahibi, bi sevgilinle konuş kızla mesafe koymasını rica et baktım aşırı tepkiler veriyor. O kıza karşı ilgisi vardır.
yol versin sevgilin kıza yüz yüze yıllardır süren bir şey olsa anlarımEvet canım sanal bir arkadaşlık
Siz de mi sanaldan tanışıyorsunuz kızla ve hatta sevgilinizle?Evet canım sanal bir arkadaşlık
Yok ben öyle bir şey istemem ama artık sorun da etmem boşvermek istiyorumyol versin sevgilin kıza yüz yüze yıllardır süren bir şey olsa anlarım
ilerleyen zamanlarda sorun edeceksin çünkü batmaya başlayacak samimiyetleri sevgilinle ne aralıklarla görüşüyorsunuzYok ben öyle bir şey istemem ama artık sorun da etmem boşvermek istiyorum
EvetSiz de mi sanaldan tanışıyorsunuz kızla ve hatta sevgilinizle?
Farklı şehirlerdeyiz ama mesafe kısailerleyen zamanlarda sorun edeceksin çünkü batmaya başlayacak samimiyetleri sevgilinle ne aralıklarla görüşüyorsunuz
neden azaltmk istiyorsunEvet
Farklı şehirlerdeyiz ama mesafe kısa
O da ben de çalıştığımız için sık sık görüşemiyoruz canlı canlı
Ama telde falan iletişim halindeyiz de sürekli
Ben artık bunu da azaltmak istiyorum
Ya ben öğretmenim ve akademik kariyer yapmak istiyorum bu yüzden ders çalışacağım kafam meşgul olmasın artıkneden azaltmk istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?