Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Yani iki sevgilinin evde vakit geçirmesinin garip bi yanı yok da... Hiç dışarda beraber vakit geçirmemiş iki sevgilinin evde vakit geçirmesi garip. Ya meteliğe kurşun atıyor ya da niyeti başka. İki durumda da uzak durmak evladır.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Hep bir bahanesi var gelmemek içinDışarıda buluşmaya niye gitmiyor ? Bu ne saçmalık ?
Sevgilinin evine gidilir de ısrarla ''hayır evime gel'' diyen adamın evine gidilmez.Hele birbirinizi daha önce görmediyseniz hiç bulaşmayın diyorum.
evet niyeti belli sanırım ayrılıcamDaha hiç bulusmadiginiz adama nasıl güveniyorsunuz? Hiç tanımadığınız birinin evine gitmek pek mantıklı değil. Adamın niyeti ortada. Dışarıda buluşsaniz bir şey yapamayacağı için eve çağırıyor pes yani önce bir tanıyın
Ama siz hala sevgili olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz ?Hep bir bahanesi var gelmemek için
Hep bir bahanesi var gelmemek için
yok değiliz şuan konuşmuyoruz bileAma siz hala sevgili olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz ?
okulu bahane ediyor devamlı.Ne gibi şeyler mesela ?
Yani hiç mi dışarıda yaptığı bir şey yok ? Aslında soracak bir şey bile yok,gerçekten biriyle ilk buluşma için ev iyi bir ortam değil.Yaşadığımız ülkede bazı insanlar pilav güzel pişmemiş diye insan öldürüyor,biraz gerçekçi bakın bazı şeylere,başınıza her şey gelebilir.