Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?

Pervane olmak zorunda değilsiniz hiç kimseye. Telefonu açmıyor mesajlara bakmıyorsa, mesaj atmanın bir anlamı yok. İlk ve son boşanan kişi kendisi değil. İş yerinde görüyorsunuz zaten birbirinizi. Çok ısrarcı olmamak lazım .
İşten ayrıldı ikiside.Geri dönsede 3 kez falan ariyoruz.Mesaj atıyoruz.Öyle ancak dönüyor

İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?

İkisi de iş yerinden ayrıldı.

Neden bende olsun.Ben kendimle alakalı birsey paylaşamıyorum bile.Hep o.Aile ilişkileri.Biraz bu durumdan sıkıldım galiba.Ariyoruz açmıyor.Aramayi kesince asla aramıyor.
Artık arkadaşlık yapmak istemiyordur belki. Aramayın, kimsenin etrafında pervane olmayın; kendi hayatınıza bakın.

İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?
Pervane olmanızı istememişki. Rahat bırakmanızı istemiş hatta bence. Biraz salın

boşanmak ölüm duygusuyla eşdeğermiş benimde ablam o aşamaya geldi ben kaç gün kendime gelemedim valla ne kadar etkiledi biizi ailecek ama arkadaşının yaptığı doğru değil sonuçta insanlar seni arayıp değer veriyorsa açıp konuş dertleş olmadı mesaj at işten çıktı diye iletişimi kesebilirdiniz de yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin ki belki kimseyi istemiyordur

boşanmak ölüm duygusuyla eşdeğermiş benimde ablam o aşamaya geldi ben kaç gün kendime gelemedim valla ne kadar etkiledi biizi ailecek ama arkadaşının yaptığı doğru değil sonuçta insanlar seni arayıp değer veriyorsa açıp konuş dertleş olmadı mesaj at işten çıktı diye iletişimi kesebilirdiniz de yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin ki belki kimseyi istemiyordur
Kimseyi istemediğini düşünmüyorum.Ancak hep biz arıyoruz.Peşinden koşuyoruz.O tenezzül ederse dönüş yapıyor.Telefonumuzu aciyor.

Sizden pervane olmanızı beklemiyorlar ki siz tercih ediyorsunuz. Hoşunuza gitmiyorsa olmamalısınız. Boşanmak zor bir süreç arkadaşınız kabuğuna çekilmiş olabilir, kendi derdiyle boğuşuyor olabilir yada bütün bunlardan bağımsız sizlerle görüşmek isteniyor mesafe koyuyor olabilir. O sebeple salın gitsin

Bayılıyorsunuz arkadaşım dediğiniz insanları çekiştirmeye. Çoğul konuşuyorum geçenlerde de vardı biri yakın arkadaşım deyip verip veriştiren
İki ay önce boşandı diyorsun, aile evinde sorunları var diyorsun. Biraz empati kur psikolojisi bozuk olabilir mi, depresyonda olabilir mi?
Çok kötü bir dönem geçirdiği için sana, senin konularına odaklanamıyor olabilir mi? Pervane olan sensin o senden bunu talep etmiş mi?
Daha bir ay önce aynı arkadaşın için konu açmışsın, yaptığın ettiğin iyilikleri saymış, başka arkadaşına attığı mesajları sana niye atmıyor diye dert yanmışsın ve daha bir sürü şey. En sonunda da "yaptığı nankörlük hayatımdan çıkarttım" demişsin.
1 ay geçmiş üzerinden, neden hayatından çıkartmadın?
Onca ettiğin lafa rağmen hayatından çıkartmadıysan neden şimdi yine dert yanıyorsun?
Kusura bakma ama bu bana biraz fesatlık gibi geliyor artık. İnsan zor zaman geçirdiğini bildiği arkadaşını sürekli gündem oluyor diye kıskanır mı?
Kıskanmıyorum diyeceksin ama görünen o şu tabloda.
Aradığında açmıyor, dönüş yapmıyor diye "dünya sanki onun etrafında dönüyor gibi davranıyor" deyip etiketi yapıştırıveriyorsun.
İyiyken canım cicim olup en ufak açıkta sağdan soldan vurmayın arkadaşlarınızı.
Açmıyorsa, dönmüyorsa bırakırsın kendi haline olur biter.
Kötüyse de kesersin ilişkini. O kadar arkadaşlık etmişsin belli ki iyi zamanlar da geçirmişsin, iyi zamanların hatrı var der kötülemezsin.
Tahammül edemiyorum bazı şeylerin bu kadar yozlaşmasına.

Arayanı ararım
Yazana yazarım
Gelene giderim
Keyfımın istemedıgıne direk arama yazma gelme derim .
Tamamen bundan ibaretim .

Araba , kayınvalide, kayın , kayının evleneceği kız dan sonra da arkadaşa takmışsın. Trajikomik artık bu durum.

Allah afftetsin ama ben anne babam ablam dışında kimsenin aramasına dönmem.Bilirim acil bir şey için ararlar veya konusması gerekiyordur ama ailem dısındaki insanları cekemıyorum ya.Yanlıs anlasılmasın mesajda tabıkı konusurum ama

Telefonda sesli konusmayı hic hazetmem ve bırısı ararsa da gerı donmuyorum.Mesajla da gormedım vs demıyorum cunku goruyorum yanı bunu yaptıgımı bile bile arayan olursa da onların sorunu.
Sıkıntısı olan mesaj atar, acil bir seyse de caldırır ben acınca kapatır.Ben oyle yaparım mesela, mesaj atarım acil dönmesini istersem arayıp karsı taraf acınca kapatırım.En ıyısı bu , seslide geriliyorum.

Back
X