e olmamis demis. o da onun görüşü. Belki yakistiramamis havali havali kutular dururken inekli sut kabini. belki süt açık havada durmaz diye düşünmüş ama ters tepki alinca soyleyememis kapak diye atmis bir sey.
insan insana elestiri yapabilir sanki yaaa, elestiriden korkup kaçmak ciftlere bir sey katmaz ki.
biz de evi dekore etme zamani sevgilimle sorun yasadik ama güldük geçtik. bak mesela en sacmasi; uc tane ogrenci grubu varmis kucuk yastan alip mezun ettigi. üçüyle de son gun çekilmiş 35x50 fotografi var. çercevelemis almis getirmis. cok guzel. ben zaten fotolara onem veririm, salonda ani kosesi yapma planim var. Ama tutmuş onlari yatak odasina asmayi düşünmüş
yatak odasinda ne isi var senin eski ogrencilerinin. ona da sordum "sence ben sabahlari senin ogrencilerine bakip uyanmak ister miyim?" diye. kendi tarafina asacakmis
sonra tabii ki vazgecti.
bir sey alirken de ise yariyor mu - pratik mi bakip almak istiyor. hic demiyor mesela "evet pratik ama bizim dekorasyona bu olmaz" diye. bir bahce mobilyasi begendi koctastan. simsiyah, cirkin bir sey. bizim bahcemiz beyaz- ahsap- keten renkleriyle dolu. hic alakasi yok yani ama yagmurdan etkilenmeyen materyal - santimetresi uygun diye ona guzel geliyor. aldirmadim tabii ki şu an bahcede oturma grubumuz masamiz yok yerde minderde oturuyoruz ama o siyahtan iyidir:)
oluyor bazen böyle. kimse kimsenin zevkini begenmek zorunda degil - bir sekilde orta yol bulunabilir.
böyle zitliklar bana komik geliyor. tutup da bundan kavga edemem yani.
adam ağzını acmis, konu sahibi agzina etmis. böyle iliski mi olur?
adam gercekten rahatsiz oldugu birseyi bile paylasamaz ki böyle ani tepkiler veren insanla
cozmenize sevindim ama kendine cekiduzen vermelisin. boyle ani tepkiler yasina yakismiyor. adam da bir ceker, iki ceker, en son bırakır gider