- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
Aradı aradı. Ben de dedim yüz yüze demiştin. Gelmek üzere. İnicem yürüyüş yapıcaz. Ne gerekse zaten. Sırf yüzüme baksın anlatsın diye.Aramadı mı görüşmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradı aradı. Ben de dedim yüz yüze demiştin. Gelmek üzere. İnicem yürüyüş yapıcaz. Ne gerekse zaten. Sırf yüzüme baksın anlatsın diye.Aramadı mı görüşmek için.
Olsun bi de ondan dinle bakalım belki göstereceği mesaj vardır falan Bi d eo anlatsın hemen kanıp kollarına atlayacak değilsin. Atlamazsın Di mi?Aradı aradı. Ben de dedim yüz yüze demiştin. Gelmek üzere. İnicem yürüyüş yapıcaz. Ne gerekse zaten. Sırf yüzüme baksın anlatsın diye.
Bu artık hepimizin meselesi.Mutlaka bildir bize neler olduğunu.
Bizi de haberdar etAradı aradı. Ben de dedim yüz yüze demiştin. Gelmek üzere. İnicem yürüyüş yapıcaz. Ne gerekse zaten. Sırf yüzüme baksın anlatsın diye.
Resmen elimiz böğrümüzde bekliyoruz.Yağmur da bastırdı. İstanbuldalarsa birazdan gelir konu sahibi :d
Hiçbirşey anlamadım.Şimdi son durumu bildiriyorum.
Geldi, bir yere gittik yürüyüşe.
Neyse anlat sen önce. Ben sonra anlatayım dedi.
Ben çok ayrıntı vermedim.
Onu hayatında istiyormuşsun çocuğuyla, benle arkadaş olduğunu iddia etmişsin falan dedim.
Neyse. Anlattı
Diyor o gün aradı beni, müsait değilim dedim tekrar aradı. Ben yine müsait değilim dedim. Sonra ben aradım. Yüz yüze konuşalım dedi, konum atayım beni alır mısın dedi. Ben de gittim aldım
Çocuğunu arkaya oturttu. Kendisi öne geldi.
İşte nereye gidelim aç mısınız dedim. Yoksa tatlı mı? Tatlı olur dedi oraya gittik