• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilin mi var derdin mi vaar..

en korktuğumda bu işte,cevabın bu olduğunu biliyorum ama yine de pes etmek istemiyorum,çünkü onun böyle bi hayata mahkum olmasını istemiyorum pamuk gibi bi kalbi var..

bu ilişkiyi tek başına yaşamıyorsun ki...
sen onun için fedakarlık yapıyorsun tamam o da yapıyordur belki ama en çok kırıldığın konu bu değil mi?
onun kalbi pamuk gibi... ya senin kalbin?
sen hayatındasın ve değişen bişey var mı o hala bu hayata mahkum...
annesini üzmekten korkuyor(her normal insan gibi) ama seni üzmekten?
defalarca konuştum ve sonuç alamadım diyorsun...
sanırım seni kaybetme korkusunu hiç yaşamadı...

kesinlikle katılıyorum... bence sen karşına al ciddi ciddi konuş.. düzelmezse biteceğini de açıkça söyle... seni kaybetmek istemiyorsa o bir çözüm bulsun.. yok bulmuyorsa zaten annesini seçiyor demektir bu.. demekki senin "emek var, seviyorum, bırakamam" laflarının onda bir karşılığı yok..:19::19:

anladım.. onun psikolojisini bilemediğim için böyle bir karar veremiyorum. Aslında ayrılık benim çok konusunu açtığım bir şeyidr ama bir şekilde döneriz bundan..

bu ilişkiyi tek başına yaşamıyorsun ki...
sen onun için fedakarlık yapıyorsun tamam o da yapıyordur belki ama en çok kırıldığın konu bu değil mi?
onun kalbi pamuk gibi... ya senin kalbin?
sen hayatındasın ve değişen bişey var mı o hala bu hayata mahkum...
annesini üzmekten korkuyor(her normal insan gibi) ama seni üzmekten?
defalarca konuştum ve sonuç alamadım diyorsun...
sanırım seni kaybetme korkusunu hiç yaşamadı...

yaşadı bunu ilk yılda daha fazla yaşadı,her seferinde değişicem dedi ona göre de değişti ama o değişimler benim için çok ufak şeyler oldu,beni bi türlü tatmin edemedi. Ama son zamanlarda yaşamıyor bu konuda ben de çok sinir oluyorum,ona öyle bir güven vermişimki hata olmuş bu ,10 gündür yüzyüze görüşmüyoruz demiştim ya bu sürede iki kere telefonla konuştuk o da benim zorumla,evde oluyor arayamıyor ,tatilde bile evde oturması zaten saçma. Her şey çok saçma ya

yaşadı bunu ilk yılda daha fazla yaşadı,her seferinde değişicem dedi ona göre de değişti ama o değişimler benim için çok ufak şeyler oldu,beni bi türlü tatmin edemedi. Ama son zamanlarda yaşamıyor bu konuda ben de çok sinir oluyorum,ona öyle bir güven vermişimki hata olmuş bu ,10 gündür yüzyüze görüşmüyoruz demiştim ya bu sürede iki kere telefonla konuştuk o da benim zorumla,evde oluyor arayamıyor ,tatilde bile evde oturması zaten saçma. Her şey çok saçma ya

inan sen anlattıkça ben daralıyorum...
nasıl sinirledim:47:
kocaman adam yaa o nasıl sindiriyor bu durumu anlamadım...
bize çok saçma geliyor ee bu adamın eşi dostu arkadaşı yok mu hadi gel gezelim bişeyler yapalım demiyorlar mı buna?:44:
annesi zaten başka dünyada yaşıyor:53:

Tek kişiden söz etmiyoruz burada ama diyelim sevgilin değişti annesi değişmedi çatışma devam edecek ve anne bir şekilde yine oğlunu törpülüyecek.

Annede değişmeyeceğine göre.Bu kadar müdahaleci sorgulama memuru durumunda olan annelerin kaynanalıklarıda böyle oluyor.İyi ölç biç hayatına yön verecek olan sensin.Sevgiline yapılan baskı evlendiğinde sana da yapılmak istenecek

yaşım daha küçük ama bu annemin hep dediği şeydir,evlenince nolucak? uzun zamandır anneme olanları anlatmam çünkü olanların açıklaması yok onu çok üzer,ben de sabredip mutlu olmaya çalıştım hep.

bize çok saçma geliyor ee bu adamın eşi dostu arkadaşı yok mu hadi gel gezelim bişeyler yapalım demiyorlar mı buna?:44:

inanın bir kere bile arkadaşında kalmamış,bana anlatıyordu küçükken apartmandaki arkadşaına gitmesine bile annesi izin vermezmiş,parka anca belli bir süre izni varmış falan..

doğum günümde bile istediğimiz gibi görüşemedik,kardeşini aldı dersaneye götürdü. Kardeşi de küçük değil lise 2 ye gidiyor. tek gönderemezmiş ,şimdiye kadar hiç otobüse binmemiş kardeşi.. düşünün..

yaşım daha küçük ama bu annemin hep dediği şeydir,evlenince nolucak? uzun zamandır anneme olanları anlatmam çünkü olanların açıklaması yok onu çok üzer,ben de sabredip mutlu olmaya çalıştım hep.

