- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 38
Erkekler icin sıradan bi durum gibi cnm bu bnm abimin arkadaslari vardi anneme anne derler hala bi de dikkat edersen sizin annenize anne dedgnde babaniza baba dediginde ne anneniz ne babanz ondan evlatlik goreviymis kendileri dogurmus gibi muamelede bulunmuyrlar..Onlar sadece lafta anne baba deyip köseye cekiliyolar...Hani benim eşim de benim anne babama anne derse ben de mecbur hissederim, şu an öyle bi durum yok tabi ama ilerisi için tecrübesi olanlara sordum işte bu konuda durumu. İçimden gelmeyen bi şeyi de zorla yaparsam hiç samimi olmaz
Evlenmeden once asla hitap vs etmedim kendisine cunku zaten yuzunu bile gormemistim neredeyseMerhaba sevgili kk kullanıcıları. Benim şöyle bir düşüncem var, sevgilinin ya da nişanlının ya da eşin annesine yani kayınvalideye anne demek zorunda mıyız? Sonuçta ne kadar da olsa kendi annemiz değil başkasının annesine de anne demek istemiyorum açıkçası. Bunun için problem yaşayan oldu mu kayınvalidesiyle? Bir de anne demeyenler varsa hitap olarak neyi kullanıyorlar?
Anne diyenler için de sorum ise ne zaman anne demeye başladılar, nişandan sonra mı?
Seni en iyi ben anlarim. Neden anne denmeli hicbir fikrim yok. Bence dunyanin en anlamsiz ve gereksiz seyi. Niyeyse butun anneler bayiliyor! Anne olursam eger, boyle bir beklentiye girmeyecegim...Merhaba sevgili kk kullanıcıları. Benim şöyle bir düşüncem var, sevgilinin ya da nişanlının ya da eşin annesine yani kayınvalideye anne demek zorunda mıyız? Sonuçta ne kadar da olsa kendi annemiz değil başkasının annesine de anne demek istemiyorum açıkçası. Bunun için problem yaşayan oldu mu kayınvalidesiyle? Bir de anne demeyenler varsa hitap olarak neyi kullanıyorlar?
Anne diyenler için de sorum ise ne zaman anne demeye başladılar, nişandan sonra mı?
Merhaba sevgili kk kullanıcıları. Benim şöyle bir düşüncem var, sevgilinin ya da nişanlının ya da eşin annesine yani kayınvalideye anne demek zorunda mıyız? Sonuçta ne kadar da olsa kendi annemiz değil başkasının annesine de anne demek istemiyorum açıkçası. Bunun için problem yaşayan oldu mu kayınvalidesiyle? Bir de anne demeyenler varsa hitap olarak neyi kullanıyorlar?
Yok X hanım falan demiyorum telde çok konuşmayız ama kendi anneme de telde konuşurken anne demem ki sokakta arkasından bağırırsam derim sadece
Nasılsın Napıyorsun ile başlar sonra da muhabbet devam eder
Eşimin annesi de mesela bize geldi hoşgeldiniz nasılsınız vs diyorum
En zoru selam söylemek galiba hani anne ile konuşup babaya selam söylersiniz ya o biraz zor benden selam söyleyin herkese deyip geçiyorum