sevgilinin eve giriş saatine karışmak

realslimshady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
1
-2
24
ben sevgilimin eve giriş saatine dışarı çıkma sıklığına karışıyorum bu durumu sevmiyor ama dinliyor beni,bir şey yaptığı da yok arkadaşlarıyla çay bahçesinde oturuyolar 2ye kadar sizce karışmalı mıyım? arkadaşlarının fazla kız çevresi var ama sevgilimin hiç yok ona tam güvenemiyorum geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ayrıldığımızda hemen farklı kızlarla takipleşip fotoğraflarını beğeniyordu

Sahsen cocuklarima kimsenin hayatlarina böyle müdahele etme yetkisini vermemelerini bastan ögretecem. Pardon da ama bu insan sizle sevgili olmadan önce de vardi. Sizin yönetiminize ihtiyaci olmamali. Burda erkek kadin fark etmez. Pavyon da gezmiyorsa karisma hakkiniz yok (o zaman zaten ayrilmaniz gerekir)

ben sevgilimin eve giriş saatine dışarı çıkma sıklığına karışıyorum bu durumu sevmiyor ama dinliyor beni,bir şey yaptığı da yok arkadaşlarıyla çay bahçesinde oturuyolar 2ye kadar sizce karışmalı mıyım? arkadaşlarının fazla kız çevresi var ama sevgilimin hiç yok ona tam güvenemiyorum geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ayrıldığımızda hemen farklı kızlarla takipleşip fotoğraflarını beğeniyordu
Evin girişine parmak okutmalı sistem kurun

Böyle bir muameleyi kendine yakistirip seni dinliyorsa ozsaygisi yoktur, az bile yapıyorsun.
S.c ağzına. Mustehak böylesine.
Bugün biriyle beraberdim. Yaninda ben olmama rağmen ve çocuğun bunu bilmesine rağmen telefonda hakaretler etti çocuğa (olayda kız haklıydı,tepkisinde haksizdi). Ezikledi, bağırdı,hakaret etti. Günahını almayayım ,dinlememeye çalıştım ama küfür bile etmiş olabilir. Sonra çocuk kızı almaya geldi. Gayet şirin, bir şey olmamış gibi .
Kız bağırırken kıza kızdım ama şimdi düşününce demek ki bu tepkiye layık biri ki kıza laf etmiyor, bunu dinliyor. Mustehak demek ki böylesine.
Sizin adam için de aynısını düşünüyorum. Kendine yakistirsa sırf ego tatmini için onunla kukla gibi oynamanıza izin vermezdi

Guvenin olmadığı bir ilişkiyi sürdürmek ne kadar doğru ?
Çok ergence geliyor böyle şeyler :işsiz:

Neee 2miii tabiki karışmalısın O ne öyle hava kararmadan evde olmalı
Sevgili dediğin herşeye karışır karıştırır Yoksa karıştırmamalımıydı:işsiz:

Aldatmak isteyen emin olun aynı evi paylaşsanız bile aldatır. Böyle yaparak erkeklerin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz. Eğer bana güven vermiyorsa hayatımdaki kişi ayrılırdım. Sevgi biraz da güven işi.

Yaptığınız şeyi ben 17-18 yaşlarında yapıyordum şu an 4 sene geçti ve ne kadar toksikmişim diyorum, güvenilir bir ortamdamdalarsa yani arkadaşları falan kötüye çeken tiplerden değilse bunu yapmayı acilen bırakın. Şuan farkında değilsiniz ama dışarda zaman geçirmek değil sizin güvensizliğiniz bu ilişkiyi yaralar. Bir yerde sıkılıp patlarsa size şaşırmayın

Yemek saatine de siz mi karar veriyorsunuz yapmayın allah aşkına çocuğunuz değil sevgiliniz herkesin bir hayatı var bu kadar müdahale bana göre değil eğer güven probleminiz varsa ayrılın

Karşınızda basiretsiz ve yönetilmesi gereken biri varsa bu ilişkiyi neden sürdürüyorsunuz. Sürekli birine talimat vermek de yorucu olmalı. Karşınızdaki insanın sevgilisi misiniz yoksa yöneticisi mı? Eğer yoneticiyseniz ilişkinizin ömrü çok kısa haberiniz olsun
Y

Çok güldüm Allah affetsin. Yahu güvenemiyorum diyorsun sevgilim diyorsun?? Bu nasıl bir tezatlık?
Bir de kız çevresi ne demek onu anlamadım. Kız çevresi olanı tamam da olmayan nasıl oluyor mesela hiç kız cinsi bir arkadaşı yok dişi sinek görünce uzak dur benden falan diye tepkiler mi veriyor acaba. Hiç okula da gitmemiş olması lazım çünkü hangi okula gitse "kız çevresi" peşini bırakmaz. Senden ayrılınca "kız çevresi" olayına balıklama atlamış olması da ilginç ay çıkamadım bu paradokstan kurtarın beni :kızgın:

O kadar güvenme biz kadınlar çok guveniriz ama en iyi erkek dahi şeytana uyup bir şeyler yapabilir ...ki cikvelesme minik flortler o ortamda illaki oluyordur hele bu yaşlarda .. bilemiyorum , olmamasida çok düşük bir ihtimal...sadakat bu devrin erkeklerinin az bir kısmında uğramış gibi görünüyor..

X