o zaman sizi üç gün aramamak yerine, arayıp bak böyle böyle oldu, senin arkadaşın manyak galiba diyerek bunu size anlatması gerekmezmiydi? Benim fikrimce orada bir şeyler dönmüş, ben geçmiş yıllarda bir işyerinde şef olarak çalışıyordum, benim altımda da bir hanımefendi vardı, ama böyle baya sevgiye aç halleri olan biri, patronla bir gün bir toplantıya gittiler, patronun kendi arabasıyla, ertesi gün hastayım diyerek bu hanımefendi işe gelmedi, patron da ertesi gün bana geldi "x düzgün çalışıyor mu, işini iyi yapıyor mu, eğer yapmıyorsa işine son ver gitsin" falan dedi. ben şaşırdım olanlar karşısında hani nereden çıktı bu mevzu falan, "işte sıkıntı yok, gayet iyi çalışıyor" falan dedim. Ertesi gün kız intihar girişiminde bulunmuş, sonra iyileşince işe geldi falan, aradan bir ay geçti, benim odam yukarıda ve aşağıyı görecek bir cam vardı önünde,sesler de duyuluyor, akşam vakti bir zaman, bu hanımefendi beni eve bırak demiş patrona, o da ellerini yok yok diye sallayıp ben bırakamam diyordu. Kız da aşağıda ağlıyordu ben indiğimde. Şimdi orada da bir şeyler döndüğü belliydi ama tam olarak ne olduğu belirsizdi, sizin mesele da buna dönmüş. O görüşmede bir şeyler dönmüş belli, iki taraflı dönmüş hem de ama onlar anlatmadan tam ne oldu bilemezsiniz, böyle bir karmaşayı da ilişkiniz kaldırır mı bilmiyorum. siz işi tamamlayıp uzaklaşın gitsin bence.