• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Biseyler yasamak istiyosan git istemiyosan gitme. Sahsen ben bisey yasamak istemesem.. karsidakine guvensem, kendime guvenmezdim😂

Edit: Hic bulusmadigini simdi gordum🤨 bence gitme evine hic bir sekilde. Adam hirli minhirsiz mi? Kesseler seni kim napabilir?

Son düzenleme:
Hiç buluşmadığınız birinin evine gitmek...
Valla etrafta bu kadar psikopat, rahatsız, sorunlu, sadist insanlar varken hayatta tanımadığım birinin evine gitmezdim. Dışarıda buluşmak istemeyip evde buluşmak istemesi de cinsellik yaşamak istediğini düşündürdü.

Yaptığın doğru bence de gitmemelisin. Niyeti pek temiz gelmedi bana . Dışarıda görüşmek istemen gayet doğal beyefendi neden gelmiyormuş? Görüşmek isteyen adam bir fırsat yaratır gene gelir görüşür. Gitmeyin.

Hic bulusmadiysan gitme bencede haberlerde yada gazetelerde gormek istemedigimiz onlarca sey izliyoruz,okuyoruz ✋🏻 Nasil bi insan oldugunu nerden biliceksin ki? Sana bisey yapabilicegini dusun? Guven diyosun da neyine guvendin telefondaki konusmasina mi? Gitme ne isim var evinde daha hic bulusmadik bile de bana guvenmiyo musun derse neden guveniyim evine cagirman guvenilcek bir hareket mi de

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?

Hiç buluşmadığın doğru dürüst tanımadığın adamın evine gidilir mi yahu, ortalık manyak kaynıyor, ısrarla dışarıda buluşmuyorsa yol ver gitsin

Uzak mesafe ilişkisi yaşayıp hiç bulusmadıgınız insana nasıl güveniyorsunuz ggerçekten merak ettim? Bence sevgili bile sayılmazsınız orası da ayrı.

Görüşmek istiyorsanız da dışarı da görüşün. Evde buluşmak istemesi hemde ilk sefer için doğru değil elbette.

Daha hiç bulusmadiginiz adama nasıl güveniyorsunuz? Hiç tanımadığınız birinin evine gitmek pek mantıklı değil. Adamın niyeti ortada. Dışarıda buluşsaniz bir şey yapamayacağı için eve çağırıyor pes yani önce bir tanıyın

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?
Yani iki sevgilinin evde vakit geçirmesinin garip bi yanı yok da... Hiç dışarda beraber vakit geçirmemiş iki sevgilinin evde vakit geçirmesi garip. Ya meteliğe kurşun atıyor ya da niyeti başka. İki durumda da uzak durmak evladır.

Dışarıda buluşmaya niye gitmiyor ? Bu ne saçmalık ?
Sevgilinin evine gidilir de ısrarla ''hayır evime gel'' diyen adamın evine gidilmez.Hele birbirinizi daha önce görmediyseniz hiç bulaşmayın diyorum.
Hep bir bahanesi var gelmemek için

Daha hiç bulusmadiginiz adama nasıl güveniyorsunuz? Hiç tanımadığınız birinin evine gitmek pek mantıklı değil. Adamın niyeti ortada. Dışarıda buluşsaniz bir şey yapamayacağı için eve çağırıyor pes yani önce bir tanıyın
evet niyeti belli sanırım ayrılıcam

Hep bir bahanesi var gelmemek için

Ne gibi şeyler mesela ?
Yani hiç mi dışarıda yaptığı bir şey yok ? Aslında soracak bir şey bile yok,gerçekten biriyle ilk buluşma için ev iyi bir ortam değil.Yaşadığımız ülkede bazı insanlar pilav güzel pişmemiş diye insan öldürüyor,biraz gerçekçi bakın bazı şeylere,başınıza her şey gelebilir.

Ne gibi şeyler mesela ?
Yani hiç mi dışarıda yaptığı bir şey yok ? Aslında soracak bir şey bile yok,gerçekten biriyle ilk buluşma için ev iyi bir ortam değil.Yaşadığımız ülkede bazı insanlar pilav güzel pişmemiş diye insan öldürüyor,biraz gerçekçi bakın bazı şeylere,başınıza her şey gelebilir.
okulu bahane ediyor devamlı.

Back
X