Sevgilinin Yakın kız arkadaş sorunsalı

Siz sevgilinize yaşınızı yalan söylemiştiniz o konuyu çok merak ediyorum doğrusunu söylediniz mi?

Evet

Farklı şehirlerdeyiz ama mesafe kısa
O da ben de çalıştığımız için sık sık görüşemiyoruz canlı canlı
Ama telde falan iletişim halindeyiz de sürekli
Ben artık bunu da azaltmak istiyorum
Yalan atıyosunuz şu an. Diğer konuda daha 1 aydır sevgilinizle konuştuğunuzu ve hiç yüz yüze görüşmediğinizi söylemişsiniz. Ayrıca gerçek yaşınızı söylediğinize de inanmıyorum.

Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin
Bu sizin konunuz değil mi ? Doğruyu söyleseniz sanki daha doğru yönlendirilirsiniz

Yalan söylemiyorsanız ikinci seçenek olarak iki erkekle beraber olabilir misiniz ?

Sanalika diye bir oyun vardı hala var mı bilmiyorum. Sanal bir karakter seçiyordun, dış görünüş nick vs. Onunla sanal platformda geziyor, tozuyor, sohbet ediyordun. Sizin üçünüzün arasındaki şey sanalika gibi bir şey. Kimse birbirini tanımıyor, yaşını bile doğru bilmiyor, kimse birbirini yüz yüze görmemiş, 4 yıldır arkadaş olan kişilerin birbirinde telefonu yok. Ne arkadaşlık ne sevgililik ilişkisi böyle bir şey değil.

3 aydır bir ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz..

İkimizin de ortak yakın bir kız arkadaşı var

Bu kız onun 4 benimse 1 yıllık arkadaşım

Kızı severim sayarım ve dostluklarını asla sorun da etmedim

Ama bazen sanki ölçü kaçıyor

Her şeyin hesabını hem bana hem ona veriyor

Mesela telegram hesabımoz var

Kızla orada konuşurlar ben sildim uygulamayı bu da sildi

Bugün diyor ki kıza sildiğimi haber vermek için geri yükledim uygulamayı

bir şey demedim

Sizce abartı mu tepki veriyorum yoksa haklı mıyım
Yerinizde olsam ikisini de hayatımdan çıkarırdım.Başka şeyler var işin içinde bence,seni arkadaşınla bile aldatıyor olabilir .

Ay bu çocuk diğer kızdan hoşlanıyor kız pas vermiyor , beyefendi de araya sevgililer alıp duruyor ama on yılın sonunda evlenirler.
Size gelince sanaldan hem sevgili hem kanka bulmayı nasıl başardınız abi çok enteresan bir de üçlü grup

Dikkatli oku beni lütfen. Eşim öyleydi. Üniversiteden ortak bi kız arkadaşımız vardı. Onsuz program yapmazdı. Ben isteyecek olsam kızar, trip atardı. Kaç kere onun yüzünden benimle kavga etmişliği oldu,saymadım. Sonra ne oldu,biliyor musun? Kız aşıkmış meğer eşime… Ve eşim bunu biliyormuş. Aralarında bişiy yokmuş ama eşimin de gayet hoşuna gidiyormuş bu durum. Kız meğer arkadan ayrıl ondan deyip duruyormuş, ki çok yakındık. Güvenme kimseye. Eşine dahi. Hissettiklerin yanıltmaz seni.

Benim de kocamin yakin kiz arkadaslari vardi. Biz evlendikten sonra ben en yakin arkadasi oldum ama hala onlarla da konusur. Gerci herkes evlendi coluk cocuga karisti ama hala gorusurler. Ben o kadar yakin degilim mesela onlarla.
Hatta bir tanesi ile aralari limoniydi, dedim kocama ara konus diye. yillar sonra baristilar. Hatta gidip once yalniz konustular sorunlari hallettiler sonra ben isten cikip gittim yanlarina.
Demek istedigim bu olaylar erkek ve kadina gore degisiyor. Biz evlendigimizde yaslarimi 30u gecmisti. Zaten yasayacagimiz herseyi yasamisiz aklimiz basinda, ne istedigini bilen insanlardik. O yuzden ne ben ne o yakin arkadas konusuna cok takilmayiz. Benim de yakin arkadaslarim cogunlukla erkek yaptigim is dolayisi ile. Biz bulusmaya ciktigimizda, bazi zamanlar yanimiza bile gelmez.

Ben de şuna takıldım. Eski konusunda yazana göre 32 yaşında kendi yaşını küçük söylüyor. Sanaldan, gerçekliğe erteleye erteleye ilişki yaşıyor. Kendi içindeki kompleks haline getirdiği meseleleri halletmemiş biri nasıl öğretmenlik yapacak. Neyi öğretecek dürüstlüğü mü, mantıklı düşünmeyi mi?
Kaç yaşına gelmişsiniz ilişkilerinizi gerçeğe döksenize. Üsteki kullanıcının dediği gibi 10 yaşında sanalika mı oynuyorsunuz. 4 senelik arkadaşı var ama telefon numarasını vermemiş. 1 aylık ilişkisi var ama 5 yaş büyük söylemiş yaşını. Sağlıklı ilişki becerileri değil bunlar.

3 aydır bir ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz..

İkimizin de ortak yakın bir kız arkadaşı var

Bu kız onun 4 benimse 1 yıllık arkadaşım

Kızı severim sayarım ve dostluklarını asla sorun da etmedim

Ama bazen sanki ölçü kaçıyor

Her şeyin hesabını hem bana hem ona veriyor

Mesela telegram hesabımoz var

Kızla orada konuşurlar ben sildim uygulamayı bu da sildi

Bugün diyor ki kıza sildiğimi haber vermek için geri yükledim uygulamayı

bir şey demedim

Sizce abartı mu tepki veriyorum yoksa haklı mıyım
Erkegin yakın kız arkadaşı olmamalı bence. Buna takilmakta haklısınız.

Şu sanaldan tanıştıklarınızdan arkadaşım sevgilim dye bahsetmeyin gözünüzü seveyim😂 ekranı kapatınca hayatından çıkıyorsunuz onların.ciddiye alıp okuyup düşünüyoruz vaktimize yazık

Yakın kız arkadaşı olabilir ama burda sınır aşılmış. Bir de sanaldan bu ne samimiyet yani 🤦🏼‍♀️ Yol ver gitsin önceliği o çünkü.

Back
X