Kaç yaşındasın ?
Anneni dinle.Seviyorum diyorsun ama bu yetmeyecek evlendiğinde.

annesi oğluna ne kadar zarar verdiğini farketmiyor mu ? ne kdr bencil bi anneymiş böyle erkek evlat mı yetiştirilir

bence bu problem düzelmez ve eğer evlenirseniz de bu sefer evinize gitmeize fln izin vermez. erek arkadaşın da annesine karşı çıkabilecek bi tip değil... hatta aynı evde yaşarsınız siz şimdiden söylyim, bunu kabul edebilir misin iyi düşün çok zordur mutsuz olursun... erkek anneleri niye böyle ya neden oğullarına sahipleri gibi davranıyorlar, gerçekten çokkk sıkılıyorum

19 yaşındayım daha

Tam gözü kara yaşındasın.
Annene anlat bunların hepsini o sana doğru yolu gösterecektir.Aklın yolu bir bizim dediklerimizi diyecektir.
Anneni kesinlikle dinle.
Oku okulunu bitir kariyerini yap ooo kimler çıkacak karşına :31:

annesi oğluna ne kadar zarar verdiğini farketmiyor mu ? ne kdr bencil bi anneymiş böyle erkek evlat mı yetiştirilir

bence bu problem düzelmez ve eğer evlenirseniz de bu sefer evinize gitmeize fln izin vermez. erek arkadaşın da annesine karşı çıkabilecek bi tip değil... hatta aynı evde yaşarsınız siz şimdiden söylyim, bunu kabul edebilir misin iyi düşün çok zordur mutsuz olursun... erkek anneleri niye böyle ya neden oğullarına sahipleri gibi davranıyorlar, gerçekten çokkk sıkılıyorum

Tam gözü kara yaşındasın.
Annene anlat bunların hepsini o sana doğru yolu gösterecektir.Aklın yolu bir bizim dediklerimizi diyecektir.
Anneni kesinlikle dinle.
Oku okulunu bitir kariyerini yap ooo kimler çıkacak karşına :31:

Şu an ona içimdeki her şeyi anlatan bir mesaj attım,gelecek hakkındaki endişelerimi falan her şeyi. Bakalım tepkisi nasıl olucak

Şu an ona içimdeki her şeyi anlatan bir mesaj attım,gelecek hakkındaki endişelerimi falan her şeyi. Bakalım tepkisi nasıl olucak

sana da yazık tecrübeyle sabit kaç kurtar kendini. totosunu kaldırıp 10 gündür evinin dibindeki yere seni görmekj için gelememiş mi. gençken yaşamayacakta ne zaman yaşanacak

sana da yazık tecrübeyle sabit kaç kurtar kendini. totosunu kaldırıp 10 gündür evinin dibindeki yere seni görmekj için gelememiş mi. gençken yaşamayacakta ne zaman yaşanacak

doğru söylüyorsunuz. yani final dönemi daha çok görüşüyoduk tam bir saçmalık. şu an kim bilir kaç sevgili dışarıda gönüllerince dolaşıyolar, bizse akşam yemeğine gitmeyeli nerdeyse yıl oldu

Nasıl böyle bir şey teklif ediyorsunuz anlamıyorum ki? Arabayla şehir dışına çıkmak ne demek,çocuk bunu yapmak zorunda değil.Bana olaylardan çok sizin sürekli araba araba demeniz garip geldi.

Nasıl böyle bir şey teklif ediyorsunuz anlamıyorum ki? Arabayla şehir dışına çıkmak ne demek,çocuk bunu yapmak zorunda değil.Bana olaylardan çok sizin sürekli araba araba demeniz garip geldi.

beni baya yanlış anlamışsınız. Ben arabayla şehir dışına gitmekten falan bahsetmedim. Ankarada yaşıyoruz ve buradan hızlı trenle eskişehir bir buçuk saat ben bundan bahsediyorum. öyle bir şeyi de asla teklif etmem zaten.

doğru söylüyorsunuz. yani final dönemi daha çok görüşüyoduk tam bir saçmalık. şu an kim bilir kaç sevgili dışarıda gönüllerince dolaşıyolar, bizse akşam yemeğine gitmeyeli nerdeyse yıl oldu

canım artısını eksisini tart evlenince biraz değişir daha rahat oluruz ohh birbirimize kavuşuruz diye düşünüyorsan bence gerçekleşmesi çok zor:( anlaşılıyor ki zaten üniversite 1 ya da 2 desiniz ohoo evlenene kadr ilişki yıpranır sen de yıpranırsın bu . zaten annesi bu kafadaysa evlenince de aynı evde yaşamak istemesi muhtemel . daha önce başıma gelen şeyler olduğu için senin tarafını bayağı tutuyorum yani canım:) telefonları dinliyor falan dedin ya ıyy ürperti geldi resmen

Back