Bayılıyorsunuz arkadaşım dediğiniz insanları çekiştirmeye. Çoğul konuşuyorum geçenlerde de vardı biri yakın arkadaşım deyip verip veriştiren
İki ay önce boşandı diyorsun, aile evinde sorunları var diyorsun. Biraz empati kur psikolojisi bozuk olabilir mi, depresyonda olabilir mi?
Çok kötü bir dönem geçirdiği için sana, senin konularına odaklanamıyor olabilir mi? Pervane olan sensin o senden bunu talep etmiş mi?
Daha bir ay önce aynı arkadaşın için konu açmışsın, yaptığın ettiğin iyilikleri saymış, başka arkadaşına attığı mesajları sana niye atmıyor diye dert yanmışsın ve daha bir sürü şey. En sonunda da "yaptığı nankörlük hayatımdan çıkarttım" demişsin.
1 ay geçmiş üzerinden, neden hayatından çıkartmadın?
Onca ettiğin lafa rağmen hayatından çıkartmadıysan neden şimdi yine dert yanıyorsun?
Kusura bakma ama bu bana biraz fesatlık gibi geliyor artık. İnsan zor zaman geçirdiğini bildiği arkadaşını sürekli gündem oluyor diye kıskanır mı?
Kıskanmıyorum diyeceksin ama görünen o şu tabloda.
Aradığında açmıyor, dönüş yapmıyor diye "dünya sanki onun etrafında dönüyor gibi davranıyor" deyip etiketi yapıştırıveriyorsun.
İyiyken canım cicim olup en ufak açıkta sağdan soldan vurmayın arkadaşlarınızı.
Açmıyorsa, dönmüyorsa bırakırsın kendi haline olur biter.
Kötüyse de kesersin ilişkini. O kadar arkadaşlık etmişsin belli ki iyi zamanlar da geçirmişsin, iyi zamanların hatrı var der kötülemezsin.
Tahammül edemiyorum bazı şeylerin bu kadar yozlaşmasına.